DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@swadze Geri verdiler, 3-4 saat sonra dönüş yolunda arayıp tekrar istediler. Ankaradan çıktığımızı söylediğimizde kargoyla yollayın dediler. Ama büyükelçiliğe direkt kargo gönderebiliyor muyuz? Fotoğraflarla beraber bir yazı vs. yazmalı mıyız
-
@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@swadze Geri verdiler, 3-4 saat sonra dönüş yolunda arayıp tekrar istediler. Ankaradan çıktığımızı söylediğimizde kargoyla yollayın dediler. Ama büyükelçiliğe direkt kargo gönderebiliyor muyuz? Fotoğraflarla beraber bir yazı vs. yazmalı mıyız
Dediğim gibi bize de banka hareketlerini geri verdiler ama arayan soran mail atan olmadı geri gönderin diye. Bence siz basit bir üst yazıya hitaben konuyu metne döküp vesikalık fotoğraflar ektedir diyip gönderebilirsiniz diye düşünüyorum.
-
Bu ileti silindi! -
@tywish
Merhabalar, geri dönüş biletini gidişle beraber alacağım da Tayland da mülakattan sonra kaçıncı günde pasaport elinize ulaştı acaba ? -
@eceslc Tebrikler ece hanim. Yolunuz acik olsun.
-
@aysegul Hayirli olsun Aysegul hanim. Yolunuz acik olsun :)
-
@ucangeyik UPS adresini sectik, ancak bizden odeme istemedi. Zannediyorum biz pasaportlari alirken odeyecegiz, oyle degilmi?
-
@se-du ben pick-up sectigim için diğer seçenekler nasıl oluyor emin değilim ama ödemenin daha sonra veya alirken yapıldığına dair bir yazı okuduğumu hatırlıyor gibiyim
-
@Gizem-Güler, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Sevgili arkadaşlar, benim sıra numaram da 17.000’lerde. Dosyam şu anda Viyana’da görünüyor. Başvurumu ilk olarak Viyana’ya yapmıştım ancak şimdi Ankara’ya taşımayı düşünüyorum. Dosyamı Ankara’ya taşımam durumunda mülakat sırasının bana gelme ihtimali nedir?
Sorularınıza cevap alabilmek için önce imzanızı tamamlamanız ve excele bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.
İmza için buradaki örneğe bakın.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
Kolay gelsin.
-
@Meliha-Yalın Ben de aynı bu şekilde yazmıştım. Bir yanlışlık yoktur umarım.
-
Arkadaşlar banka dökümanlarını 11 gün önce aldım ben bu bir sorun teşkil eder mi yani 3-4 gün önce alsam mı yoksa bu haliyle bırakayım mı , şimdiden cevap için teşekkür ederim.
-
@aysegul cok tebrik ederim, her sey gönlünüzce olsunn🥹❤️
-
@denizezgi çok rahatladım harika bir haber
-
@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Kargoyla yollayın bildiğim kadarıyla resimlerin arkasına isim soyisim de yazın
-
@melisbasdurmus yakın zamanda sizden de güzel haberler bekliyoruz
-
Merhabalar geçmiş senelere göre Ankara performansı hızlandı malum bu durum yüksek cn current olma durumu olur mu yoksa vizelerin erken bitme ihtimali olup yine düşük cn ile yılı bitirme gibi bir durumla karşılaşılır mı ?
-
Merhabalar
Influenza grip aşısını 10+ eczaneye sordum kimse de kalmamış acaba bulabileceğimiz bir yer biliyor musunuz?
-
@elbruz inşaallaaah ben de böyle yazarımmm:)
-
Vizelerini alan arkadaşları tebrik ederim, yeni hayatlarında sağlık mutluluk ve huzur dilerim. Darısı bekleyen hepimizin başına :)
-
Yarın mülakatım var hesabımda 10bin dolar var yeterli mi sizce bi sorun yaşar mıyım zaten çalışıyorum ekstrada ailem mülakat sonrası 7bin dolar verecek ve miras kağıdı götürücem yeterli mi sizce bunu konsolosluğa nasıl belirtebilirim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum