DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@elbruz Bu paylasiminiz hakkinda gonderebileceginiz bir haber kaynagi var midir acaba biz de bir bakalim?
-
https://www.youtube.com/watch?v=HdDa87DYVGg&t=1970s
Şu şekilde bir şeyler duymak bile insanın içinde bir hoşnutluk oluşturuyor.
Av.Remzi Güvenç KULEN yayın yapmış bence son dakikada olsa dosyaları approved edecekler diyor.
Hadi inşallah...
32.dk dan sonra DV tarafında yorum yapıyor.
-
Merhaba, Amerika'da green card teslimi için adres bulmakta zorlanıyorum (birkaç kişiye mail attım uzaktan tanıdık birisiyle görüştüm), sanırım sorumluluk almaktan aşırı çekiniyorlar.
Araştırdığım kadarıyla digital posta adresi (kutusu) kiralayan firmalar varmış (anytime mailbox, ipostal1, postscan mail). Bunlardan abonelik alsam olur mu, daha önce bu hizmetlerden faydalanan oldu mu?
Adres konusunda başka nasıl bir çözüm bulabilirim?
-
@bravist ankara mülakat tarihi verince ustravel sayfasına girip başvuruya devam ettiğinizde sistem kabul edecektir
HK'dan Ankara'ya geri çektim, Ankara mülakat tarihi mail ile geldi ama yine de usvisascheduling sayfasında Ülkeyi Türkiye olarak güncelleyemiyorum hata veriyor. Mülakat 26 Ağustosta.
-
Bir sey aklima geldi. Denendi mi bilmiyorum ama belki randevu aldiktan sonra dosyasini Ankara'ya tasiyan arkadaslarima bir yardimi dokunabilir.
Hatirladigim kadariyla eskiden dosya tasima islemini yaparken numaraniz Cutoff olduktan sonra dosyanizi tasimak istediginiz konsolosluga mail atiliyordu. Egerki konsolosluk uygunsa/musaitse dosyanizi kabul edip sizin isleminizi ilerletebiliyordu. Bu islemin bu sene KCC tarafindan yapildigina sahit olduk ama 1-2 aydir arkadaslarimiz sonuc alamiyor. Belki konsolosluga yazip bu islemi ilerletebilirsiniz.
Ben HK'dan mülakat tarihi geldikten sonra Ankara'ya 2 defa mail attım dönüş olmadı sonra KCC'ye mail attım ertesi günü hemen Ankara'ya geri taşıdılar.
-
Merhaba, Amerika'da green card teslimi için adres bulmakta zorlanıyorum (birkaç kişiye mail attım uzaktan tanıdık birisiyle görüştüm), sanırım sorumluluk almaktan aşırı çekiniyorlar.
Araştırdığım kadarıyla digital posta adresi (kutusu) kiralayan firmalar varmış (anytime mailbox, ipostal1, postscan mail). Bunlardan abonelik alsam olur mu, daha önce bu hizmetlerden faydalanan oldu mu?
California Orange County size uygunsa yardımcı olmaya çalışayım.
-
@bravist ankara mülakat tarihi verince ustravel sayfasına girip başvuruya devam ettiğinizde sistem kabul edecektir
HK'dan Ankara'ya geri çektim, Ankara mülakat tarihi mail ile geldi ama yine de usvisascheduling sayfasında Ülkeyi Türkiye olarak güncelleyemiyorum hata veriyor. Mülakat 26 Ağustosta.
Merhaba,
Benim ustraveldocs.com sitesindeki kaydım düne kadar hata ile sonuçlanamıyordu. Sizin mülakat tarihinize daha çok var. Mülakat tarihinize bir hafta kala denemenizi tavsiye ederim. -
California Orange County size uygunsa yardımcı olmaya çalışayım.
Tabiki uygun memnun olurum, size mesaj attım.
-
Selamlar herkese, yeni mülakatlar dağıtma tarihi nedir? Ve bu son mülakat dağıtma mı olacak çünkü ağustos mülakatları dağıtıldı sadece Eylül için mi olacak?
-
@kemalraziev sizin numaranız oldukça düşük çoktan mülakat almanız gerkirdi ne oldu merak ettim...
-
@conk bahsettiğiniz avukatın dv hakkındaki yorumlarını çok kaale almayın derim. Kendisinin dv bilgisi şu forumdaki herhangi bir üyenin dv bilgisine nazaran çok daha az maalesef
-
@goe Benim ilk mülakat yerim Tacikistan idi, oranın vatandaşı olduğum için, sonra orası çok yavaş kalınca mülakat tarihi almadan Ankara taşıdım Mayıs başında ama hala Ankaradan mülakat bekliyorum.
-
Dublin konsolosluğu mülakat tarihimden önce farklı bir tarihe döküman review randevusu maili iletti. İki mülakat olacak . Anladığım kadarıyla ispanya vb bazı ülkeler bu şekilde çalışıyor. İlk mülakatta eksik varsa tespit edilip asıl mülakata tam hazır gelinmesi hedefleniyor. Bazı konsolosluklar randevu veremezken Dublin’in iki randevu vermesi de kaderin cilvesi olsa gerek 😃
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum