DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Cansu-mer kendinizi riske atmayıp 2. pasaport çıkartın (kısa süreli; 6 ay - 1 yıl vb) ve rusya ya onunla gidin.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Arkadaşlar, ben ABD’ye girerken sınır polisi adresimi değiştirmedi, bunu USCIS sitesinden değiştirmem gerektiğini söyledi. Ben de oradan adres değişikliğini yaptım ancak Green Card’ım ve SSN kartım yine de yeni adresime gelmedi. USPS’e gittiğimde bana yardımcı olamayacaklarını söylediler; çünkü bu postaların takip numarası yokmuş. Velhasıl kelam, bu iki kart da elime ulaşmadı.
SSN kartımı SSA ofisiyle hallettim fakat Green Card için yeniden form doldurdum ve 6 Ocak’ta tekrar parmak izi verdim. Ancak sistemden takip ettiğimde hâlâ “dosyanız işleme alınıyor” ibaresi görünüyor. USCIS sitesinde, belirli işlemlerin ne kadar sürede sonuçlandığını gösteren bir hizmet var; orada benim sürecimin ortalama 9 ay sürdüğü yazıyor.
Forumlarda bu tarz Green Card kayıp ve yenileme işlemleri yapmış olup ne kadar sürdüğünü bilen var mı? Gerçekten en az 9 ay mı sürüyor?
-
@rasitcenngiz https://yesilkartforum.com/forum/topic/1979/yeşil-kart-ın-adresinize-ulaşmasını-nasıl-takip-edersiniz/814
Hem bu başlıktaki deneyimlerde belki sizinkine benzer birşeyler bulabilirsiniz hem de oradan daha sağlıklı cevaplar alabilirsiniz. -
@rasitcenngiz selamlar, girişiniz sonrası case statünüzde herhangi bir değişiklik oldu mu? Yani "Payment Fee Received" aşamasından "Produced" aşamasına hiç geçti mi?
Yeniden doldurduğunuz form kayıp formu mu? Bir de USCIS öncesi herhangi bir adres vermiş miydiniz? Oraya gönderilmiş olma ihtimali olabilir mi? -
Bu ileti silindi! -
2025 mülakat sürecinde Bangkok için Ustraveldoc üzerinden ticket açıp cevap alan oldu mu? Yoksa bu kanal çalışmıyor deyip başka alternatif mi aramak lazım? Deneyimi olan var ise paylaşmasını rica ederim
-
U uck bu başlıktan bahsetti
-
@Flight101 Merhaba, Viyana' da Dr. Molnar sağlık kontrolünden sonra ve Röntgen CD' lerini aldıktan sonra, Dr. Molnar' dan sağlık raporunu elden alıyormuyuz ve Röntgen' den CD dışında bir evrak alınıyormu, birde Konsolosluğa giderken sağlık raporu, Röntgen CD' leri vs. götürülüyormu. Bu konularda bilgilendirme varmıydı bulamadım, tecrübelerinize dayanarak sormak istedim, cevabınız için şimdiden teşekkürler.
-
@Umayalp07
Selamlar...Röntgen çekimi sonrası cd nizi almanız yeterli (Bu da size hatıra oluyor herhangi bir yerde sorulmuyor 😉) Rapor Molnar tarafından konsolosluğa gönderiliyor. Mülakat sabahı Molnar a mail ile "Rapor gitti mi?" diye sorup teyitleşin isterseniz akllınızda bir tedirginlik kalmasın..
Sürecinizde başarılar... -
@Flight101 Teşekkürler.
-
@Flight101 Tekrardan merhabalar, Dr Molnar aşı ücretleri hakkında bilginiz varmı acaba. Birde Dr Molnar muayene ücreti kredi kartı ile ödenebiliyormu.
-
@Umayalp07, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Flight101 Tekrardan merhabalar, Dr Molnar aşı ücretleri hakkında bilginiz varmı acaba. Birde Dr Molnar muayene ücreti kredi kartı ile ödenebiliyormu.
Selamlar...Aşı fiyatlarına kendi web sitesi içinden ulaşabilirsiniz. Kredi kartı konusunu net bilmiyorum (ki yorumum ödenebilr olması yönünde) biz nakit olarak ödemiştik.
-
@Umayalp07 sadece nakit odeme aliniyordu kart ile gitmeyin diye ozellikle mailde belirtmislerdi
-
T tolga ozfidan bu başlıktan bahsetti
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
Serap hanım, kıymetli vaktinizi ayırarak benim için de burayı bi kontrol eder misiniz ? Viyana’dan randevu tarihinin ertelenmesi talebinde bulundum, navigatörle.. bana navigatör M99 - OTHER QUESTION - CASE NUMBER bölümünden ilerlememi söyledi, şeklinde anladım. Eğer yanlış departmana mesaj gönderdiysem direkt olarak mesaj silinecekmiş, değerlendirilmeden. Mülakat erteleme için doğru yerden mi ilerledim, kontrol ederek yardımcı olursanız çok sevinirim..
@Serapp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@ZÜLAL, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
tekrar merhaba bu sabah viyana konsolosluğuna dosya taşıma için mail attım. Bu şu şekilde bir mesaj geldi.
"AUTOMATED REPLY
We've launched a new Visa Navigator to better answer your visa questions. All inquiries must use the Navigator. Please go there now to find the answer to your question or instructions for contacting us. If your question is not answered, follow the instructions under "All Other Questions" to contact our team.If you do not use the Navigator, your email will NOT be answered.
IMPORTANT!
Please note that the formatting requirements for the subject line are very strict. Inquiries that do not follow the subject line formatting instructions will be deleted without a response."Bu şekilde mesaj ne demek? Ben ne yapmalıyım bilemedim. Böyle bir mesajla karşılaşan var mı?
Viyana navigator kullanmanızı istemiş. Navigatöre girip ilgili şıkları tıkladığınızda karşınıza mail atarken konu bölümüne ne yazmanız gerektiği çıkıyor. Ben sizin için girdim, dosya numaranızın aktif olduğuna göre ilgili şıkları cevaplayıp şu sonuca ulaştım:
[email protected] adresine mail atarken konu (subject) satırına
M77 - NON-RESIDENT TRANSFER - adınız soyadınız
yazın.
e-postanın içerik kısmına
Last Name
First Name
Visa Case Number
Country of citizenship
Country of residence
Description of your situationbilgilerinizi yazıp yollayın.
Kolay gelsin.
-
@oktay3847 Merhaba. Ben de şimdi baktım. Doğru şıkkı seçmişsiniz. Viyana mutlaka yardımcı olacaktır, hayırlısı olsun.
-
@Serapp müteşekkirim size, içimi rahatlattınız.. çok sağolun 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum