DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Ramazan-Apak Vallaha bilemiyorum anlamak çok zor hele Ankara'yı anlamak imkansız
-
Bir önceki bültende current olmama rağmen henüz 2NL gelmedi, bu normal mi acaba? Aynı durumda olan başka kimse var mı aramızda?
-
@Fatih-Yalçın-0 Ben de ayni durumdayim. hala beklemedeyiz...
-
ben umudumu kaybetmek üzereyim dünya kupası da bitti açacaklarsa umarım son dakikalara sıkıştırmazlar..
-
Hepimizin bildiği tanıdığı bir avukat son tweetinde hükümete karşı açılan 3 davanın birleştirildiği bi kararı paylaşıp, süreci 2020 2021 sürecine benzetmiş.
-
@Ramazan-Apak Hadi inşallah. 5 ağustosta randevum var umarım o zamana kadar pause kalkar da direk mülakat sonrası bırakırız pasaportları.
-
Arkadaslar AOS icin USCIS`e tum belgelerimizi gonderdik, haber beklemeye gectik.
Halihazirda acik olan davalardan herhangi birine dahil olabiliyor muyuz? Curtis Morrison (RedEagle Law) ile gorustuk ancak sonradan dahil olmayi kabul etmediler.
Varsa sonradan katilanlar bilgi verebilirlerse harika olur (mevcut basliklar altinda bulamadigimdan buradan soruyorum)
-
@Peyk74 vize vermeyeceklerse neden bu kadar talihliyle mülakat vermekle zaman harcıyorlar? Biz mülakatları yaptık sorumluluk bizde değil deyip sıyrılmak için mi ?
Çünkü açılan davalarda hakime bültendeki rakamların düşük tutulduğu da yazıldı. Hükümet savunmalarından birinde geçen yılı geçtik dedi. bu yüzden sabit tutmayıp yükseltmek zorunda kaldılar
-
Hepimizin bildiği tanıdığı bir avukat son tweetinde hükümete karşı açılan 3 davanın birleştirildiği bi kararı paylaşıp, süreci 2020 2021 sürecine benzetmiş.
Hakime son sunumlar 27 temmuzda yapılacak. Sonrasında her an kararı açıklayabilir. Ama 3 davayı birleştiren hakimdeki davalar sadece davacıları kapsayacak şekilde açıldı. Sanırım California da tüm dv kazananları için sonuç talep edilen bir dava var ama o da ağustos sonu eylül başı gibi bir karar çıkar deniyor.
-
BritSimonun 2 gün son canlı yayınını izlemiştim. Çok büyük ihtimal olumlu sonuçlar çıkacağını hatta davacı olmayanların bile faydalanacağını ama zaman çok daraldığı için kesinlikle tüm vizelerin verilemeyeceğini söyledi
-
Bangkok'tan mülakat tarihi aldıktan sonra case imi Ankara'ya taşıyıp Ankara'dan mülakat CN im current olmasına rağmen mülakat planlanmamıştı. Sonrasında KCC'ye mail attığımda ise mülakatımın 11 Ağustos'ta Ankara'da olduğuna dair mail aldım ancak Ankara'dan herhangi bir bilgi bana ulaşmadı henüz. yine de ustraveldocs.com da transactionı tamamlayıp UID bilgimi aldım. 11 Ağustos'ta KCC'nin mailine güvenip mülakata gitmem gerekir mi diye düşünürken ustraveldocs a tekrar girdiğimde appointment confirmation kısmında "no appointment scheduled" bilgisi görmekteyim:

Bu durumda Ankara'dan onay maili gelmeden KCC'den gelen maile istinaden 11 Agustos'ta mülakata gitmemin bir anlamı yok diye dusunuyorum. Ankara'dan mülakat tarihi onayı almış ustraveldocs da transacation gerçekleştirip UID bilgisi alanların appointment confirmation kısmında mülakat bilgileri ya da appointment confirmed gibi bir bilgi var mıdır?
-
@aerials Selam ben Ankara dan mülakat maili aldım fakat bende de aynı gözükmekte o yüzden mülakatınız hayırlı olsun.
-
Sevgili arkdaşlar dosyasını hiç taşımadan hala ankara bekleyen kimler var? Bir değişiklik tecrübe eden oldu mu? Mail? İlerleme? Lütfen paylaşın ki bizler de bilelim… 20bin olup mülakat maili gelen oldu mu?
maalesef hiç bir değişiklik yok 3 ay olacak sanırım. Bültende açıklandı henüz, Ankara özelinde 19 binlerin başında kalmışken gelen sayı gülünç durdu kaldı ki pause var.
-
@Emirhan-1 mülakata gireceğiniz konsolosluğun mülakat deneyimleriini bir tarayın isterseniz.
-
@aerials oradaki appointment o appointment değil ☺️ O herpimizde öyle görünüyordu zaten, merak etmeyin 👍🏻
-
@Emirhan-1 HK bugüne kadar hiç kimseden banka dökümü istemedi. Siz yine de yanınızda e-imzalı aldığınız belgeyi bulundurun ama boşuna çeviri yapmaya kalkmayın.
-
@conk bana ankaradan şimdi evrak maili geldi. maillerinizi kontrol edin. aynı gün ve saatte randevumuz o yüzden haber vermek istedim.
-
@Ozgeboran Aynen bana da gelmiş dün sordum bugün sanki duymuşlar gibi mail gelmiş. Hakkımızda hayırlısı artık.
-
@conk 🙏
-
Merhabalar değerli arkadaşlar. Daha önce mülakat sonrası doğan bebeğimizi dosyaya ekletip mülakat tarihi almıştık ama sadece gününü söylemişlerdi. Dün tam tarih ve evrak için mail atmıştım bugün mülakat maili geldi.

Süreç oldukça uzadı ve ümitlerimiz tükendi. Ama yine de keşke dememek adına elimizden geleni yapacağız. Süreç boyunca maddi ve manevi olarak oldukça yıprandık. Maddiyat bir şekilde telafi edilir ama manevi anlamda ertelenen planlar kaçırılan fırsatlar ve geçen zaman telafi edilemez. Dilerim ki bu süreçten geçen herkes er ya da geç hak ettiği vizeyi alıp hayallerine kavuşur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
62
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum