DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@HALİT-Ozgur merhaba geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Bu şekilde ben de mail attım. Size dönüş süreleri ne kadar sürede oldu acaba?
-
Bu ileti silindi! -
@ka.glnn ankara talep üzerine randevu oluşturmaz mail atmayı deneyebilirsiniz yinede ama alacağınız cevap az çok tahmin edilebilir gibi. Eğer dosyanıza hali hazırda bir mülakat planlandı ve ondan sonra ankaraya taşıdıysanız şansınız biraz daha yüksek ama zaten mülakat almamış bir dosyayı taşıdıysanız ankaranın şu saatten sonra mülakat vermemezi kuvvetle muhtemel
-
Current olup farkli postlardan Ankara'ya geri taşımayı dusunen arkadaslar lutfen 2, 3 kere dusunun Eylul randevularindan bahsediyoruz sonra ki ay diye bir sans yok artik. Bu senenin imzalarindan olan farkli posttan tasimalarda Ank heo randevu veriyordu Agustos ayinda bu islemi yapip eylul ayinda sistemden gun secerek alan kisiler oldu.
Ankarada uygun slot biterse(Coktan bitmiste olabilir, bilmiyoruz..) sonraki ayi beklemek artik secenek degil. Bu ay artik bu riski almak vizenizle rulet oynamak gibi birsey
-
bravist cevabınız için teşekkür ederim bu şekilde doldurup kısa da açıklama yazıp maili attım umarım en kısa zamanda dönüş yaparlar da kızımı da ekletebilirim. eğer ekletemezsem ve vize onayı alırsam oraya gittiğimde kızımı ekletip yanıma alabilir miyim? konu ile ilgili bilginiz var mıdır?
Merhaba, daha mülakatınıza süre var, aynı şekilde bu süreci başarıyla gerçekleştiren üstte size mesaj yazan @hali̇t-ozgur bey vardı. Burası yardımlaşmak için var, yalnız değilsiniz. Ekletemezsem diye negatif düşünmeyin, olumlu düşünün. Önümüzdeki hafta başı size dosyanızın açıldığına dair mail geleceğini düşünüyorum.
-
@ats16 Çok teşekkür ederim. Mülakat deneyimlerini tabi ki okuyorum. Ancak gerçekten yaşamayı düşündüğünüz yerde adres gösterin ki kartlar basıldığında ulaşabilin deniyor bir çok paylaşımda. Biz ilk formları doldururken arizonadan bir arkadaşımızın adresini vermiştik ama bizim için çok uzak olacak orası değiştirmek istiyoruz. Bakalım her şey sırasıyla:)
-
@beratyalcinkaya bana 9 gün sonra dönüş yaptılar. Bebek için ds-260 doldurdum, eşim ve kendim için de gerekli güncellemeyi yaptım. Sonraki süreç hızlı gelişti
-
Merhaba,
Ustraveldocs a complete oldu ancak eşim gözükmüyor verilen dökümanda. Ancak başvuru esnasında eklediğime eminim. Acaba verilen dökümanda sadece başvuru sahibi mi yazıyor? Tecrübe eden oldu mu bu durumu?Merhaba, bu mesajı okudunuz mu? Belki faydası olur size. https://yesilkartforum.com/forum/post/513067
-
Ustraveldocs Kaydını ne zaman yapmamız gerekiyor
-
Merhabalar herkese bana 4 eylüle randevu verildi ama o hafta sınavım olduğu için ertelemek istiyorum Kcc'ye mail mi atmam gerekiyor yoksa konsolosluğa mı
-
@nihal_porsuk en geç mülakat tarihine iki gün kala tamamlanması gerek. Bir hafta kala yapsanız ne erken ne geç olur.
-
Ustraveldocs kaydını tamamladıktan sonra ana ekranda yer alan randevu teyidi kısmında hiçbir randevu planlanmadı yazıyor. Bu normal midir?

