Greencard ım daha gelmedi Türkiye ye gideceğim bu bir sıkıntımı benim için?
-
Merhaba Arkadaşlar ben green kart ile yaklaşık altı ay önce geldim adresimde floor number. Yazmadığım için green kart tekrar döndü sonra başka bire taşındım ben & green kartın buraya gelmesi için başvuru talebinde bulundu adresiniz onaylandı diye bilgi geldi bana şu an sadece bekleyecek miyim bir de önümüzdeki ay Türkiye gideceğim Türkiye’den girdiğimizde Pasaporta basılan damga Ne kadar geçerliliği var eğer ben Türkiye gidersem geri dönememek gibi bir ihtimalin var mı cevaplar için şimdiden teşekkürler
-
@tolunay önce bir araştır başlık var amerikaya ilk giriş ondan sonra yeni bir başlık açın ya bu başlığı bulamazsan yaz sana linkini atalım.
-
Su konulardan birini sorunuz icin kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
6
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum