Amerikada H2B ile iş ilanları
-
@orhanozbekk Hocam hepsini aylarca denedim out of country kabul etmiyor hiçbiri. Belki 500 mail atmışımdır.
-
@MakeUSAGreatAgain Kotali bir vize turu oldugundan her basvuruda donus beklemeyin. Ama bu firmalar ile is bulan cok kisi var. Bilginiz olsun
-
@orhanozbekk Turist vizesi ile gidip iş veren ile anlaşılırsa eger, statümüzü H2B'ye çevirebilir miyiz?
-
@utkuakaevren evet mumkun lakin H2B disinda bir vize turune sahip oldugunuzdan yine out of country alma hakki olan bir isletme bulmaniz lazim. Ulke icinde olmaniz isverene ucak bileti vb masraflari acisindan kar saglar. onun disinda Turkiye' de olmaniz veya ABD icinde farkli bir vize turunde olmaniz H2B vize sureci acisindan bir fark yaratmayacaktir.
-
@orhanozbekk Hocam iş ilanlarında işe başlangıç tarihi 2-3 ay sonrası oluyor genelde. İşi bulursak H2B'yi almak o kadar kısa sürüyor mu?
-
@MakeUSAGreatAgain evet kisa suruyor. H2B icin erkene randevu oluor her zaman. Bazen 2-3 ay sonrasina vergidi oluyor ama acil randevu talebi ile erkene alinabiliyor. bugun isverenden petition alsaniz ve vizenizde onaylansa 3-4 hafta icerisinde ABD ye gelmis olursunuz. Surec kisa gercektende.
-
@MakeUSAGreatAgain aynen öyle diğer arkadaş acentayla başvurdum diyor onların anlaşması varsa o şekilde bulmuştur muhtemelen yoksa tek tek başvurmak ahmaklık ben de kaç yere başvurdum yok
-
@Batuhan-Taş acentalar ne kadar talep ediyor acaba bir öğrenmek lazım. Mantıksız değil gibi.
-
@MakeUSAGreatAgain 2-3 ay olması süpermiş. O ara Türkiye'de çıkışını verirsin genelde 1 ay kadar yeni eleman için bekletiyorlar. Düzeni toparlarsın
-
@BerkanCaliskan acentalar da ucretisiz. onlar ucretlerini isverenden aliyorlar zaten. Tabii, bazi firsatci acentalar yasal olmasa da sizden ucret talep edebilyior. ucret talep etmeleri yasal degil. Bilginiz olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum