Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

TWIC-The Transportation Worker Identification Credential

• ⭐⭐⭐⭐

@newman Sorduğun için teşekkürler. Sonuç ile ilgili beklemedeyiz. Bu hafta sonucu açıklayacaklar. Görüşme 50 dk sürdü. İş ile ilgili Aklına gelecek her şeyi sordular. Benim için iyi deneyim oldu. %70 iyi geçti .Önemli olan onların kanaati ve onların gözünde benim performansım. Bakalım hayırlısı .

• 50 dk surmesi iyiye isaret. Begenmeseler 15-20 dk da bitirirlerdi. SEATTLE, here the captain comes!!!

• @redsat2000 paylaşımlar için teşekkürler 🙏🏼

• @bihterya Esas ben teşekkür ederim. Bihter kaptan

• Sevgili kaptanlar merhabalar
    Ben İzmir'de CMA -Containerships grubunda ith-ihr satış sorumlusu olarak çalısıyorum. Öncesinde Arkas grubunda dökümantasyon dept. ve müşteri hizmetlerinde de tecrubelerim var. New Jersey veya Chicago'da yaşamayı düşünüyoruz. Şayet personele ihtiyacı olan bir tanıdığınız olursa cv'mi memnuniyetle ileteceğim. Peşinen teşekkür ediyorum.

• @balcinerb tek adresin @redsat2000 kişisi

• @ayvalik10 Teşekkürler..

• ⭐⭐⭐⭐

@balcinerb konu ile ilgili size mesaj attım. Oradan haberleşiriz.

• @redsat2000 Teşekkürler Kaptan.

• Ben de unutmadan TWIC karti nasil aldigimdan bahsedeyim. Calistigim is yerinden asagidaki linke giderek kayit yaptirmam icin yonerge aldim oncelikle;

https://universalenroll.dhs.gov/workflows?servicecode=111111&service=pre-enroll

Buradaki kayittan sonra randevunun belirtildigi tarihte Universal Enroll denilen bir ofiste bulundum. Orada parmak izi alinmasi, fotograf cekilmesi ve kisa bir mulakattan sonra odemeyi de yaparak islemleri tamamladim. (Ucret $125 civariydi). Yaklasik 2 hafta sonra telefonla aradilar ve kartin hazir oldugunu soylediler. Ayni ofise giderek karti elden teslim aldim. Adrese de posta isteyebiliyorsunuz.

Notlar:
    1- Ben karti Florida'da aldim.
    2- Eyaletlere gore farklilik gosterir mi bilmiyorum.
    3- 2024 yilina kadar gecerli bir kart verdiler.
    4- Ilk girisimi gectigimiz haftalarda Norfolk Navy ussune yaptim ve herhangi bir sorunla karsilasmadim.
    5- Suc olayi onemli. Israrla daha once sicil kaydiniz olup olmadigindan bahsediyor ve soruyorlar. Sicil kaydi olanlarin ekstra arastirma yapmasini oneririm. Ancak bahsedilen suclar genelde yuz kizartici suclar. Ornegin trafikte ehliyeti kaptirmaktan ya da bir sokak kavgasindan dolayi kaydiniz varsa sorun olmayacaktir diye dusunuyorum.

• Merhabalar, TWIC denilen transportation workers identification credential almak greencardlı birisi icin mumkunmudur? İnternette vatandas olunmasina gerek yok yazmakta ama pek emin olamadım, USCG yeterliligi gibi TWIC almak icin de mi acaba vatandas olmamiz gerekli? Türkiyede son sinif Duim oğrencisiyim tanker, cruise gemisi ve limanda olmak uzere kisa sureli stajlarim mevcut, uzun bir staj surem kaldı, gemide calisma gibi bir planım yok ama limanlarda port operations, marine operations, terminal, yada crew recruitment alanlarinda calismak gibi bir hedefim var, coğu için TWIC gerekmekte, araştırmak icin ciddi vakit harciyorum ama nekadar istesemde bu sektörde çalışmak pek mümkün değil gibi hiç vakit harcamadan başka sektörlre mi odaklanmam gerek? sektördeki deneyimli kişiler olarak ne önerirsiniz dusuncenizi paylasabilirseniz cok sevinirim.

Benzer Başlıklar

• Amerika’da Tır yatırımı Yapmak

Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme
    18
    0 Oy
    18 İleti
    13k Bakış
    S
    @aliarmgn Tek sorun aslında şöförler değil , şöförşer en büyük sorun diyebiliriz .. Diğer sorun çalıştığın dispetcher , adam istemezse bir kuruş kazanamazsın veya malın hamallığını yaparsın ancak . Bu işte değişken çok , şöför aldı aracı los angelesta bıraktı , ben çalışmıyorum dedi , sana masrafı en az 4-5K . Aracın ağır bakımları , ufak bakımları , yedek parçası derken çoğu ay işi yürütmek için cebinden para verirsin. Ben geçen hafta ordaydım , dikkatimi çeken şu ; otobanda gördüğüm 10 tırın kapısında HIRING DRIVERS yazıyor , yani anlayacağın şöför bulma problemide var .. Yine aynı yolda , bir çok bozulan tır vardı .. Sektör evet çok büyük fakat derdi de çok gibi göründü bana
  • MMC- Merchant Mariner Credential

29
    7 Oy
    29 İleti
    2k Bakış
    redsat2000R
    @denizci kesinlikle kardeşim. Keşke benim yazı senin başvuru dan önce olsaydı. Masrafa gerek olmazdı.
  • Amerika’da Türk denizcisi olmak...

86
    3 Oy
    86 İleti
    16k Bakış
    Boris93B
    Şu an denizci arkadaş ne yapıyor? yıllar sonra ne değişti? hala amerikada yaşıyor musun? gemilere geri döndün mü? lütfen dönmedim başardım de :D
  • Uber ve Lyft Şoförlüğü

Ulaşım, Ulaştırma ve Haberleşme uber lyft soforluk
    1k
    15 Oy
    1k İleti
    208k Bakış
    Mustafa yılmaz 1M
    Merhaba, Uber ve Lyft gibi platformlarda şoförlük yapmayı planlıyorsanız, önemli bir konu şoför kartı alım süreci. Özellikle İstanbul'da taksi veya araç kiralama hizmeti vermek isteyenlerin alması gereken İBB Şoför Kartı, bazı belgelerle alınabiliyor. Şoför kartı almak, yasal olarak bu tür platformlarda şoförlük yapabilmek için gerekli. Eğer başvuru süreciyle ilgili daha fazla bilgi edinmek isterseniz, şoför kartı almak için gereken belgeler ve adımlar hakkında detaylı bir rehber bulabileceğiniz bir kaynak önerim var: İBB Şoför Kartı Almak İçin Gerekli Belgeler ve Başvuru Süreci Uber ve Lyft gibi platformlarda çalışmaya başlamadan önce, bu tür belgelerinizi düzenli bir şekilde hazırlamak önemli. Ayrıca, platformun gereksinimlerine göre araç sigortası ve bakım işlemleri gibi başka evrakları da gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Yola çıkmadan önce tüm bu gereklilikleri yerine getirmek, hem yasal olarak hem de güvenliğiniz açısından oldukça önemli.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k