DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Herkese merhaba, Ustraveldan pasaport teslimi için kayıt oluştururken eşimi ekleyemedim. DV1 olarak tek yaptım. Sonra eşim için kayıt oldum, DV2 için otomatik geldi zaten kaydı tamamladım. Şimdi ikimizin de barkodlu sayfası var ama merak ettiğim şey eşimi benim dosyamın içine işlemem gerekiyor mu? Yoksa ben de o da ayrı ayrı tamamladık ve barkodlu sayfa aldık yeterli mi?
-
arkadaşlar ivanov v trump gibi davalarda hareketlilik var sizin herhangi bir bilginiz var mıdır? Özellikle sitenin tecrübelilerine soruyorum bunu, herhangi bir bilginiz tahmin veya gidişat gözleminiz var mı ben sadece hareketlilik olduğunu gördüm ne anlama geldiğini bilmiyorum
Hakim tüm davaları ivanov davası altında topladı. Bunun süreci hızlandıracağı düşünülüyor . Ama kararın zamanlamasını avukatlar bile tahmin edemiyor. Haziran da sonuç açıklanacak deniyordu. Ağustos oldu neredeyse.Ben davacılar için olumlu karar çıkacağını düşünüyorum.
-
Bana da mail geldi müşakqt tarihim 23 Eylül
Sonunda o mail geldi. Şimdi gorumun eski duayenlerine soruyorum 23 eylüle kadar kota dolma ihtimali var mı? Yani 20bün olmaam rağmen çok geç geldi tarih şimdi de nunun stresini yaşıyorum uine de şükürler olsun @serapp @gucarslanÖncelikle pause’un kalkması lazım, kotanın dolma ihtimalini pause’dan önce düşünmek ve bunun için stres yapmak kendinizi yıpratmak olur. Adım adım…
-
Herkese merhabalar, bizim de mülakat tarihimiz 23 Eylül. Şimdi sırasıyla neler yapmamız gerekiyor. Unganlar dan randevuyu almak için hangi tarih aralığını almalıyız? Sağlık raporumuz ne kadar süreyle geçerli oluyor? Bilgilendirirseniz çok seviniriz. Ayrıca North Carolina Cary de adres için yardımcı olabilecek kimse var ise çok sevinirim. Şimdiden herkes için hayırlısı olsun.
Sırasıyla;
1-Forumdaki DV2025 ve DV2026 mülakat deneyimleri başlıklarındaki Ankara deneyimlerini okumanız faydanıza olacaktır.
2-Unganlar randevuyu en erken 24.08.26 veya en geç 21.09.26 tarihine alabilirsiniz sizin mülakat tarihinize göre.
3-Alacağınız sağlık raporu normal sorunsuz bir muayene ise sağlık muayenesi tarihi itibariyle 6 ay geçerli.
4-İlla ki Cary - NC’de bir adrese ihtiyacınız yok, ABD’deki herhangi bir eyaletteki adresi beyan edebilirsiniz kartlarınızın ulaşması için, güvenilir bir adres olsun yeter ki. -
@bravist nasıl alacağız peki bilgilendirir misiniz
16.07.26 itibariyle en erken 17.08.26 tarihine randevu planlayabilirsiniz sizin mülakat tarihiniz için.
-
@Levent-Nabioglu evet kesin artık, kesinleşmesi için başka birşey beklemenize gerek yok. Sağlık randevunuzu mülakatınızın 1 ay öncesinden itibaren alabilirsiniz. Ustraveldocs kaydınızı da acele etmeye gerek olmadan, artık istediğiniz zaman yapabilirsiniz. Son haftaya bırakmazsanız iyi olur ama teknik olarak son ana kadar yapabilirsiniz.
Ankaradan evrak emaili gelecek bir de. -
@seraponen mülakat yeriniz neresiyse, 2026 ve 2025 mülakat deneyimleri başlıklarındaki o şehrin mülakatlarını tarayın lütfen.
-
@designer96 barkodlu sayfa aldıysanız yeterli 👍🏻
-
Herkesin mülakatı hayırlı olsun, artık pauseun kalkması için dua edelim, inşallah bir sabah güzel bir haberle uyanalım, ben ümitvar olmayı seçiyorum, çünkü neden olmasın ☺️☺️
-
Ustraveldocs sitesinde başka ülkede olup Ankara yapmak isteyenler bir de şunu deneyin:
https://ustraveldocs.com sitesine gidin. O saatte mesaide olan bir ülke seçin. Seçtikten sonra sayfanın sonundaki contact us tıklayın. Live Chat’i varsa tıklayın ve yazışmaya başlayın (bazı ülkelerin Live Chat’i yok, olanı bulun). Profilinizdeki ülkeyi değiştirmek istediğinizi söyleyin. Sizden isim, pasaport, CN number gibi bilgiler ister, verin. Hangi ülke olarak değiştirelim diye sorar, siz Ankara deyin. Bir kaç saat sonra profilinizdeki ülke sizin istediğiniz ülke olarak düzelecektir.
Live Chat operatörlerinden hiç biri yanıt vermiyor sadece otomatik Merhaba cevabı geliyor. Başka bir yolu var mı?
O ülkenin mesai saatlerinde olup olmadığına dikkat edin. Örneğin sabahları Asya, gündüz Avrupa, akşamları Orta veya Güney Amerika'dan bir ülke seçerseniz cevap verirler.
Sonunda Türkiye'de ki operatör yanıt verdi sorunu anlattım ve yeni mail adresi ile kayıt olun diyor. Yeni adresle kayıt olsam süreç yine aynı olacak. Ne yapmam lazım anlamadım kii. Maile de cevap olarak cevabı profilinden göreebilirsin gibiinden mail atmışlar ama profili oluşturamıyorum ben.
Hong Kong olarak profili oluştursam daha sonra onu düzeltebilir miyim ki ?
-
Selamlar sonunda mail bizede ulaştı ve 23.09.2026 ya randevumuz verildi. 2 aylık durgunluktan sonra sanırım çok yüksek sayılara kadar mülakat dağıtımı oldu. hepimize hayırlı olsun.
-
Herkese hayırlı olsun inşallah pause da kalkar da önümüze bakarız
-
@Serapp o aşıları biz kendimiz yaptırabiliyor muyuz
Hayır ayrıca Unganlar'ın aşılar sayfasını okumanız yararlı olur:
https://www.doctorun.com/tr/asilar -
Selamlar tekrar, çok garip bir durumla karşılaştım aynısını yaşayan oldu mu? Dün öğleden sonra KCC'ye Ankara'da planlanan mülakat saatimi teyit amaçlı sormuştum. Bangkok'tan Ankara'ya taşıdıktan sonra Ankara current olmadığınız için mülakatınız planlanmadı diye belirtmişti KCC ise xx Ağustos tarihinde mülakatınız var demişti. Dün KCC ye mülakat saatini sorduğumda ise autoreply olarak 11 Agustos seklinde donus yaptı. 5 dakika sonra Ankara'dan mail aldım mülakatımın planlandığına dair evrak listesini gönderdikleri... Bugün 1 saat önce ise lütfen bir önceki maili dikkate almayın. Otomatik olarak gönderildi case iniz current olduğunda mülakat planlanacaktır diye bir mail geldi. Artık TRde herkes current olmasına rağmen bu mail neden geldi mülakatım planlandı mı yoksa planlanmadı mı yine arada kaldım. Mülakat maili geldikten sonra lütfen mülakat mailini dikkate almayın diye üstüne mail alan oldu mu?
-
Evet bir tatlı telaş daha eklendi serüvenimize 5 ağustosta randevumuz vardı 29 temmuz içinde sağlık randevusu oluşturmuştuk ki bugün aldığımız haber işleri değiştirdi asıl talihli olan eşim 6 haftalık hamile olduğunu öğrendik. Forumda araştırmalarıma göre ne olursa olsun 12. haftadan önce sağlık raporu düzenlemiyormuş unganlar. Asıl talihli eşim sağlık raporsuz mülakata gireceği için sanırım bizimde şuan için sağlık raporu almamızın bir anlamı yok diye düşünüyorum bilgili arkadaşlar fikir verirse sevinirim.
-
@Wolufu siz dosyanızı unlock ettiniz mi hiç?
-
@onursvr merhaba, ne icin unlock etmek istiyorsunuz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum