Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard ım daha gelmedi Türkiye ye gideceğim bu bir sıkıntımı benim için?

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    1 İleti
    301 Bakış
    P
    Merhabalar Yaklaşık 1.5 senedir kaçak olarak Amerikada kalıyordum ve 3 ay önce amerikalı kız arkadaşım ile evlendim ailemdeki acil sağlık sorunundan dolayı acil sağlık iznine başvurmak istiyorum.Amerikaya geri geldiğimde sınırda sorun yaşarmıyım?Yaşayacak olursam gitmeden bunun önlemini nasıl alabilirim?Bu konuda yardıma ihtiyacım var..
  • Greencard’ı aldıktan sonra Türkiye’de ikamet süresi

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    7
    0 Oy
    7 İleti
    2k Bakış
    phenexP
    @abdullahyigit Bu kart size Amerika'da daimi yaşamanız için veriliyor. Senede 6 aydan uzun ABD dışında kalmamanız gerekiyor. Giriş çıkış durumları havalimanındaki polis sorgusuna bağlı diye biliyorum. ABD'de vergi ödüyor, yaşamınızı orada yürütüyorsanız kurallar dahilinde olan bahaneli giriş çıkışlar sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • -2 Oy
    2 İleti
    314 Bakış
    crazycellsC
    Su konuyu inceleyip, sorularinizi yine orada sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
  • Greencard (sponsorluk)

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    547 Bakış
    crazycellsC
    @berkayy11 Greencard (sponsorluk) içinde söyledi: Merhabalar Sponsorluk yoluyla greencard ı almış biriyle evlensem bende greencard sahibi olabilirmiyim? Greencard ı almak için illaki Abd vatandaşıylamı evlenmek gerekli yoksa greencardı almış biriyle evlenmek yeterli olurmu? Eger Green Card alma surecinde ya da oncesinde evlenirseniz siz de dosyasina eklenirsiniz, ama Green Card'i aldiktan sonra evlenirseniz ya da evli olsaniz bile oncesinde surece dahil olmazsaniz o durumda F2A basvurusu yapmaniz gerekecek. Ilgili konu surada: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-surecleri-green-card-sahiplerinin-es-ve-cocuklari
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k