@fearless1717, içinde söyledi: CEAC Status Check / Visa Status Check (NIV & IV)
@kemal85 birçok şeyi denedim aynı hatayı alıyorum @gucarslan Kcc’ye mail atmalı mıyım? Yönlendirebilir misiniz beni?
https://dvprogram.state.gov/
Çekiliş sonucu kazanan olduğunuzu gösteren mektubun altında mülakat tarihi, saati ve yerini goruyorsaniz/guncellendiyse, bu mektubun güncel çıktısını alarak forumda ilgili konu başlığında belirtilen belgeler, mulakat deneyimleri başlığında Ankara'da mulakata giren talihlierin hazirladigi belgeler ve Ankara konsolosluktan mülakatınızdan 7-10 gün önce gönderilmesi muhtemel email’de yer alacak evrakları eksiksiz hazırlayarak ve sağlık muayenesi raporunuz ile birlikte 18.02.26 tarihindeki mülakatınızda hazır olmanız yeterli olacaktır.
Neyin telaşını ve endişesini tasidiginizi ben anlayamadım veya farklı bir konuyu mu kaciriyorum?
Mülakat tarihi, saati ve yerini gösteren 2NL olarak adlandırılan mektup sağlık muayenesi randevusu almaniza olanak sağlayacaktır zaten. Unganlarda saglik muayenesine siz en erken 18.01.26 ve en gec tarih de 16.02.26 tarihinde girebilirsiniz, son gune birakmamaniz yarariniza olacaktir. Saglik muayenesi icin sizin kontrole gidebileceginiz donem icin randevular 18.12.25 itibariyle acildi sistemlerinde, bir an once randevunuzu almaniz iyi olacaktir.
İmzanızın altında mülakat tarihinizi 18.02.26 olarak yazmışsınız, bu da 2NL’nin güncel olduğunu gösteriyor olarak algılıyorum. Bahsettiğiniz CEAC'da mülakatınız sonrası güncelleme olacaktır.