DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@jcmaxwell ne demek rica ederim hayırlı olsun.
-
@uonur26 Ayni sikintiyi yasayan olabilir diye kendi sorumu kendim yanitlayayim. Ayni ais adresi ile irlanda aise giris yaptim. Ayarlardan cep numarami degistim. Onun disinda ad soyad ve email zaten sabit bilgilerdi. Forumdaki ais kaydi kilavuzunu kullanarak yeni pasaport , yeni cep numaram gibi bilgilerimle kaydimi yaptim. Suana kadar eski bilgilerimden kaynaklanan bir problem yasamadim.
-
@conk Evet bende gordum attigi iletiyi. Makara gectigini yada musteri cekmek icin yazacagini zannetmiyorum, koskoca attorney sonucta. Umarim bu gibi haberler artar ve dogrulugu kesinlesir.
-
@conk haber doğru. Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan bir davada aos yapan katılımcılar için uscis in işlem yapması emredildi ve kartların basımı başladı. Ancak aos ile bizim süreçlerimiz çok farklı. O dava hiç bir şekilde bizleri etkilemiyor
-
@conk, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@bravist @asrin ustraveldocstan simdi barkodlu ciktimi alabildim oylesine aklima geldi bir deneyeyim tekrar dedim ve oldu sizde tekrar bir deneyin isterseniz.
Şimdi denedim, yarım kalan kayıtta herhangi bir değişiklik yapmadan son adımda case number girişi yaparak tamamladım. İşlem tamamlandı barkodlu sayfası çıktı.
Bu genel problemi bir çok kişi kayıt açıp bildirdiği için giderdiler sanırım. -
@uonur26 Teşekkürler bilgilendirme için. Benim randevu mailim hala gelmedi. Geldikten sonraki aşama hakkındaki detayları tam bilmiyorum. Geçen sene forumdan okuduğumu hatırlıyorum ama aradan 1.5 yıl geçti :) Yeniden bakmam gerekecek gibi :)
Bu süreçte geçen ay süresi azalan pasaportlarımızı ailecek yeniledik (5 kişi - herkesin DS-260'ı geçen sene eski pasaportlara göre dolduruldu.)
2NL sonrası herhangi bir kayıt ya da belge doldururken yeni pasaport bilgilerini girmem gerekiyor mu acaba?
-
@Fatih-Yalçın-0 2NL geldikten sonra Ceac sayfasiniz yenilecek ve dosyaniz artik KCC'de degil, sizinle ilgilenecek konsoloslukta gorunecektir. Bundan sonra sizinle ilgilenecek konsoloslugun sitesine giderek navigator uzerinden konsolosluga tum formlari actirmak istediginizi belirten bir mail atmaniz gerekecektir. Sonrasinda konsolosluk dosyalarinizi acacak ve yeni pasaport bilgilerinizi girip dosyalarinizi guncellemeniz gerekecek. Not: Dosyaniz acildiktan sonra ceac sayfasinda completed yazan yer "re-opened" olarak gozukecektir.
-
Arkadaşlar ds-260 formunda Amerika'da adres belirtmemiştim. Mülakatta a4 kağıdına hangi formatta yazmalıyım bu adresi ? Daha önce bu konuda bir ileti vardı fakat bulamadım.
Yardımcı olursanız memnun olurum. -
@bravist, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar ds-260 formunda Amerika'da adres belirtmemiştim. Mülakatta a4 kağıdına hangi formatta yazmalıyım bu adresi ? Daha önce bu konuda bir ileti vardı fakat bulamadım.
Yardımcı olursanız memnun olurum.İstediğiniz boyutta bir kağıda elle bile yazılsa olur. Önemli olan adresi yazıp vermeniz. Alıcının adı soyadı, adresi ve posta kodunu yazın yeterli.
-
@elbruz O zaman Hong Kong olarak seçip hesabı oluşturduktan sonra mı taşıyorum?
-
@Serapp, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@bravist, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Yardımcı olursanız memnun olurum.İstediğiniz boyutta bir kağıda elle bile yazılsa olur. Önemli olan adresi yazıp vermeniz. Alıcının adı soyadı, adresi ve posta kodunu yazın yeterli.
Teşekkürler. Biraz arayıp @ATS16 'nin bir iletisini buldum. Adreste teslim alacak kişinin adı soyadı önüne "C/O" eklememiz yeterliymiş (adres, posta kodu, telefon vb bilgileri de ekleyerek).
-
@Fatih-Yalçın-0 hayır yeni pasaport bilgilerinizi bir yere girmenize gerek yok, konsolosluğa ulaşıp formlarınızı açtırmanıza da gerek yok, hiç uğraşmayın öyle şeylerle, mülakata eski ve yeni pasaportlarınızla birlikte gidin yeterli.
Bu arada bu bilgi zaten bu başlığın ilk sayfasındaki bilgi mesajlarında yer alıyor. -
@elbruz Bu paylasiminiz hakkinda gonderebileceginiz bir haber kaynagi var midir acaba biz de bir bakalim?
-
https://www.youtube.com/watch?v=HdDa87DYVGg&t=1970s
Şu şekilde bir şeyler duymak bile insanın içinde bir hoşnutluk oluşturuyor.
Av.Remzi Güvenç KULEN yayın yapmış bence son dakikada olsa dosyaları approved edecekler diyor.
Hadi inşallah...
32.dk dan sonra DV tarafında yorum yapıyor.
-
Merhaba, Amerika'da green card teslimi için adres bulmakta zorlanıyorum (birkaç kişiye mail attım uzaktan tanıdık birisiyle görüştüm), sanırım sorumluluk almaktan aşırı çekiniyorlar.
Araştırdığım kadarıyla digital posta adresi (kutusu) kiralayan firmalar varmış (anytime mailbox, ipostal1, postscan mail). Bunlardan abonelik alsam olur mu, daha önce bu hizmetlerden faydalanan oldu mu?
Adres konusunda başka nasıl bir çözüm bulabilirim?
-
@bravist ankara mülakat tarihi verince ustravel sayfasına girip başvuruya devam ettiğinizde sistem kabul edecektir
HK'dan Ankara'ya geri çektim, Ankara mülakat tarihi mail ile geldi ama yine de usvisascheduling sayfasında Ülkeyi Türkiye olarak güncelleyemiyorum hata veriyor. Mülakat 26 Ağustosta.
-
Bir sey aklima geldi. Denendi mi bilmiyorum ama belki randevu aldiktan sonra dosyasini Ankara'ya tasiyan arkadaslarima bir yardimi dokunabilir.
Hatirladigim kadariyla eskiden dosya tasima islemini yaparken numaraniz Cutoff olduktan sonra dosyanizi tasimak istediginiz konsolosluga mail atiliyordu. Egerki konsolosluk uygunsa/musaitse dosyanizi kabul edip sizin isleminizi ilerletebiliyordu. Bu islemin bu sene KCC tarafindan yapildigina sahit olduk ama 1-2 aydir arkadaslarimiz sonuc alamiyor. Belki konsolosluga yazip bu islemi ilerletebilirsiniz.
Ben HK'dan mülakat tarihi geldikten sonra Ankara'ya 2 defa mail attım dönüş olmadı sonra KCC'ye mail attım ertesi günü hemen Ankara'ya geri taşıdılar.
-
Merhaba, Amerika'da green card teslimi için adres bulmakta zorlanıyorum (birkaç kişiye mail attım uzaktan tanıdık birisiyle görüştüm), sanırım sorumluluk almaktan aşırı çekiniyorlar.
Araştırdığım kadarıyla digital posta adresi (kutusu) kiralayan firmalar varmış (anytime mailbox, ipostal1, postscan mail). Bunlardan abonelik alsam olur mu, daha önce bu hizmetlerden faydalanan oldu mu?
California Orange County size uygunsa yardımcı olmaya çalışayım.
-
@bravist ankara mülakat tarihi verince ustravel sayfasına girip başvuruya devam ettiğinizde sistem kabul edecektir
HK'dan Ankara'ya geri çektim, Ankara mülakat tarihi mail ile geldi ama yine de usvisascheduling sayfasında Ülkeyi Türkiye olarak güncelleyemiyorum hata veriyor. Mülakat 26 Ağustosta.
Merhaba,
Benim ustraveldocs.com sitesindeki kaydım düne kadar hata ile sonuçlanamıyordu. Sizin mülakat tarihinize daha çok var. Mülakat tarihinize bir hafta kala denemenizi tavsiye ederim. -
California Orange County size uygunsa yardımcı olmaya çalışayım.
Tabiki uygun memnun olurum, size mesaj attım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum