Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa)

Taşındı Kanada
93 33 17.8k 23

• @likable Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa) içinde söyledi:

Teşekkürler sayın @hockeyumpire2 Sormam gereken şuydu. Ben mi belirtiyorum normal başvuru değilde Can+ olarak başvuracağımı.?

ben de hangi asamada belirteceginize emin degilim ama ilk iletideki sitelerdeki yonlendirmeleri takip edin, eminim bir yerde karsiniza cikacaktir bu secim.

• ⭐⭐

@likable eger USA vizeniz varsa can+plustan yararlanabilirsiniz. Tek avantajı daha az evrak vermeniz. Fakat artık o da garanti değil yine normal vize de istenilen evrakları, iyi niyet mektubunuzu yazmanız gerekli, ben şirket aracılığıyla basvurdum. İsterseniz siz online olarak basvurabilirsiniz ama yine parmak izi için şirkete gitmeniz gerekecek.

• @hockeyumpire2 Anladım tamamdır teşekkür ederim

• Bu arada Can+ olarak başvuruyu yaptım oldukça basitmiş(US Vize mevcutsa).

*Öncelikle aşağıdaki linkten Check your Eligibility kısmına tıklayarak soruları kendinize göre doldurmanız sonrasında adımları izleyerek MyCIC Key Account açmanız gerekmekte

Check your Eligibility

Not: Sorulan sorulara verdiğiniz yanıtlar neticesinde sizden en son istenen evraklar belirleniyor.

Sisteme Yüklememi İstedikleri Belgeler:

• Imm5257e Başvuru Formu
    • Imm5207e Aile Bilgi Formu
    • Travel History(Mevcut US vizesinin bulunduğu sayfa)
    • Pasaport(ilk sayfası, giriş-çıkış damgaları, eski vizelerin)
    • Niyet Dilekçesi(Opsiyonel ama desteklemesi açısından ben yükledim)

Not: Sizden yüklemenizi istedikleri dökümanları sitede de anlattığı gibi Scanner yardımıyla taratarak Upload etmemiz gerekmekte.

Yükleme sonrasında yapılması gereken ödemeler:

• 100CAD Vize Harcı
    • 85CAD Biometric Ücreti

Edit: Dün belgeleri yükledim ve ödemeyi gerçekleştirdim bugün Parmak İzi vermem için mail geldi. VFS Global’i arayıp parmak izi vermek için Salı gününe randevu aldım. Devamı gelecek..

• @likable dostum merhaba her zaman giremiyorum siteye göremedim - keşke direk mesaj atsaydınız.

ben vizemi https://www.vfsglobal.ca/Canada/Turkey/Turkish/ yaptım - ankaraya gittim istedikleri belgeri sundum - hatta formu bile onlar doldurdu bir ücret katşılığında- ama şuan şimdi yeniden baktım bir kaç sanırım ufak değişiklik var gibi sanki ama yinede senin yapamayacağın bir şey değil-

ayrıca vfs çokta para almıyor yapmak için .

Can-visa programı dediğim gibi daha önce usa vizen varsa sana kolaylık aslınd gitmişsin gelmişsin anlamında zaten bunların bir çok şeyi ortak olunca - ingiltere canada yenı zellanda avustralya amerika gibi ortak sanırım bazı konularda- buda oyle gibi .

ben cuma sabah vfs başvurumu ( ankaraya) yaptım pazartesi elimde pasaportum vardı ( mersinde) 5 yıllık vermişler pasaportun süresi kadardı.

hala gidemedim ama bakalım belki bir gün neden olmasın.

sen kendin yapmışssın sanırım dediğim gibi ben belli bir ücret karşılığı vfs gittim yaptım - sen nerede yaşıyorsun istanbul ve ankara ise işin daha kolay .

ama bize sonuçu yaz lütfen başarılar.

• @serkanist kardeşim ben Online Başvuru yaptım Pasaport'un sayfaları ve Başvuru formunu istedi opsiyonel olarak Niyet Mektubu'da girdim 185CAD ödemeyi yaptım şimdi sonucu bekliyorum. Başvurunun sonuçlanması ortalama 1-21 gün sürecekmiş.

• @serkanist Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa) içinde söyledi:

Almış biri olarak söylüyorum 2 günde geldi 5 yıllık vermişler - usa vizem vardı- ankaradan aldım aracı kurumdan hallettim - ama daha gidemedim :)

Ben dün online başvuruyu yaptım belgeleri yükledim ücreti ödedim bugün Parmak izi vermem için Mail geldi. VFS Global’i arayıp parmak izi randevusu aldım.

• @likable aynen parmak izi için gitmelisin randevunu al git dostum ama olacak merak etme verirler .
    Şimdiden başarılar dilerim :)

• Bu arada Kanada Vizesi 8 günlük işlem süresinde garip sebeplerle reddedildi. Sunulan gerekçeler seyahat geçmişim ve Aile bağlarım. ABD’den Kanada vize başvurusu yapabilirmiyim ve şans daha mı yükselir bilen varsa yeşillendirirse sevinirim.

• Hımm hadi dostum - sanırım yapabilirsin ama tam bilgim yok - neden tr den başvurmadın diyebilirler.

Bol şans - ama neden vermemişler yaa. ilginç

• @serkanist arkadaşım anlam veremiyoruz. Bir başka arkadaşta 30k ₺ gösterdi 10 gün İçin para yetersiz demişler dün red aldı 😁

Bu arada Kanada Vizesi 8 günlük işlem süresinde garip sebeplerle reddedildi. Sunulan gerekçeler seyahat geçmişim ve Aile bağlarım. ABD’den Kanada vize başvurusu yapabilirmiyim ve şans daha mı yükselir bilen varsa yeşillendirirse sevinirim.

gecmis olsun. ABD'de calisan ya da okuyan kisilerin daha once Kanada vizesine basvurup aldigini gordum, ama ABD'de turist olarak bulunan birinin Kanada vize basvurusunu nasil degerlendirirler emin degilim.

• @crazycells Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa) içinde söyledi:

@likable Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa) içinde söyledi:

Bu arada Kanada Vizesi 8 günlük işlem süresinde garip sebeplerle reddedildi. Sunulan gerekçeler seyahat geçmişim ve Aile bağlarım. ABD’den Kanada vize başvurusu yapabilirmiyim ve şans daha mı yükselir bilen varsa yeşillendirirse sevinirim.

gecmis olsun. ABD'de calisan ya da okuyan kisilerin daha once Kanada vizesine basvurup aldigini gordum, ama ABD'de turist olarak bulunan birinin Kanada vize basvurusunu nasil degerlendirirler emin degilim.

Bunu en iyi nerden öğrenebiliriz açıkcası fikrim yok.

@crazycells Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa) içinde söyledi:

@likable Kanada Plus Vize Basvurusu (Can+ Visa) içinde söyledi:

Bunu en iyi nerden öğrenebiliriz açıkcası fikrim yok.

deneyerek :slight_smile:

Herkesin tercubesi farkli olabilir, siz basvuruda neden Kanada'ya gireceginizi soyleyeceksiniz, neden ABD'de bulundugunuzu ve ne kadar daha bulunacaginizi soyleyeceksiniz. Bu, herkes icin farkli oldugundan insanlar farkli sonuc alabilir.

• ⭐⭐

@likable eşim Amerika'dan yıllar önce kanada vizesine basvuru yapmıs ve almıstı. Tavsiyem akrabanız, arkadasınız ın oldugu bahsetmeden bir süre sonra iyi hazırlanmış bir iyi niyet mektubu ile yeniden basvuru yapmanız.

• Kimse söylememiş sormamış başka ülkeye yani hiç bir ülkeye vizemiz yoksa başvuramaz mıyız buna.

• @mutlukurt0534 şartlarınız önemli yaş iş maddi durum ve en önemlisi sizi Türkiye ye bağlayan durumlar önemli.En zor vize veren ülkelerden biri.

• @birumut diyelim benim maddi gösterebilecek param yok ama 3 adet evim var ailemin bende orda okumak istiyorum bunun için bu vizeye başvurabilirmiyim. Yani illa birikim mi gerekli maddi taşınmazlar önemsiz mi bilginiz var mı acaba

• @birumut aynı zamanda türkiye de öğrenciyim 2 adet üniversite de Hem örgün hem açık bu şekilde başvuru yapamazmıyım başka bir ülkeye gitmişliğimde bulunmuyor. yada vize almışlığım.

• @mutlukurt0534 örgün eğitimde öğrenci olmanız artı yazdöneminde ingilizce kursu için gidebilirsiniz.aileniz sizin giderlerinizi karşılayacağını beyan eder .kurs bulan aracı kurumlar var onlar ile irtibata gecin daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz.Yurt dışına çıkmamış olmamanız öğrenci olduğunuz için çok önemli değil

Benzer Başlıklar

• Ön Lisans Diplomalarının Kanada'da Geçerliliği

Kanada
    1
    0 Oy
    1 İleti
    153 Bakış
    NezzstN
    Açık öğretim ön lisansı IRCC için akredite edebiliyor muyuz associate diploma olarak?
  • Aracı Şirket ile Kanada Göçmenliği Başvurusu Yapmak

Kanada kanada vize amerika vizesi
    3
    0 Oy
    3 İleti
    416 Bakış
    XFatihXX
    Çoğu başta 5 10 Euro gibi bir analiz ücreti istiyor. Akabinde 700 Euro'ya yakın para isteyip dolandırıyorlar. Sizinkisi hangi kapsam bilmiyorum :)
  • Kanada hakkında özel bir soru

Kanada
    4
    0 Oy
    4 İleti
    454 Bakış
    CalibraturboC
    sor bana
  • Kanada Göçmenliği

Taşındı Kanada
    88
    1
    6 Oy
    88 İleti
    24k Bakış
    P
    Kalıcı oturum alabileceğin tüm programlar https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html Programlardan biri olan express entry sisteminin kategorileri ,tüm detayları ve içeriği ( cec, fsw,fst) https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/works.html Express Entry'de yer alan programları karşılaştırmalı tek bir tabloda görme https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/compare.html Otomatik olarak puanını hesaplama araçı https://ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp Tüm meslek noc kodları ve anlamları ve içeriği : https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/find-national-occupation-code.html Şimdiye kadar açıklanan tüm crs puanları ve kalıcı oturum davetleri. https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/ministerial-instructions/express-entry-rounds.html
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k