Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerikada H2B ile iş ilanları

Benzer Başlıklar

• H2B Çalışanlarının Eşleri için H-4 Vizesi

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    13
    3 Oy
    13 İleti
    1k Bakış
    KFW - Kayn For WinK
    Merhaba ilk defa bu foruma yazıyıorum umarım yanlış yere yazmıyorumdur benim sorum h2b için iş bulmak ne kadar zor
  • 9 Oy
    7 İleti
    2k Bakış
    orhanozbekkO
    @Fahrenheit @Berk-Şendil Merhaba paylasimlarimi okumanizi tavsiye ederim. Yol gosterecektir. Bol sans
  • 0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    M
    Turistik vize ile geldikten sonra iş vizesi için başvurmak Mehabalar 3 aylığına amerikaya geldim ve burada iş için çalışıyorum. Acaba başvurabileceğiö bir vize türü var mıdır? ileriye dönük çalışma hakkımın olması için. Çalıştığım şirket kısa vadede malesed f sponsorluk veremiyor. Teşekkürler
  • İş Başvurusu Geri Dönüş

Çalışma Vizeleri (H, L ve diğer işçi vizeleri)
    4
    0 Oy
    4 İleti
    456 Bakış
    MySeaM
    @Deniz-Yörükoğlu, içinde söyledi: İş Başvurusu Geri Dönüş Ben bir işe başvurdum Amerika’da böyle bir geri dönüş yaptılar daha önce tecrübesi olan biri var mı ne yapmam gerekiyor? Merhaba. İş ilanına başvurduğunuz için teşekkür ederiz. Özgeçmişinize göre, kesinlikle niteliklisiniz. İçeri girip bir başvuru formu doldurabilirsiniz. Sigorta şirketlerimizin gerektirdiği geçerli bir sürücü ehliyetine ve başka bir ana kimlik belgesine ihtiyacımız olacak. İlginiz için teşekkürler Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim Sanirim bir sigorta sirketine basvurdunuz. Sigorta sirketleri her basvuruya donus yaparlar cunku onlarla calisanlar maas uzerinden degil de komisyon uzerinden calisirlar. Aylik ne kadar kisiye sigorta policesi satarsaniz, onun uzerinden komisyon alirsiniz. O yuzden, kapi kapi dolasip reklam yapmaniz lazim, iyi bir cevre ve network edinmeniz lazim. Bu sekilde iyi para kazananlar var ama ilk birkac yil icin, ozellikle cevreniz olmadan para kazanmaniz oldukca dusuk ihtimal. Masraflarinizi bile zor cikartirsiniz. Birde bulundugunuz eyalette lisans almaniz lazim ve bunun icin de 3-4 haftalik bir egitimi var. Onu da siz karsilamalisiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k