Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card Sahiplerinin ABD dışında doğan çocukları

• Bu ileti silindi!

• @Lily93 bu basligin ilk sayfasini gozden gecirebilirsiniz. Orada yeterli bilgi ve linkler var. 16 ay konusunu kira kontrati esinizin ve sizin dogum durumunu iyi bir sekilde belgelemeniz lazim. Ama iyi bir avukatdan da yardim alabilirsiniz. Bebek 2 yasindan once girerse green card sahibi oluyor. Vize almaya gerek olmuyor diye biliyorum ama son guncellemeleri inceleyiniz.

• Merhabalar. Benim ve kızmın green cardı var fakt ben her sene giriş cıkış yaptım. Kızım 2yasından sonra abdye giriş yapmadı ve su an 5.5 yasında . Eylül ekim gibi onunla gitmek istiyorum. Ama 3senedir girmediği için bir sıkıntı olur mu bunun için yapmam gereken bir şey var mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim . Teşekkürler.

• @crazycells Merhabalar. Benim ve kızmın green cardı var fakt ben her sene giriş cıkış yaptım. Kızım 2yasından sonra abdye giriş yapmadı ve su an 5.5 yasında . Eylül ekim gibi onunla gitmek istiyorum. Ama 3senedir girmediği için bir sıkıntı olur mu bunun için yapmam gereken bir şey var mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim . Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ayseky, içinde söyledi: Green Card Sahiplerinin ABD dışında doğan çocukları

@crazycells Merhabalar. Benim ve kızmın green cardı var fakt ben her sene giriş cıkış yaptım. Kızım 2yasından sonra abdye giriş yapmadı ve su an 5.5 yasında . Eylül ekim gibi onunla gitmek istiyorum. Ama 3senedir girmediği için bir sıkıntı olur mu bunun için yapmam gereken bir şey var mı? Bilgilendirirseniz çok sevinirim . Teşekkürler.

Sorunuzu aşağıdaki başlıkta sorabilir, bahsi geçen başlıktaki deneyimlerden yararlanabilirsiniz cevabı için.

Green Card Sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri

• @iceberg06 merhaba bizde bu ay 5 aylık bebeğimle giriş yapmayı planlıyoruz. Ben green card sahibiyim. Avukatıma danıştım öyle bişey yok vize almanız gerekiyor bebek için dedi. Kafam çok karışıktı. Türkiye’den çıkarken nasıl bir evrak gösteriyorsunuz? Sorun cıkarıyorlar mı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Biletimi artık almak istiyorum. Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@Lily93, içinde söyledi: Green Card Sahiplerinin ABD dışında doğan çocukları

@iceberg06 merhaba bizde bu ay 5 aylık bebeğimle giriş yapmayı planlıyoruz. Ben green card sahibiyim. Avukatıma danıştım öyle bişey yok vize almanız gerekiyor bebek için dedi. Kafam çok karışıktı. Türkiye’den çıkarken nasıl bir evrak gösteriyorsunuz? Sorun cıkarıyorlar mı ? Yardımcı olursanız sevinirim. Biletimi artık almak istiyorum. Teşekkürler

Bu başlığın üçüncü iletisini okuyun lütfen:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/3851

• ATS16A ATS16 bu başlıktan bahsetti

• @crazycells merhaba benim bebeğim de bu şekilde I-181 formuyla giriş yaptı ülkeye evrakın bir kopyasını aldım pasaportuna I551 damgası da basıldı ama ailen number verilmedi ben bu durumda ne yapmalıyım . a number olmadığı için greencardı da takip edemiyorum uscise hiçbir şekilde baglanamıyoruö randevu almak istediğimde de seçenekler içine girmediği için konu other seçeneğine giriyor ve beni yine iletişim numarası üzerinden aramaya yönlendiriyor ama asla bağlanamıyorum ben bu konuda ne yapacağım . Teşekkürler

• @Senay-Sirin merhaba ben bir konuda danışmak istiyorum benim bebeğim de I181 formu ile giriş yaptı ve forum bana verildi pasaportuna da damgası vuruldu ama A number verilmedi CBP başka bir şey yapmanıza gerek yok adresinize gelecek greencard dedi ama a number olmadığı için takip edemiyorum . Bu konuda herhangi bir yönlendirmeniz var mı ? Başvuru yapılmış mı oluyor şimdi yapılmamış mı oluyor , yapılmadıysa ben nasıl yapacağım teşekkür ederim

• @ayseky merhaba çocuğunuza girişte alien number verdiler mi ? Benimki de o şekilde giriş yaptı I181 form doldurdular pasaportuna I551 vizesi bastılar adrese gelecek dediler ama takip edebileceğim bir yer yok sizin süreciniz nasıldı ? Teşekkür ederim

• Merhaba , benim çocugum eb3 vizem onaylandıktan sonra doğdu ve biz gerekli belgelerle vize muafiyetinden yararlanarak giriş yaptık ABD ye , I181 formu doldurdular , pasaportuna. I 551 damgası bastılar ve başka bir şey yapmama gerek olmadığını greencardın adresime yollanacağını söylediler ancak elimde bir Alien number yok ve greencardı takip edemiyorum . Daha önce bunu yaşayan birileri varsa bilgilendirirse çok sevinirim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

7

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k