DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Çok teşekkür ederim, bu uzun bir maraton gibi adeta, parkurları geçmeye çalışıyoruz, umarım daha fazla engelle karşılaşmayız hiçbirimiz.
-
Yaşadığımız her tecrübeyi anlık paylaşmaya çalışıyoruz herkes gibi, sorumlu yayıncılık ilkesi gereği :) Herles için güzel gelişmelere vesile olsun bu ileti inşallah
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
24.02.2026 tarihinde current olduk ve 28 NİSAN 2026 tarihine HONG KONG randevusu verildi. Eşim adına da form doldurmuştuk ve bu form öncesinde completed olarak görünüyordu. Current olduktan sonra ESC sayfasından mülakat yeri ve saatini kontrol ederken sayfanın en altında "Beneficiaries" alanında None yazdığını farkettik yani mülakat eşim için verilmemişti. bu konuya benzer bir durum yaşayan var mı ya da nereye mail atabiliriz ?
-
@tyln11 Sen mülakat öncesi UNGANLAR dan sağlık belgesi aldın mı hocam o kısmı yazmamışsın.
-
@Akınalp-Fidan sen sağlık raporunu da mülakat öncesi Unganlardan aldın mı? Bazıları erteletmişler.
-
@Merve-Güven sizin içinde hayırlı olsun. Kısmetse aynı gün karşılaşabiliriz
-
@Sibel-Apaydın Teşekkür ederim çok, inşallah🙏
-
Bu ileti silindi! -
@Fatime-İncebaş Devlete yük olmakla alakalı bir paylaşım bu. Daha detaylı inceleyip maddi yetersizlik görürlerse vize vermeyebilirlermiş. Bizi pek etkilemez. Zaten bizi maddi yeterlilik olarak kontrol ediyorlar.
-
@İbrahim-Şen biz mülakata Bangkok’ta girdik banka dökümü götürdük ama istemdiler bir şey olmaz herhalde
-
@Fatime-İncebaş paylaştığınız konunun dv süreciyle bir alakası yok
-
@elbruz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@elfdvc Bumrungrad a mail attığımdan beri hala geri dönmediler ve o mailden beri şeytan sürekli kulağıma fısıldıyor. Ama daha önce de başka bir iletimde belirttiğim gibi; Ankara da sağlık mülakatı için 70bin TL ödeme yapan bir ailemizden sonra şeytanın fısıltılarına, tatil yapacağım tezi ile karşı koymaya çalışıyorum. Hatta hastaneden 2 hafta öncesine randevu talebi aldım. rota oluşturuluyor modunda hastaneden kesin dönüş beliyorum. siz yine de içinizdeki sesi dinleyin. fikri nasıl ağır basıyorsa o sizin için en iyisi olacaktır illaki
https://yesilkartforum.com/forum/post/515566
Anahtar kelimeler: Bumrungrad, Whatsapp, Bangkok, randevu
-
@minebora merhaba.
öncelikle mülakat tarihiniz değişmez merak etmeyin. sağlık muayenesi için de ilgili kurumla telefon ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.
hk'de mülakata girecek diğer arkadaşlarla iletişimde kalın. sorun olacağını zannetmiyorum daha mülakatınıza çok var. -
@mck açıkçası burada tercihler devreye giriyor.
yasaklar kalksarsa gc alacağınız bir vize var önünüzde, diğerinde de cos'a başvurduğunuz muhtemelen sonunda gc olmayan bir vize.
aradaki riski siz değerlendirip karar vermelisiniz. burada mecburiyetten çok tercihler devreye giriyor.
bir nevi alacağınız risk yani. -
@Fatime-İncebaş public charge kuralı zaten yıllardır yürürlükte olan bir kural.
her vize türü için incelenen, gerekirse başvuru sahiplerinden sponsor istenmesiyle sonuçlanan bir adım.
sürecinizi direkt olarak etkileyecek bir nokta değil. -
@ATS16 blgi için teşekkür ederim. Hastane ile iletişime geçme konusunda bir sıkıntım yok. Kendileri ısrarla randevu vermeme konusunda direniyorlar. Her türlü whatsapp, mail, arama, sosyal medya kanallarından darlıyorum. Diğer hastane ile ilgili soru işaretlerim olmasa saniyesinde orayla iletişime geçeceğim ama el mahkum mecbur burayı bekleyeceğiz
GÜNCELLEME: Bu sabah (27/02/2026 09:30) oldukça sert bir mail gönderdim. 1 saat içerisinde randevu bilgilerim ile dönüş yaptılar.
-
Bu ileti silindi! -
@MetMete
Anladığım kadarıyla evrak maili gidenlerde "almayın" diye bir ibare yok. Peki "alın" diye bir ibare var mı? Evrak mailinde yazanları buraya biri yapıştırabilir mi acaba? -
-
@elfdvc kesinlikle, düşünsenize, dosyanızı Ankaraya taşıdınız ve ne olduysa oldu ve Ankara mülakat vermedi, kabus gibi birşey olur heralde. O yüzden bu da alınıp alınılmaması tamamen kişinin tasarrufunda olması gereken bir risk.
Ne güzel ki elinizde bir mülakat tarihi var, bu bile dv2026'nın genelini düşününce çok şükür denecek bir şey. Bangkok'ta iyi şanslar dilerim, kim bilir belki o zamana kadar birşeyler düzelir :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum