Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'dan aldığım blokeli telefon hattını Türkiye'de kullanabilir miyim?

Taşındı Türkiye Cumhuriyeti
38 13 13.5k 9

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    deebeeD
    @ali-atasoy, içinde söyledi: Amerika'dan Turkiye'ye geri dönüş yolculuğu hakkında bilgiler Merhabalar, Türkiyeye almanya'dan aktarmalı olarak geleceğim. Transit vizeye ihtiyaç var mı? Green card sahibiyseniz gerek yok. Lufthansa ile Frankfurt veya Münih aktarmalı uçuşlarda sorun çıkmıyor.
  • Türkiye'de Uygulanan Pandemi Yasakları

Türkiye Cumhuriyeti
    5
    0 Oy
    5 İleti
    215 Bakış
    crazycellsC
    @ozancanan, içinde söyledi: Türkiye'de Uygulanan Pandemi Yasakları Bildiğiniz gibi Türkiye’de uygulanan sokağa çıkma yasaklarından turistler muaf tutuluyor. Bu muafiyetten turistik ziyaretlerimizde bizler de yararlanabiliyor muyuz? Genelgede bu konuyla ilgili bir şey bulamadım. Televizyonda gördüğüm kadarıyla turistlere sadece kimlik ya da pasaport soruluyor. Green card gösterip bundan yararlanabiliyor muyuz? Son dönemde Türkiye’ye seyahat eden arkadaşlardan deneyenler oldu mu? Yasal olarak Turkiye'de bir TC vatandasinin turist olmasi mumkun degil, o nedenle Green Card ile bu yasaklardan muaf olamiyorsunuz maalesef.
  • Türkiye'de T-Mobile Aktifleştirip Kullanma

Türkiye Cumhuriyeti
    9
    1 Oy
    9 İleti
    7k Bakış
    datanistD
    @ahsenaydgdu Ben, Amerika'ya gelmeden önce T-Mobile prepaid E-sim almaya çalışmıştım ama TR'den kredi kartını kabul etmedi. Daha öncesinde Skype üzerinden telefon numarası almıştım, konuşma kalitesi iyiydi.
  • Yurt dışında yaşarken Türkiye'de Sgk

Kilitli Taşındı Türkiye Cumhuriyeti
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    Turkiye'deki yasami ilgilendiren konulari Turkiye kisminda bulabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/104/türkiye-cumhuriyeti Turkiye'deki SGK konusunda su konuyu incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/316/amerikada-yasarken-turkiye-saglik-sigortasini-devam-ettirmek
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k