Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.6k 787 529.1k 771

• Fer-0 sormayın yaklaştıkça başlar artık uykusuzluk :) bir de şu pause durumunu halledersek imkansiz ne varsa hepsi olmuş olacak ☺️

• Merhaba arkadaşlar az önce mail geldi 8 Eylüle bize randevu vermişler

• Bana da mail geldi müşakqt tarihim 23 Eylül
    Sonunda o mail geldi. Şimdi gorumun eski duayenlerine soruyorum 23 eylüle kadar kota dolma ihtimali var mı? Yani 20bün olmaam rağmen çok geç geldi tarih şimdi de nunun stresini yaşıyorum uine de şükürler olsun @serapp @gucarslan

• 2 eylüle Amerika’dan mülakat maili aldımm

• Benim de mülakat mailim gelmiş 8 Eylülde randevum var. İnşallah mali yıl bitmeden süreçlerimiz sorunsuz tamamlanır.

• Herkese merhabalar, bizim de mülakat tarihimiz 23 Eylül. Şimdi sırasıyla neler yapmamız gerekiyor. Unganlar dan randevuyu almak için hangi tarih aralığını almalıyız? Sağlık raporumuz ne kadar süreyle geçerli oluyor? Bilgilendirirseniz çok seviniriz. Ayrıca North Carolina Cary de adres için yardımcı olabilecek kimse var ise çok sevinirim. Şimdiden herkes için hayırlısı olsun.

• Unganlar için randevu işi nasıl olur şimdi o zamana yakın mı alınıyor yoksa şimdiden alabiliyor muyuz almasak desek geriye 14 gün kalacak

• @nihal_porsuk mülakata tarihine 1 ay kala uganlarin sitesine girip alabilirainiz

• @nihal_porsuk said:

Unganlar için randevu işi nasıl olur şimdi o zamana yakın mı alınıyor yoksa şimdiden alabiliyor muyuz almasak desek geriye 14 gün kalacak

Siz 16.08.2026 itibariyle Unganlardan randevu alabileceksiniz (Mülakat tarihinize 1 ay kala randevu sistemi aktif oluyor).

• Mülakat alan arkadaşları tebrik ediyorum, dilerim herkes vizesine kavuşur.

Verilerinizi hem excel tablosunda hem de imzalarınızda güncel tutarsanız çok faydalı olacaktır.

• @sbkandemir Bu sorunuzla ilgili bi bilgi edinebildiniz mi? Tesekkurler

• @bravist nasıl alacağız peki bilgilendirir misiniz

• Mülakat alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Bana Viyana'dan hala 2NL gelmedi. O geldikten sonra Ankara'ya taşıma talebi gönderecektim son gelişmelerden dolayı. Fakat Viyana randevu mailini beklemeden şimdiden Ankara'ya taşıma talep etsem mi acaba diye düşünmeye başladım?

• Arkadaşlar Eylül için Viyana'dan Eylül için randevu maili alan oldu mu?

• @nihal_porsuk Mülakat tarihine 30 gün kaladan itibaren Unganlar sitesine gidip randevu oluşturmanız gerekir. Google'a Unganlar yazdığınız zaman ilk sırada gelen siteye girip 'Randevu Al' butonuna basarak ilerlemeniz gerekmektedir.

• @Serapp o aşıları biz kendimiz yaptırabiliyor muyuz

• arkadaşlar ivanov v trump gibi davalarda hareketlilik var sizin herhangi bir bilginiz var mıdır? Özellikle sitenin tecrübelilerine soruyorum bunu, herhangi bir bilginiz tahmin veya gidişat gözleminiz var mı ben sadece hareketlilik olduğunu gördüm ne anlama geldiğini bilmiyorum

• @nihal_porsuk burada ayrıntılı anlatılmıştı ekliyorum
    https://yesilkartforum.com/forum/post/521559

• Merhaba, bizim de mulakatimiz planlanmis 4 eylule

• Merhabalar , bugün KCC den mail geldi, 9 Eylül'de randevu görünüyor Ankara'da. Bu yeterli mi, yoksa Ankara'dan da mail gelecek yada gelmeli mi kesinleşmesi için ? AIS kaydını veya sağlık randevusunu bu KCC den gelen maille yapabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim, herkese bol şanslar diliyorum arkadaşlar..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k