CEAC Status Check / Visa Status Check (NIV & IV)
-
@GRKM bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyin ya da eş / çocuk varsa onun bilgilerini yazarak deneyin. ...01 / ...02 olarak
-
@gucarslan ben de https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV adresinden sorgulama yapmak istediğimde (case number daki 0 lar olmadan, pasaport no girilerek ya da na yazılarak) aynı şekilde "Your search did not return any data." diyor. Sanırım sistemsel bir hata olabilir ya da atladigimiz bir husus mu var acaba?
-
Bu ileti silindi! -
@tolga-ozfidan çalışma yapıyor olabilirler, ilerleyen günlerde tekrar deneyin.
-
Dosyami actirmadan önce pasaport ve soyisim kısmına Na yazarak giriyordum at nvc yazıyordu şimdi dosyami actirdimım bilgilerimi ekledim tekrar giriş yapamıyorum
-
@onur12 dosyan açıldığı için değilde artık aktif oldu diye olabilir o pasaport ve soyad girip dene bende de artık NA olmuyor.
-
@kemal85 sadece pasaporta na yazarak giriliyor ready yazıyor sorun çözüldü sagolun
-
@gucarslan Refused olarak gözüküyor. Bu ne zaman AP ye dönüyor ?
-
@GRKM vizenizin basılacağı gün.
-
NA yazdım , sıfırları kaldırıp yazdım ama Your search did not return any data. sonucunu alıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum