Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Gezi planlamadan once Ice korkusu

Hukuk Sistemi
6 5 272 5

• New yorka bir Turk arkadasimi ziyarete gidecegim ama , 5 yillik bir greencard sahibi olarak biraz streslendim acikcasi. Hicbir suc gecmisim yok ama yasadigim yerde ve ziyaret edecegim yerde bircok ICE faaliyeti oldugunu duyuyorum. Biraz insan avliyorlarmis gibi geliyor ve neredeyse gitmekten vazgecmek uzereyim. Greencard sahiplerinden daha once Ice tarafindan durdurulan oldu m ? Ne oluyor ne yapmali ? Bosuna mi stres yapiyorum ? Yas 28

• @Ist-to-NY amerika çıkış tarihlerin çok sık değilse zaten vatandaşlık için başvurun gelmesi gerekiyor. Ondan dolayı bu stres panik gerek yok sen kuralları bilen nasıl davranmasını bilen kişisin. Ondan dolayı gidip gönlünce eğlenirsin

• @Ist-to-NY permanent resident kartiniz ve real ID'niz yaninizda olsun seyahat esnasinda, olasi bir kontrol icin durdurulmaniz halinde sakin kalarak panik yapmadan sorulan sorulara kisa ve net cevaplar vermeniz yarariniza olacaktir. Fazla stres yapmissiniz mevcut statunuz dogrultusunda, tatilinizin tadini cikarmaya calisin. Daha fazla haklariniz ve NYC bolgesi hukuki yardim icin https://assets.nyclu.org/kyr_ice_english.pdf

• Merak etmeyin ICE en fazla cayinizi icip geri doner. Green kartiniz varsa baska ID niz yaninizda olsun yeter.

• Harikasiniz cok tesekkur ederim ! Tennessee bolgesi biraz kotu suanda . Hergun deport edilenleri duyuyoruz maalesef

• @Ist-to-NY neden korkuyorsun ki ilticacı yada overstayci değilsin.Kapı gibi dv ile almışsın vatandaşlıl gününü bekliyorsun ....gereksiz hayıflanmalar bunlar ama arkadaşın yada çevren bunlardan biri ise sende kendini onlarla aynı sanma ama malum insan sürekli takılınca onların sorunları da sanki senide ilgilendiriyormuş gibi oluyor

Benzer Başlıklar

• NJ'de Trafik Kazasi Yapmak ve Markayi Dava Etmek!

Hukuk Sistemi
    3
    1 Oy
    3 İleti
    116 Bakış
    M
    @MySea insurance ile konustum dealer insurance yapmisti insurance screenshot paylasti ve dealer arabam icin owned secmis finance degil. Insurance sen yanlis doldurmussun biz hicbir sey odemiyoruz dedi cekildi. Honda da bence senin hatan dedi cekildi. Avukatlar da iki arac carpismamissa kolun bacagin kopmamissa biz bakmiyoruz dedi cekildi. 35 bin borcla ise gidemez halde kaldim ortada. ne yapacagim? Bunu biri odemeli ve ben degilim
  • Amerika’da iş yerinde kaza

Hukuk Sistemi
    3
    0 Oy
    3 İleti
    191 Bakış
    U
    Teşekkür ederim
  • Polis Korkusu

Taşındı Hukuk Sistemi
    34
    0 Oy
    34 İleti
    2k Bakış
    cgokhanC
    @sadıkkurtoglu yanilmiyorsam ilkinde mahkemeye cikiyorsunuz, ikincisinde direkt dediginiz gibi hapse giriyorsunuz. defensive driving diye bir kurs var bir kereligine onu satin alip ceza odemeyebilirdiniz, bunu alinca sigortaniz artmiyor. Hwy'de sinir 65 ben genelde 80-85 arasi gidiyorum. Sehir icinde 45 ise 50. 40 ise 45 :) Genelde merge yapilan yerlerde ve hafif yokus olan yerlerin inis tarafinda oluyorlar :)Oralarda yavasliyorum. Birde hiza musait dumduz olan yollarda duruyorlar. Laser tabancasiyla hiz olcme olayini donemsel yapiyorlar diye biliyorum. Agaclarin arkasinda da saklaniyorlar) Eger karsi seritte bir polis varsa, kendi seridimde 1mil oncesi veya sonrasinda kesin polis oluyor. Genelde Truck ve nissan altima'lari durdurduklarini gordum. Sonuc olarak hiz yapmak iyi degil ama hiz limitinde giderken cok sikinti yasadim. Seridinde gidemeyen mi dersin, aynaya bakmayip uzerine suren mi dersin... Trafik yoksa hic sagimda solumda onumde araba olmasina izin vermiyorum.
  • Trafik Cezası ve "Mandatory Court Appearance"

Taşındı Hukuk Sistemi
    19
    0 Oy
    19 İleti
    7k Bakış
    ayvalik10A
    @muse bizim forumda vize basımı hariç tüm işlemler için bilgi var. Türk avukatlar listesi diye arama butonuna basar mısın ozaman avukat listesi çıkıyor. https://yesilkartforum.com/forum/topic/145/amerika-daki-türk-avukatlar-listesi?_=1766650375675
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k