DV2020 bekleme odası
-
@recebus Bilgilendirmeniz için teşekkürler.
-
Uzun aradan sonra şöyle bülten rakamlarına baktım ve 2019 geçen seneye göre önde gidiyor. Demek ki bütün uğursuzluk bizde imiş... :)
Umarım 2019 daha da hızlı devam eder ve kazanan herkes sorunsuz vizesini alıp hayaline kavuşur, ve yine umarım burada gerçekten gitmek isteyip Mayısı bekleyen herkes kazanır ve vizesini alıp hayallerine kavuşur...
Bu kadar güzel temenniden sonra yine beklemeye devam...
-
merhabalar beni az önce +90 850 660 03 19 numarasından arandım amerikaya merakınız varmış size geri dönüş yapmamızı isterseniz 1 e basın dedi dedim nelerle karşılaşabilirim diy e1 e bastım size en kısa sürede geri dönüş sağlanıcaktır dedi.. aradan biraz zaman geçtikten sonra 212 945 12 38 numarasından arandım işte yurt dışı ıvır zıvırı ardından sizin başvuruya uygun olup olmadığınızı kontrol edebilmem için bazı sorulara cevap vermeniz gerek dedi.. uzatıcaktım aslında onlarla biraz uğraşıcaktım ama sonra biz paket olmayalım diye il sorusu oln kaç yaşındasınız için dedim ben uygunum koşulları biliyorum ücret karşılığı kayıtmı olucaz diye sordum oda ısrarla kaç yaşındasınız dedi uygunluğunuzu öğrenmem gerekio dedi dedimki 18 yaşından büyük herkes başvurabiliyor uygunum diyorum size dedim nekadar ücret alıyorsunuz dedikten sonra mırıl mırıl bişe söyledi kapattı zaten ağzını yaya yaya konuştuğu için.. velhasılı kelam böyle oyunlara gelmeyin ben başvurabilirim isterseniz adınıza ücretsiz yani hiç gerek yok göz göre göre şu firmalarla muhatap olup baş ağrıtmaya... şunun şurasında az kaldı sonuçlara bakalım işaretmi acabaa :)
-
Bu sefer de çıkmazsa USMLE çalışıp gidicem 2020 de yerleşmiş olmalıyım artık zaman aleyhimize işliyor 😊
-
@asilcenk DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Uzun aradan sonra şöyle bülten rakamlarına baktım ve 2019 geçen seneye göre önde gidiyor. Demek ki bütün uğursuzluk bizde imiş... :)
Umarım 2019 daha da hızlı devam eder ve kazanan herkes sorunsuz vizesini alıp hayaline kavuşur, ve yine umarım burada gerçekten gitmek isteyip Mayısı bekleyen herkes kazanır ve vizesini alıp hayallerine kavuşur...
Bu kadar güzel temenniden sonra yine beklemeye devam...
bütün güzel dualarınıza amin aynısı size de olsun inşallah. :)
-
Arkadaşlar merhaba sizlere iki sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
- yakın zaman da Amerika turist vizesine başvuracağız eşim ve iki küçük çocuğumla green card başvurusu yaptığımız icin vizede sıkıntı olur mu yanı vizeyi vermezler mi?
- vizeye başvururken Kanada gibi hesapta nakit göstermemiz gerekiyor mu? Yoksa maaş bodrosu ve kira geliri tapular vize icin yeterli mi?
Teşekkür ederim
-
@egeada DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba sizlere iki sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
- yakın zaman da Amerika turist vizesine başvuracağız eşim ve iki küçük çocuğumla green card başvurusu yaptığımız icin vizede sıkıntı olur mu yanı vizeyi vermezler mi?
- vizeye başvururken Kanada gibi hesapta nakit göstermemiz gerekiyor mu? Yoksa maaş bodrosu ve kira geliri tapular vize icin yeterli mi?
Teşekkür ederim
aynısını bende merak ediyorum açıkçası
-
@egeada @annecik
Green Card başvurularının vizede olumsuz etkisi kesinlikle yok. Tatil bütçenizi göstereceksiniz tabiki onun haricinde tapular döneceğinizi gösteren değerli belgeler. Ayrıca bana göre bireyselden hariç aile başvuruları daha olumlu karşılanıyor. Tüm evraklar ve iyi bir mülakatla büyük ihtimal alırsınız. -
GİDİYORMUYUZ BEYLER BAYANLAR :)
-
Dostlar, bende bir soru sormak istiyorum, bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim. Görüşmeler sırasında gösterilecek hesabın greencard talihlisinin hesabı olması şartmı yani benim :) Yoksa eşimin hesabını gösterebiliyormuyuz, arabamızda eşimin üstüne, birikim hesabımızda bunun bir sakıncası varmıdır.
-
Şafak 34 :D acaba ne olacak sonuç
-
Ben kaybetsemde kazansamda buraya yazıcam ilk gün. Heycanlımıyım evet ama pes etmicem. Tabi Trump kaldırmazsa bu greencard olayını. :D:D
-
Malum müslüman ülkelere karşı fobisi var deniyor. Bakalım ne olacak umarım kalkmazda kaybedersek tekrar başvurma şansımız olur. Ama tabi tekrar başvurmak derken birisi yazmış 10 yıldır başvuruyorum diye. Umarım öyle bi halede gelmeyiz. 10 yıl nedir abi. 10 yıla ben manita ayarlar giderdim amerikaya :D şaka bir yana umarım İlkte kazananlardan olurum :D
-
@mutlukurt0534 11. başvurusunda kazanan biri vardı umudumuzu yitirmeyelim :) ve kalkması bir daha ki ara seçimlere kadar gündem de değil. son bir bilgi daha Türkiyeyi çokta Müslüman olarak görmüyorlar sentetik bir ülke olarak görünüyor dışarıdan ki içeride de böyle zaten.
-
@lordbolton öyle ama ne bilim siyasete aklım ermiyor. Erdoğanın pek seveni olmadığı için trump ı da bildigimiz için kaldırırsa ayvayı yedik. Tabi umarım kaldırmaz. Çok istiyorum çünkü kazanmayı. 1 olmazsa 2 olmazsa 3 denicez başka çaremiz yok. Daha 1 deyiz umarım kazanırım :D
-
@mutlukurt0534 kaldırma yetkisi kongrede çoğunlukta yok zaten demokratlarında destekleyeceğini sanmıyorum mağlum Trumpın getirdiği her şeye anlamlı anlamsız karşı çıkıyorlar Trumpa kalsa şuanki sondu :) denemeye devam çıkana çıkıyor.
-
@lordbolton aynen pes etmek yok :D
-
En çokta şeyi merak ediyorum mesela ben bu ülkede 2.5 yıllık bi güvenlik tecrübesine sahibim orada bu belge işe yaramayacak tahminimce. Orada güvenlik olmak istersem ne yapıcam. :D
-
Avukat tuttuk bulgardan
-
@tanti teşekkür ettim cok☺️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum