Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
-
@nxtime teşekkürler. Yarın da güncelleme olmazsa ben de arayayım.
-
@çapa_12k Merhaba bir kaç ileti üstünüzde bu soru sorulmuştu bir göz geçirmeniz daha iyi olacaktır bu konu hakkında başka sorunuz var ise size ilgili konu başlığını atıyorum
Evlilik Sonrası Soyadı Değişikliği ve Eski Pasaporttaki Vize
-
@burcuyilmaz @cigogo 3 gün önce mail gönderdim ve randevu alma bölümünün aktif olmadığını belirttim. Bu sabah yüz yüze randevu almam gerektiğini belirten mail'i aldım. Daha sonrasında usvisascheduling sitesinde yeni randevu almam için gereken button göründü ve randevumu planladım.
-
@nxtime Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.
-
@nxtime Gözünüz aydın, bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Hangi adrese mail atmıştınız acaba? Hergün arıyorum, profilimden case açıyorum ama henüz bir gelişme olmadı maalesef
-
@burcuyilmaz Teşekkür ederim. [email protected] adresine, Durumunuzu anlatan bir yazıyı, adınız soyadınız, pasaport numarası ve başvuru numarasını (AA ile başlayan) mail olarak gönderiniz.
-
@nxtime çok çok teşekkür ediyorum
-
@burcuyilmaz pasaportunuzu aldınız mı? Bende de aynı durum vardı, pasaportu aldigim gun sistemde 221 g oncelikle randevular acildi yakin tarihe, hatta 1 gun sonrasina daha yakin tarihe de cikti
-
Merhaba,
mülakatsız B1/B2 vize yenileme sürecindeyim. DS-160 formunu doldurdum ve sistem interview waiver kapsamında randevu oluşturdu.Randevu onay belgesinde “appointment time should be ignored” ifadesi yer alıyor. Evrakları hemen göndermek mi gerekiyor, yoksa ayrıca bir bilgilendirme maili/panel mesajı beklemek mi daha doğru olur, emin olamadım.
Bu süreci yakın zamanda yaşayan veya aynı durumda olan varsa, tecrübesini paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
-
@Bishka Merhabalar, pasaportu alalı 15 gün oldu ama dediğiniz öncelikli randevular açılmadı maalesef:( hatta ilk günden beri randevu almak istediğimizde bir hata mesajı alıyoruz. Siz sisteme girdiğinizde 221 g ile ilgili nasıl bir işlem yaptınız acaba? Ben takip seçeneğine tıklıyorum hata alıyorum. Çok teşekkür ederim
-
@burcuyilmaz merhabalar, siz pasaportu aldığınız zaman eski randevuyu iptal mi ettiniz? çünkü o randevunun iptal edilmemesi gerekiyordu. yeni bir randevu almak için daha önce olmayan bir seçenek çıkıyor anasayfada.
-
@nxtime Bizim aslında mülakatsız posta ile uzatmaydı. Bizden mülakat istendi. Aramalarımız ve mailler işe yaradı çok şükür randevu ekranı açıldı. Eski randevumuz sadece evrak göndermek içindi. O gün evrakları gönderdik. Sonra bir randevu iptali yapmadık.
-
@burcuyilmaz gözünüz aydın. evet, benim de mülakatsız posta ile uzatmaydı ama mülakata çağırdılar.
-
@nxtime çok teşekkür ederim. Mülakata girdiniz mi acaba? Sonuç nasıl oldu? Umarım olumludur
-
Merhaba biz 4 buçuk aydır Amerika’dayız b1/b2 vizesiyle şimdi vize uzatmayı avukatsız yapmak istiyoruz mümkün mü yardımcı olursanız sevinirim .
-
@burcuyilmaz pazartesi günü mülakata gireceğim. Umarım herhangi bir sorun çıkmaz.
-
@nxtime Umarım çok olumlu ve kolay geçer
-
@burcuyilmaz maalesef yenilemediler. Anlam veremedim neden yenilemediklerine dair. Tatil amacıyla en son 8 yıl önce giriş yapmıştım. Umarım sizin görüşmeniz olumlu geçer.
Sordukları sorular şunlardı:
Kaç defa Amerikaya giriş yaptınız, Orada herhangi bir yerde çalıştınız mı, Evlimisiniz, Çocuğunuz var mı, Mesleğiniz nedir, Ailenizde Başka vize sahibi var mı, Amerikada Yaşayan Yakınınız var mı. -
Merhaba,
Eşimle benim vizem Mart ayında bitiyor. 2016 da vize alıp, 10 günlük bir tatil yapmıştık. 2024 te 2 çocuğuma mülakatsız (15 yaş altı oldugu için) vizelerini almıştım. Şimdi eşim ve kendime mülakatsız vizeyi yineleyebilir miyim sizce? Bizde olumsuz bir durum olursa çocuklarında vizesi iptal olur mu acaba? tecrübe eden bilgileri paylaşabilir mi? Çok tşk.ler şimdiden. -
@vecii, içinde söyledi: Mülakatsız B1/B2 Turist Vizesi Yenileme
Merhaba,
Eşimle benim vizem Mart ayında bitiyor. 2016 da vize alıp, 10 günlük bir tatil yapmıştık. 2024 te 2 çocuğuma mülakatsız (15 yaş altı oldugu için) vizelerini almıştım. Şimdi eşim ve kendime mülakatsız vizeyi yineleyebilir miyim sizce? Bizde olumsuz bir durum olursa çocuklarında vizesi iptal olur mu acaba? tecrübe eden bilgileri paylaşabilir mi? Çok tşk.ler şimdiden.Mülakatsız vize talebi yapabilirsiniz. Mülakatsız da yenileyebilirler veya talebinizi kabul etmeyip randevu almanızı, yüz yüze mülakata katılmanızı da talep edebilirler.
Yüz yüze mülakata davet edilirseniz, DS160 formda beyan edeceğiniz seyahat planı doğrultusunda görüşmenizi gerçekleştirmeniz, yapacağınız turistik seyahat sonrası yaşadığınız ülkeye döneceğinizi kanıtlar evrak ve beyanlar ile mülakata katılmanız, yaşadığınız ülkeniz ile kuvvetli bağlarınızı kanıtlar beyanlar sunmanız şansınızı artıracaktır, nihai karar konsolosun olacak mülakat sonunda.
Siz ve eşinizin mülakatı olumsuz sonuçlansa bile, farklı bir durum yoksa normal şartlarda çocuklarınızın vizesinin iptal edilmesi söz konusu olmaz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum