DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
bravist said:
Merhaba, Amerika'da green card teslimi için adres bulmakta zorlanıyorum (birkaç kişiye mail attım uzaktan tanıdık birisiyle görüştüm), sanırım sorumluluk almaktan aşırı çekiniyorlar.
Araştırdığım kadarıyla digital posta adresi (kutusu) kiralayan firmalar varmış (anytime mailbox, ipostal1, postscan mail). Bunlardan abonelik alsam olur mu, daha önce bu hizmetlerden faydalanan oldu mu?
Adres konusunda başka nasıl bir çözüm bulabilirim?
Arkadaşlar merhaba, adres arayışım halen devam ediyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
sbkandemir Dorcas International Institute of Rhode Island v. USCIS (No. 1:26-cv-00132, D.R.I.) araştırabilirsiniz. Haziran ilk haftası içinde karar çıkmıştı ama tam tarihini hatırlamıyorum.
-
@ReLoad eski mesajlara bakın, profilinizi transfer etmeniz gerektiği ve nasıl yapılacağı ile ilgili detaylı bilgiler onlarca defa paylaşıldı
-
@Mert.A HK olarak açtığınız hesaba giriş yapıyorsunuz. Sonrasında ticket açıp profilinizin TR ye taşınmasını istiyorsunuz. Dosyanıza dahil kişilerin pasaport görüntüleri ve randevu mektubunuzun resmi gönderiyorsunuz. Max 3-4 gün içinde taşıyorlar ama size geri dönüş olmuyor. Aynı sistem içinde kendiniz kontrol ediyorsunuz
-
@elbruz bu işlemleri DS-260 doldururken girdiğimiz pasaport bilgileri ile mi yapmamız lazım, yoksa geçen ay yenilediğimiz yeni pasaport bilgileri ile mi?
-
@Fatih-Yalçın-0 güvenliğiniz ve gerçek kişi kontrolü amacı ile profil bilgilerinizin uyumuna bakıyorlar. DS260 önemli değil. Ustraveldocs profilinizi oluştururken hangi pasaportun bilgisini girdiyseniz o
-
Herkese merhaba,
Montreal Konsolosluğu’ndan uzun süredir mülakat tarihi alamadığım için kendilerine e‑posta gönderdim ve aşağıdaki yanıtı aldım.
Oysa 13 Ocak’ta KCC ile görüştüklerinde, Kanada’da geçici oturumum olduğu için mülakatı Montreal’de almak istediğimi belirtmiş ve KCC de bunu onaylayan bir dönüş yapmıştı.Bu nedenle hem Montreal’e hem de KCC’ye durumu açıklayan yeni e‑postalar gönderdim. Yanıtlarını bekliyorum.

-
Arkadaşlar merhaba hong kong a çin aktarmalı giden var mı sıkıntı yaşar mıyım aktarmada
-
@Emirhan-1 çin aktarması yaparken türkler için transit vize istenmiyor (ancak bu bazı havaalanları için geçerli konsolosluk sayfasından havaalanı listesini kontrol edersiniz bilet almadan), uçuşlarınızın çinde aynı havaalanında olmasına dikkat edin çünkü başka havaalanına gidip aktarma yapmanıza izin verilmez, son olarak TR-çin ve çin&hk biletlerinizin bağlantılı uçuş olması gerek bilet alırken dikkat edin çünkü transfer alanından çıkmamak gerekiyor. Bunlara dikkat edilirse sorun olacağını sanmıyorum yakında çin aktarmalı kore uçuşum var bunlara dikkat ederek bilet aldım umarım faydası olur
-
@Emirhan-1 ek olarak havaalanında kalacağınız süreye göre transit vize için 24 saat sınırı olabilir onu da kontrol edin mutlaka
-
@Emirhan-1 aktarmalı size tavsiyem Rus Aeroflot uçağıyla aktarmalı daha mantıklı ben öyle gittim geldim bir sıkıntı çıkmadı
-
Merhaba, Ben ve eşim Hong Kong DV mülakatı için Air China ile İstanbul–Pekin–Hong Kong bileti aldık. Gidiş ve dönüşte aktarmamız Pekin Başkent Havalimanı Terminal 3'te ve tek rezervasyon olduğu için bagajı yeniden teslim etmemiz gerekmiyor. Araştırdığımız kadarıyla aynı havalimanında bağlantılı uçuş olduğu sürece transit vize gerekmiyor. Umarım biz de sorunsuz geçeriz. Deneyimi olan başka arkadaşlar varsa paylaşırsa çok seviniriz. 😊
-
@Emirhan-1 Merhaba, biz de Hong Kong DV mülakatı için Air China ile İstanbul–Pekin–Hong Kong bileti aldık. Gidiş ve dönüşte aktarmamız Pekin Başkent Havalimanı Terminal 3'te ve tek rezervasyon olduğu için bagajı yeniden teslim etmemiz gerekmiyor. Araştırdığımız kadarıyla aynı havalimanında bağlantılı uçuş olduğu sürece transit vize gerekmiyor. Umarım biz de sorunsuz geçeriz. Deneyimi olan başka arkadaşlar varsa paylaşırsa çok seviniriz. 😊
-
-
Merhaba son bültenle beraber numaram büyük ihtimalle current olucak. Dosyamı en son Haziran ayında Bangkok'a taşımıştım. Hala orada oldugunu sanıyorum. Pause kararının kalkacağını düşünmüyorum pek o sebeple o kadar masraf yapıp oraya gitme isteğim yok. Dosyamı Ankara'ya aldırmam mantıklı olur mu sizce? Birde numaram current olunca yapmam gereken bir şeyler var mı? Teşekkürler.
-
@ka.glnn Mevcut durumda mulakatini alip dosyasini tasiyan bazi arkadaslarimiz Ankara'dan mulakat alamadilar. Bu durumda kalmaniz olasiliklar arasinda. Kararinizi iyice dusunun. Cunku durdurmanin kaldirilmasi gerceklesirse elinizde bir sans daha olmayacak.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum