DV2026 Sohbet Odası
-
Merhaba turist vizesine başvuru yapmamız bir sorun yaratır mı acaba ?
-
@hasaanemree Hayır
-
Bu ileti silindi! -
@hasaanemree bildigim kadariyla aktif bir gocmenlik basvurusumuz oldugundan (DS260 formunu doldurdugumuz icin) suanda turist vizesine basvuramiyoruz.
-
@hasaanemree sorularınızı doğru başlıktan sormanızı tavsiye ederim (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@Erdi-Gultekin, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@hasaanemree bildigim kadariyla aktif bir gocmenlik basvurusumuz oldugundan (DS260 formunu doldurdugumuz icin) suanda turist vizesine basvuramiyoruz.
@hasaanemree Göçmen vize başvurunuz olsa bile göçmen olmayan (turistik) vize kategorisi olan B1/B2 kategorisinde başvuru yapmanızın önünde bir engel yok. Önemli olan ve başvurunuzun sonucunu etkileyecek husus, turistik vize mülakatınızda konsolosu yapacağınız seyahat sonrası ikamet ettiğiniz ülkeye döneceğinize dair inandırmak sunacağınız kanıtlar ile ve ikamet ettiğiniz ülke ile bağlarınız hususunda ikna etmek.
-
@ATS16 neden bilmiyorum ama dv2026 sonucunda kazandigimizi gorunce o heyecanla bir seyleri yanlis yapmamak adina bir danisman arayisina girdik ve danisman kanada da yasadigimizi ogrenince keske ds260 i doldurmadan turist vizesi alsaydiniz ds 260 i doldurup gonderdikten sonra turist vizesi basvurusu yapamazsiniz demisti. Ona dayanarak soylemistim. Oyleyse ben suan B1/B2 turist vizesi basvurusu yapabiliyorum. Bu konuya yogunlasacagim. Tesekkur ederim.
-
@Erdi-Gultekin, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@ATS16 neden bilmiyorum ama dv2026 sonucunda kazandigimizi gorunce o heyecanla bir seyleri yanlis yapmamak adina bir danisman arayisina girdik ve danisman kanada da yasadigimizi ogrenince keske ds260 i doldurmadan turist vizesi alsaydiniz ds 260 i doldurup gonderdikten sonra turist vizesi basvurusu yapamazsiniz demisti. Ona dayanarak soylemistim. Oyleyse ben suan B1/B2 turist vizesi basvurusu yapabiliyorum. Bu konuya yogunlasacagim. Tesekkur ederim.
Bu konu icin farkli konu basligi mevcut, forumu biraz daha arastirmanizi oneririm yanlis bir islem yapmamaniz icin. Su dakikadan sonra B1/B2 vizesi alinsa bile ABD'ye giderek AOS surecine baslanamiyor zira DV talihlileri icinde AOS sureci pause durumunda.
-
Ankara mülakat dağıtmayı düşünmüyor herhalde???
-
@Erdi-Gultekin Bu konuda bir engel olmaması lazım. turistik ya da iş, öğrenci vizelerinin GC ile alakası yok. Ha tabi bir kural değişikliği yaşandıysa, süreç dondu ya da revize edildiyse bilemeyeceğim
-
Ramazan bayraminizi en içten dileklerimle kutlar hayırlıra vesile olmasını ve Pause nin bir an evvel ortadan kalkıp, Hepimizin Vizelerimize kavusmamızı YüceAllahtan dilerim.İyi bayramlar
-
Merhaba ben current oldum ve CN 14XXX ama hala herhangi bir mülakat tarihi maili almadım. Bu normal mı? Herhangi bir yere mail atmam mı lazım beklemem mi lazım. Mülakat yeri normalde benim Duşanbe/Tajikistan. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
-
@kemalraziev, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Merhaba ben current oldum ve CN 14XXX ama hala herhangi bir mülakat tarihi maili almadım. Bu normal mı? Herhangi bir yere mail atmam mı lazım beklemem mi lazım. Mülakat yeri normalde benim Duşanbe/Tajikistan. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
Dv2026 talihlisi olarak sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları.
Bu yazdığınız konu başlığı sadece sohbet amaçlı. İyi forumlar
-
Merhaba, bu sene greencard sahibi olanlardan biriyim vizem basildigi gibi abd'ye giriş yaptım ve döndüm (hem iş hem yuksek lisanstan dolay şu an taşınamıyorum). ssn ve kartımı da almış bulunmaktayım. şu an vize basımları vs durdurulduğu için bir sorum var. erkek arkadaşımla birlikte evlendiğimiz zaman onun da gelebilmesi için nasıl bir sürec ilerlenir ben henüz vatandas olmadıgım için onun vizesi nasıl çıkar bilgisi olan var mıdır?
-
@defne-şimşek Arkadasim biraz zor bir yola basvurmussun. Bildigim kadariyla uzun suren bir surec. Allah yardimcin olsun. Bu asagida paylasacagim bolumu iyice okuyabilirsin. Vatandas olmadigin icin F2A ile ilerlemen gerekecek. Burada da sira falan beklemen gerekiyor. Keske evlenip mulakata oyle katilsaydiniz ama olan olmus. Surecinizde hayirlisi olmasini diliyorum. Insallah hizlica cozersiniz.
-
Teşekkür ederim desteğiniz için bakıyorum şimdi linke
-
Herkese merhaba, Şubat'ta ya da Mart'ta Ankara'da mülakata girenler sağlık muayenesi yaptırmış mıydınız, istiyorlar mıydı, istemiyorlarsa daha sonra istemezler mi ?
-
@ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@kemalraziev, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Dv2026 talihlisi olarak sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları.
Bu yazdığınız konu başlığı sadece sohbet amaçlı. İyi forumlar
@defne-şimşek Bilgilerinize...
-
-
arkadaşlarım 11000 dolar bulabildim mülakatta göstermek için ve kimseden de insan isteyemiyor bildiğiniz gibi endişelerim var ya elenirsem diye …
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
49
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum