DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Aos devam ediyormu ki?
-
Arkadaşlar honk kong sağlık muayenesi için nereden randevu oluşturuluyor yardımcı olur musunuz
-
@ceycey12345 [email protected] . Ben burada aldım randevuyu
-
Bu ileti silindi! -
@ferhat-eroglu Merhaba attığım mail şu şekide, ek olarak pasaport pdfsini de ekte gönderdim,
Surname, Name: XXXXXX
Case Number: XXXXXXX
Date of Birth: XXXXXXX
Address: XXXXXXX, Turkey
Dear KCC Officer,I am the principal applicant for the Diversity Visa case XXXXXXXX. My DS‑260 confirmation number is XXXXXXXX
I kindly request the transfer of my Diversity Visa case from the U.S. Consulate in Hong Kong , to the U.S. Embassy in Ankara, Turkey.
As a Turkish citizen and a resident of Turkey, I would like to attend my interview in my country of nationality.
Attached is a copy of my valid Turkish ordinary passport showing my Turkish nationality. Kindly reassign my case from Hong Kong (HKK) to Ankara (ANK).
Please confirm once the change has been made, or let me know if any further information is required.
Thank you for your assistance.
Sincerely,
-
@elfdvc 20 mart'tan kastınız 2027 sanırım, doğru mu?
-
@ceycey12345 eski iletilere bakabilirsiniz, çokça deneyim bulacaksınız.
-
Formda eski ve tecrübesi olan arkadaşlara bir sorum olacak., Mart ve Nisan ayında 20.000 e kadar olan dosyalara randevu verip görüşme yapma ihtimalleri var mı sizce yoksa daha sonraki aylara kaydırma durumu olur mu? 11.000 den 20.000 e afaki bir yükseliş oldu bana göre ayrıca çok da umutlu olmamama rağmen current olma ihtimalim birden arttı da şaşkınım ondan soruyorum.
-
Bu ileti silindi! -
Dün mail gelmiş bana da. 28 Nisan saat 13.00'a Viyana'da Mülakat planlanmış
-
17 nisan saat 8:30 mülakatım planlanmış hong kong a
-
@zakaria Turist vizesi mülakata katılınca kesin iptal oluyor mu? Eğer öyle bire durum varsa çok riskli. Son kararlardan sonra da AOS yapılabiliyor mu bilmiyoruz işte dediğim gibi ABD deki avukatlar da bize kesin bir şey söyleyemiyorlar.
-
@Pickle_Eagle000 kural gereği konsolosluk memuru bunu iptal etmeli.
ancak; yasaklardan dolayı göçmen vizenizin kesin olmayacağını ve bu sebebğle mevcut vizenizin şuan iptal edilmemesini istediğinizi belirtip, bunun vizenizin basılacağı zaman gerçekleşmesini isteyebilirsiniz.
bunu kabul etmemek elbette görüşmeyi yapan memura kalmış.aos için de o avukatların vaatlerine kanmayın.
DV2026 için AOS süreci bence artık mumkun değil. -
@Peyk74 Abi benimde sıram size benzer olduğu için aynı sorguyu yapıyorum. Geçmiş yılların listelerine bakınca bence artış olacaktır. Birde mevcutta herkese hızlı hızlı randevu veriliyor. Buda demek ki listeyi hızlıca eritecekler. Ancak aklımdaki bir diğer soru da "pause" kaldırıldı diyelim. O kadar AP verilen insanı bir anda nasıl çağırıp vize basacaklar. Bu kadar hızlı ilerlemesi de pek mantıklı gelmedi. Olan yatırdığımız ücretlere oluyor...
-
Herkese merhaba. Ekim 2025 te Viyana konsolosluğundan mülakat günü verildi. Ancak eşimin sağlık sorunları nedeniyle mülakata gidemedik. Durumu Viyana ya bildirdim. Ve mülakatı tarihsiz ertelediler. Ancak sağlık sorunu devam ettiği için Viyana’ya gidemiyoruz. Bu nedenle KCC ye ankaraya dosya transferi için mail gönderdim. KCC transferi gerçekleştirdi. Bu durumu Viyana konsolosluğuna bildirdim. Onlarda dosyamı bu sabah ankaraya ilettiklerine dair mail gönderdiler. Az önce Ankara konsolosluğuna mülakat planlanması için mail gönderdim. Sonucu gelince paylaşırım. Herkese bol şans.
-
@mertcank34 kısıtlama kalksın da gerisi konsolosluk düşünsün 😀
-
@Pickle_Eagle000 USCIS'te şöyle bir memorandum https://www.uscis.gov/sites/default/files/document/memos/PM-602-0193-DiversityVisaHolds-20251219.pdf yayınlamışlardı ve bunun üzerine de burada konuşmuştuk AOS ile ilgili öyle hatırlıyorum, siz de bir bakın bence.
-
Viyana konsolosluğunun, "sağlık raporu almadan görüşmeye girme" durumu için, görüşmesi en yakın tarihte olan ve evrak maili gelen arkadaşlardan biri mail atıp duuumu netleştirip burada paylaşablirse çok iyi olur diye düşünüyorum
-
AP ye kalan kişileri pause kalkınca vize basmak için çağıracaklar mı yoksa sadece pasaportlarını göndermelerini isteyecekler bu konu hakkında bir görüşü olan var mı?
-
@tubazorlu Eğer randevunuza sağlık kontrolünü tamamlamadan giderseniz sağlık işlemlerinizi tamamlayıp tekrar gitmenizi isteyeceklerdir. Ancak sağlık dahil tüm işlemler tamamlanıp randevunuza giderseniz sadece pasaportunuzu göndermeniz yeterli olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam bu pause'un başlarında Bangkok'ta mülakata giren bir arkadaşımız pasaportunu göndererek bunu çözecekti.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum