Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.7k 788 533.7k 773

• Ustraveldocs kaydını tamamladıktan sonra ana ekranda yer alan randevu teyidi kısmında hiçbir randevu planlanmadı yazıyor. Bu normal midir?

2b488924-4c7d-4572-a63b-5aa992591984-image.jpeg

• @Tuğrul-Ceylan işlemleri konsolosluk ile halletmeniz gerek ama; ertelediğiniz takdirde bir daha mülakat şansı bulmanız mümkün olmaz.

• @Nurcihan-Yücel said:

@ats16 Çok teşekkür ederim. Mülakat deneyimlerini tabi ki okuyorum. Ancak gerçekten yaşamayı düşündüğünüz yerde adres gösterin ki kartlar basıldığında ulaşabilin deniyor bir çok paylaşımda. Biz ilk formları doldururken arizonadan bir arkadaşımızın adresini vermiştik ama bizim için çok uzak olacak orası değiştirmek istiyoruz. Bakalım her şey sırasıyla:)

“gerçekten yaşamayı düşündüğünüz yerde adres gösterin ki kartlar basıldığında ulaşabilin deniyor bir çok paylaşımda” Bu bilgiyi hangi paylaşımda gördünüz bilmiyorum ancak yanıltıcı bir bilgi edinmişsiniz.

Arizona’daki arkadaşınızın adresi formda aynen kalabilir, mülakat esnasında da değiştirmeyebilirsiniz bu adresteki posta kutusu güvenilir ise ve arkadaşınız güvenilir ise.

Vizeniz basılırsa siz isterseniz ilk girişinizi New York’dan yapabilir, Hawaii’de de yaşamayı tercih edebilirsiniz. Kartlar basılır, Arizona’daki arkadaşınızın adresine teslim edilir, arkadaşınız da size imkanı var ise elden veya UPS-FedEx ile ulaştırır. Forum kullanıcılarının doğru bilgiyi edinmeleri için düzeltmek istedim, bol şans.

• @aed99 cunku paused oldu ve ankara hizlandi benim cn ile subat da mulakat aldim daha az maliyetli oldu.

• Merhaba 45 binlerdeyiz Viyana bizi mulakata mı çağırıyor ? Azerbaycan vatandaşı olarak Gürcistana gire biliyoruz ama ne olur olmaz diye sene başında Viyanaya taşımıştım. Sizce Viyana kalsın mı Gürcistan nasıl ilerliyor bilmiyorum ama değiştire bilirmiyim oraya ? Cevalarsanız eğer sevinirim.
    Screenshot 2026-07-24 163830.png

• @Shahidoglu Evet Eylül ayında mülakat vermişler sabah 9:00 da. Dr molnardan randevu talep edebilirsiniz ve İmzanızı buna göre düzenlerseniz herkese bilgi sağlamış olursunuz mülakat yerini de eklemeyi unutmayın şuan yok görünmüyor

• @Shahidoglu said:

Merhaba 45 binlerdeyiz Viyana bizi mulakata mı çağırıyor ? Azerbaycan vatandaşı olarak Gürcistana gire biliyoruz ama ne olur olmaz diye sene başında Viyanaya taşımıştım. Sizce Viyana kalsın mı Gürcistan nasıl ilerliyor bilmiyorum ama değiştire bilirmiyim oraya ? Cevalarsanız eğer sevinirim.
    Screenshot 2026-07-24 163830.png

Evet hayırlı olsun, viyana mülakat vermişken macera aramamanızı tavsiye ederim. Eylül ayı DV2026 için son ay, ekimde mülakat alma olayı yok.

Ayrıca, bilgilerinizi DV 2026 Excel Takip Formuna (burayı tıklayın) eklermisiniz (en altta beyaz alana).

• Gc nin gönderilmesi için adres bulamıyorum bulanlar var mı yardımcı olabilirmisiniz

• @farukozt16 said:

Gc nin gönderilmesi için adres bulamıyorum bulanlar var mı yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba,
    mülakatınıza zaman var, güvenilir bir adres aramaya devam edin şayet olurda bulamazsanız son çare (benimde yaptığım gibi ) ipostal1 sitesinden adres kiralayın (aylık 10 dolar ödedim).

Size özel bir kod veriliyor örneğin "J2948" gibi. Bu kodun başına "C/O" yazıp (C/O J2948) adresin kalan kısmını yazıyorsunuz. Bu oluşturduğunuz adresin fiziki kartınızı alması için uygulama sizi noter onaylı yapmalı (bunun için 20-25 dolar isteniyor). Sizin gerçek kişi olduğunuzu onayladıktan sonra kredi kartı, greencard vb önemli belgeleri de sizin adınıza alıp muhafaza ediyorlar. Şuan ben noter onayını yaptırmadım. Havalimanından girişte bu adresi değiştirme durumum olabilir. Şayet değiştirmezsem noter onaylı hale getireceğim (giriş yaptıktan sonra.)

Örnek adres:

Adınız Soyadınız
    C/O J2948
    3564 AVALON PARK E BLVD STE 1
    ORLANDO, FL, 32828
    UNITED STATES

• @bravist
    Teşekkür ederim tanımadığın birinin adresindense böyle yapmak daha mantıklı geldi

• conk said:

conk said:

Evet bir tatlı telaş daha eklendi serüvenimize 5 ağustosta randevumuz vardı 29 temmuz içinde sağlık randevusu oluşturmuştuk ki bugün aldığımız haber işleri değiştirdi asıl talihli olan eşim 6 haftalık hamile olduğunu öğrendik. Forumda araştırmalarıma göre ne olursa olsun 12. haftadan önce sağlık raporu düzenlemiyormuş unganlar. Asıl talihli eşim sağlık raporsuz mülakata gireceği için sanırım bizimde şuan için sağlık raporu almamızın bir anlamı yok diye düşünüyorum bilgili arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

Dün 17:00 - 19:00 arası 20 defa aramışımdır unganları kimse açmıyor telefonu bilgide alamıyorum. Bir fikri tecrübesi olan yok mu acaba aramızda...

Mail atmam neticesinde geri dönüş sağlandı Unganlar tarafından. 12. Haftadan önce hamile kişilere sağlık muayenesi yapılamıyormuş o yüzden sağlık randevularımızı iptal etmemizi söylediler mülakata rapor olmadan gireceğiz. Daha sonra sağlık muayenesine katılacağız.

• @bravist Parton Eylül 16sı sabah 9-da doğru mu ?

• @bravist ben bilgilerimi çoktan girdim bu taploya ta kazananlar açıklandığı zaman. Acaba Tiflise taşısam mı yoksa artık çok geç mi oldu ? Tiflis çağırma durumu varsa eksta masraf yapmazdık Viyana için .

• Bu ileti silindi!

• @Shahidoglu said:

@bravist ben bilgilerimi çoktan girdim bu taploya ta kazananlar açıklandığı zaman. Acaba Tiflise taşısam mı yoksa artık çok geç mi oldu ? Tiflis çağırma durumu varsa eksta masraf yapmazdık Viyana için .

Excel tabloda "Shukran"adıyla mı kayıt yaptınız? Forum kullanıcı adınızı "Shahidoglu" göremedim listede.

Tiflis bu saatten sonra size mülakat verirmi vermezmi bilemiyorum. Bu çok riskli bir durum. Bunun kararını siz vermelisiniz. Mali durumunuz Viyana için uygun değilse isterseniz Tiflis konsolosluğuna mail atıp sorun, belki cevap verirler.

• Saglik muayenesi tarihine kadar durdurma kararinda herhangi bir gelisme olmazsa mulakata ve muayeneye katilmamayi dusunuyoruz baska bu sekilde dusunen var mi?

• Mantıklı herkes düşünüyor aynı şekilde. Pause kalkmazsa zaten mülakata girmek de boşuna özellikle biz sona kalanlar için hepten stress kaynağı. Bir sürü aşı ol mülakat ücreti ve ungan ziyareti ... Sürecin daha olumlu geçmesini isterdim hepimizin adına. Vize görüşmesi ve sağlık toplamda az miktar değil ve kişi sayısına göre çarp ve aşıları vur da vur. son gün mülakat almış birisi olarak dua ediyorum sadece .... Kolaylıkla güzellikle olsun

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@goe Mulakat tarihiniz nedir?

• @goe 4 kisiyiz oldukca maliyetli olacak bizim icin en mantiklisi bu diye dusunuyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k