-
@Tuğrul-Ceylan işlemleri konsolosluk ile halletmeniz gerek ama; ertelediğiniz takdirde bir daha mülakat şansı bulmanız mümkün olmaz.
-
@ats16 Çok teşekkür ederim. Mülakat deneyimlerini tabi ki okuyorum. Ancak gerçekten yaşamayı düşündüğünüz yerde adres gösterin ki kartlar basıldığında ulaşabilin deniyor bir çok paylaşımda. Biz ilk formları doldururken arizonadan bir arkadaşımızın adresini vermiştik ama bizim için çok uzak olacak orası değiştirmek istiyoruz. Bakalım her şey sırasıyla:)
“gerçekten yaşamayı düşündüğünüz yerde adres gösterin ki kartlar basıldığında ulaşabilin deniyor bir çok paylaşımda” Bu bilgiyi hangi paylaşımda gördünüz bilmiyorum ancak yanıltıcı bir bilgi edinmişsiniz.
Arizona’daki arkadaşınızın adresi formda aynen kalabilir, mülakat esnasında da değiştirmeyebilirsiniz bu adresteki posta kutusu güvenilir ise ve arkadaşınız güvenilir ise.
Vizeniz basılırsa siz isterseniz ilk girişinizi New York’dan yapabilir, Hawaii’de de yaşamayı tercih edebilirsiniz. Kartlar basılır, Arizona’daki arkadaşınızın adresine teslim edilir, arkadaşınız da size imkanı var ise elden veya UPS-FedEx ile ulaştırır. Forum kullanıcılarının doğru bilgiyi edinmeleri için düzeltmek istedim, bol şans.
-
@aed99 cunku paused oldu ve ankara hizlandi benim cn ile subat da mulakat aldim daha az maliyetli oldu.
-
Merhaba 45 binlerdeyiz Viyana bizi mulakata mı çağırıyor ? Azerbaycan vatandaşı olarak Gürcistana gire biliyoruz ama ne olur olmaz diye sene başında Viyanaya taşımıştım. Sizce Viyana kalsın mı Gürcistan nasıl ilerliyor bilmiyorum ama değiştire bilirmiyim oraya ? Cevalarsanız eğer sevinirim.

-
@Shahidoglu Evet Eylül ayında mülakat vermişler sabah 9:00 da. Dr molnardan randevu talep edebilirsiniz ve İmzanızı buna göre düzenlerseniz herkese bilgi sağlamış olursunuz mülakat yerini de eklemeyi unutmayın şuan yok görünmüyor
-
Merhaba 45 binlerdeyiz Viyana bizi mulakata mı çağırıyor ? Azerbaycan vatandaşı olarak Gürcistana gire biliyoruz ama ne olur olmaz diye sene başında Viyanaya taşımıştım. Sizce Viyana kalsın mı Gürcistan nasıl ilerliyor bilmiyorum ama değiştire bilirmiyim oraya ? Cevalarsanız eğer sevinirim.

Evet hayırlı olsun, viyana mülakat vermişken macera aramamanızı tavsiye ederim. Eylül ayı DV2026 için son ay, ekimde mülakat alma olayı yok.
Ayrıca, bilgilerinizi DV 2026 Excel Takip Formuna (burayı tıklayın) eklermisiniz (en altta beyaz alana).
-
Gc nin gönderilmesi için adres bulamıyorum bulanlar var mı yardımcı olabilirmisiniz
-
Gc nin gönderilmesi için adres bulamıyorum bulanlar var mı yardımcı olabilirmisiniz
Merhaba,
mülakatınıza zaman var, güvenilir bir adres aramaya devam edin şayet olurda bulamazsanız son çare (benimde yaptığım gibi ) ipostal1 sitesinden adres kiralayın (aylık 10 dolar ödedim).Size özel bir kod veriliyor örneğin "J2948" gibi. Bu kodun başına "C/O" yazıp (C/O J2948) adresin kalan kısmını yazıyorsunuz. Bu oluşturduğunuz adresin fiziki kartınızı alması için uygulama sizi noter onaylı yapmalı (bunun için 20-25 dolar isteniyor). Sizin gerçek kişi olduğunuzu onayladıktan sonra kredi kartı, greencard vb önemli belgeleri de sizin adınıza alıp muhafaza ediyorlar. Şuan ben noter onayını yaptırmadım. Havalimanından girişte bu adresi değiştirme durumum olabilir. Şayet değiştirmezsem noter onaylı hale getireceğim (giriş yaptıktan sonra.)
Örnek adres:
Adınız Soyadınız
C/O J2948
3564 AVALON PARK E BLVD STE 1
ORLANDO, FL, 32828
UNITED STATES
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum