DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhabalar, 14 Kasım Cuma 07.30'da mülakatım olucaktı.2 x 2 istedikleri fotoğraf biometrik harici bir format mıdır ?
Temmuz ayı gibi çektirdiğim bir ehliyet yenileme fotoğrafı vardı biometrik.
6 ay geçmedi üstünden aslında.Bu fotoğraflar kabul görür mü ? -
Bu süreçte bir çok sorun ve önemli aşamalarla mücadele ediyoruz, anlamadığım şey vize basılı pasaportu gidip elden teslim almak gibi basit bir seçenek neden tercih edilmiyor acaba? Ankara elden pasaport teslimi yapmıyor mu DV talihlileri için ? Merakından soruyorum
-
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı
Bugün ziraat bankasından hesap dökümümü aldım bana karekodlu belgeler verdi ve ıslak imzaya gerek yok dediler sorun olur mu tekrar gidiyim mi
-
@fuat-tönget, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı
Bugün ziraat bankasından hesap dökümümü aldım bana karekodlu belgeler verdi ve ıslak imzaya gerek yok dediler sorun olur mu tekrar gidiyim mi
Ben bankanin direkt uygulamasindan aldım e imzali imza sirküleri ile beraber herhsngi bir islak imza yoktu.
-
@ugur077 vizeniz hayırlı olsun.
-Alkollü araç kullandın mı? (Hayır)... sorusu evet ve ehliyet alınması yaşanmış ise daha önce sorun olur mu acaba?
bu soruyu ilk defa okudum sanırım forumda.
-
@aliyonel bununla ilgili deneyimler var forumda, psikolog yönlendirmesi olabiliyor, arama kutusunu kullanabilirsiniz.
-
@Aslan-3 valla 10 gün içinde 3.kez ankaraya gitmek istemedik, ücreti mukabili yaşadığımız yere gelsin dedik 😁😁 bu arada evet ankaradan elden teslim alınabiliyor.
-
@yagmurgunes süper, bekliyoruz 😁
-
Merhabalar,
Benim 07.11.2025 tarihinde bir mülakatım vardı. Kızımın yurtdışı doğum sertifikası eksik bulundu, ancak diğer tüm evraklarımız sorunsuz kabul edildi ve ailemin tamamının (kızım dahil) pasaportları alındı; her şeyin eksiksiz olduğu söylendi.
Mülakatla ilgilenen yetkili, pazartesi günü (bugün) evrakı kapıya teslim etmemizi, bizim gelmemize gerek olmadığını belirtti. Evrakı teslim ettim, ancak maalesef bu sefer elden evrak teslimi yapılmadığı söylendi. Şimdi UPS ile göndermeyi planlıyorum.
Bu durumda:
Randevu sonucuna nereden ulaşabiliriz?
Sonucun olumlu veya olumsuz olduğunu nasıl öğrenebiliriz?
Benim yapabileceğim başka bir işlem var mıdır?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
-
@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bize mail gelmedi henüz. Dün onay aldık ama Daha önceden belirttiğim gibi mülakattan 3-4 saat sonra fotoğrafları geri istediler ve bugün kargoladık. Bu sebepten dolayı henüz işleme almamış olabilirler mi? Fotoğraf konusu onların hatası ama biz verdik, geri verdiler
Bize hala mail gelmedi. Konsolosluk ya da vfs'ye de ulaşamıyorum. Mail attım dönüş yapmadılar. Bu noktada ne yapmamız gerekir ?
-
Sağlık muayenesi için aşı belgesi aldım aile hekimi imzalı tüm aşılar tek belgede yazıyor bu yeterli olur mu başka bir şey çıkarmama gerek var mı ?
-
Bu ileti silindi! -
@ugur077 ben az once aldim, haftasonu girdigi icin oyle oldu bence
sizin mulakatinizin daha erken oldugu gozumden kacmis. yine de haftasonu girmesi etkilemis olabilir ama bilemiyorum tabii. mulakat deneyimleri kismina @drbaykal VFS icin telefon numaralarini atmisti. o numaralari mi aradiniz bilmiyorum fakat ayni degilse onlari da deneyebilirsiniz bence
-
@ugur077 Az önce mail aldım, premium delivery yöntemi ile ödememi gerçekleştirdim. Sanıyorum ki araya haftasonu girmesiyle birlikte sarkmış olabilir.
-
@ucangeyik Numaraları arıyorum fakat sadece info veriyorlar, herhangi birisine bağlanamıyorum. UPS teslim edildi diyor ama muhatap kişi teslim aldı mı, işlem tamam mı hiçbir bilgim yok. Öylesine bekliyoruz gibi geliyor
-
@ugur077 navigator'dan bahsediyordu bazi arkadaslar konsolosluga soru sormak icin. bu durum icin oraya yazmak uygun mudur bilmiyorum ama belki oraya yazabilirsiniz, oradan donus alabildiklerini soyleyenler olmustu farkli konular icin.
-
@ucangeyik navigator son adımda mail atmamızı istiyor. Bizde mail attık, özetle fotoğrafları postaladık size ulaştı görünüyor, teyit edip süreç hakkında bilgi verir misiniz diye. Gelen bir cevap olmadı. Yarın da tatil. Gerildim iyice
-
@ugur077 endisenizi anliyorum fakat bence bir problem olmamistir. sadece biraz daha gec ulasabilirsiniz vizenize/pasaportunuza.
hangi numarayi ariyorsunuz acaba?
bu daha USTravelDocs ile alakali sanirim ama bir arayip sansinizi deneyebilirsiniz.
Vize Bölümü ile İletişim Kurun
Müşteri Hizmetleri Temsilcisi ile iletişime geçmek istiyorsanız, Vize Randevu Servisi ile irtibat kurabilir, ya da aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz:Telefon (Türkiye içinden): +90 850 390 1950
bu zaten atilmis olan VFS numarasiymis, fark etmemisim
-
@ucangeyik Bu tür numaralar sadece telesekreterin bilgilendirmesi malesef. Karşıma bir muhatap bulamadım bağlanacak
-
Merhabalar hayirli aksamlar diliyorum rahatsızlık veriyorum çok yoğun bir sürec icerisinden geciyorum ve ne yazikki adam akıllı son 2-3 haftayi takip edebilme şansım olmadi dilerim ki bu süre zarfinda mülakatlarina giren herkes sorunsuz bir şekilde vizelerine kavusmuştur. Bu 3 hafta icerisinde cok cok onemli bir olay kural vs oldu mu acaba rahatsizlik icin ozur diliyorum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum