DV2027 Sohbet Odası
-
son 1 hafta içinde 2 tır kazasında 3 + 9 =12 kişi vefat etti. Sürücüler hintliler idi. Belki bu olaydan sonra bu karar alınmış olabilir bilemiyorum sadece tahmin ediyorum
-
@Youmut baktım ama net bilgi bulamamıştım, balkanlarda bazı ülkelerde ayrı vinyet gerekli diyen vardı, teşekkürler.
-
@Murat-4 rica ederim.
-
@ayvalik10 Zaten Hintliler normalde de cok kotu araba kullaniyorlar. Sanirim bircogu buraya gelince ilk defa burada ogreniyorlar.
-
@elbruz, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Trump inatla demokratlar ile anlaşmıyor, 1 aydır maaş alamayan çalışanların yanı sıra, çalışanlara yiyecek içecek desteği veren kurumlar da kapanmak üzere. Üstüne bir de gümrük tarifeleri ile ilgili açılan mahkeme süreci var ki yanlış hatırlamıyorsam duruşmanın yarın olması lazım. Trump iyice köşeye sıkıştı. Böyle giderse hükümet en uzun kapanma süresi ile karşı karşıya kalacak ve süreç baya baya daha da fazla uzayacak. Bu da bize vurmasa bari...
bu yıl hükümet kapandı kriz üstüne kriz, uzayda ne olduğu belirsiz şeyler var, çekiliş zor durumda, bize çıktı ama sürekli acayip bir şeyler oluyor hani bir gök taşı kafamıza düşse şaşırmam ki oluru var. Yapay zeka riski, savaş riski, yeni pandemi riski, filan değinmiyorum ne oluyor dünyaya acaba :/
-
@kemal85 usa daki avukat bir arkadaşım trump ın ana hedefinin gc vb vizeleri kaldırıp sadece para ile alınabilen golden visa amacının olduğunu söyledi. Belki bir ütopya ama bu kadar zorluk çıkarmasının sebebi bu ütopyayı yavaş yavaş hayata geçirme çabası diyor.
Şahsi görüşüm demokratları ortadan kaldırmadan bunu asla gerçekleştiremeyecek ama trafik cezalarından bile gc iptaline giden bu süreçler baya zorlayacak vatandaşlık alana kadar ki onu bile baya zorlayacaklar artık
-
@MySea eskiden emekli olmadan önce sürekli uçakla seyahat ediyordu çok daha net gözlemlerdi bugün ulaştırma bakanı bir açıklama yaptı. Bir hafta daha böyle olursa tüm ülke havalimanları kısmen kapatılacak çünkü kule çalışanları para almadan bir yere kadar çalışırlar diye açıklama geçti
https://www.bloomberght.com/abd-de-hava-trafiginde-kaos-yasanacagi-uyarisi-3760813
-
@elbruz bir sonraki baskanlik seciminde eskiye doner her sey :D
-
Tamam, itiraf ediyorum… Her şey benim yüzümden!
DV2027 başvuruları açıldıktan sonra tıraş olup, yakışıklı bir şekilde fotoğraf çektirip başvuracaktım.
Ama saçlarımı ekimden beri uzatıyorum; ben kestirmedikçe açılmayacak
🤪 -
https://halktv.com.tr/dunya/trumptan-mamdaninin-zaferine-ilk-tepki-ben-aday-degildim-984392h
Mamdani'nin zaferine ilişkin "Oy pusulalarına bakarsanız, hükümetin kapanmasının Cumhuriyetçiler için olumsuz bir etken olduğunu görürsünüz; bu büyük bir etkendi. Ayrıca benim pusulada olmadığımı, bunun en büyük etken olduğunu söylüyorlar. Bilmiyorum ama bunu söyledikleri için onur duydum" diyen Trump, hükümetin kapalı olmasından Demokrat Parti'yi sorumlu tuttu. -
@oz4nkilic kardeşim eğer fotoğrafta filtre veya Photoshop yoksa gayet iyi duruyor. Ben evde selfie çekerek katildim ve gc aldım sıkıntı değil.
-
@Hasan-Sevinç tabi tabi aynen öyle. Ama canım başkanım şimdilik kum havuzunda yeni oluşumlar deniyor
-
The Diversity Visa (DV) 2027 entry registration period is not open at this time. We are aware of reports of fraudulent claims that DV-2027 entry is open and of individuals and services falsely claiming they can increase your chances of selection. This is not true. DV-2027 registration dates and details about changes to this year’s process will be announced by the Department of State when available.
-
Bu ileti silindi! -
-
@klmn-klmn Çeşitlilik Vizesi (DV) 2027 başvuru kayıt dönemi şu anda açık değil. DV-2027 başvurusunun açık olduğuna dair sahte iddiaların ve seçilme şansınızı artırabileceklerini iddia eden kişi ve kuruluşların bildirimlerinin farkındayız. Bu doğru değildir. DV-2027 kayıt tarihleri ve bu yılki süreçteki değişikliklerle ilgili ayrıntılar, Dışişleri Bakanlığı tarafından hazır olduğunda duyurulacaktır.
-
@barisakkaya Bunu son zamanlarda her yerde goruyorum, bu yeni bir bilgi degil. Son 5 yil icinde bir ulkenin 50.000'den fazla vatandasi herhangi bir sekilde gocmen olurlarsa o ulke vatandaslari cekilisten muaf tutuluyor. Bu kapsamda zaten yillardir Cin, Hindistan, Brezilya, Meksika vb ulkelerin vatandaslari GC cekilisinin disindalardi. Su an o potaya en yakin ulke biziz diye tahmin ediyorum zira 2023 yilindan itibaren cok ciddi bir sekilde her turlu kategoride artis oldu.
-
Arkadaşlar yeni evli bir çiftin NEW YORK turuna katılıp, vize alma olasılığı nedir pasaportları boşsa? Böyle bir hayalim var henüz değil 1 yıl içinde inşallah fakat vize reddi yemekten korktuğum için hayal bile kuramıyorum. 2 kişi 113 bin liraya new york turları var. Daha doğrusu bizim isteğimiz tur ile gidelim ekstra turlara katılmayarak kendimiz gezelim istiyoruz. Çoğu tur böyle zaten. Maksat abd'ye tur ile gidip gelmek vs. ilk yurtdışı deneyimi olacağı için. Önümüzdeki yıl inşalllah vize başvurusu yapacağım. İnşallah afiyetle vizemizi almayı nasip eder Allah.
-
@Atlantis00 Merhabalar 2023 yılında buna benzer bir soruyu tur satın alacağım şirketin çalıştığı danışman şirketine sorduğumda daha önce yurt dışını deneyiminiz yoksa kesin olmamakla birlikte yüksek oranla red alırsınız demişti pasaportunuzda en azından bir schengen birde UK vizesi olsun demişti bunun üzerine b1b2 başvurusu yapmadan 2023 ekim ayında 2024 temmuz ayında italya fransa ispanya rotalı bir gemi turu satın almıştım gemi turu tercih etmemin en büyük sebebi gemi turları kara turlarına nazaran iptal ve vazgeçmede yüksek oranda kesintiler yaptığı için onay oranı yüksek olduğunu duymuştum birde böyle bir deneyim daha önce hiç yaşamamıştım temmuz ayında vizelerimizler 7 günlük turumuzu tamamladıktan sonra ekim 2024de amerika vizesine başvurduk randevum 2026ocak ayına vermişlerdi daha önümde çok süre var 2025'de UK gideriz oranında vizesini alırız diye düşünürken randevumu 2024 aralık kadar çektim vize görüşmemde konsolos daha önce yurt dışına çıktınız mı diye sordu evet dedim nereler dedi ülkeri saydık daha sonra amerikada ne yapacaksınız diye sorduğunda miamide 5 gün kalacağım daha sonra gemi turu satın alıp tropikal adalar turu yapacağım dedim gemi turu mu güzel dedi daha önce yapıp yapmadığımı sordu bende yaptığımı dilerseniz gemi biletimi ve faturasını gösterebileceğimi söyledim gerek yok dedi ekrana birşeyler yazdı benim için 2024 yılı çok güzel bir yıldı çünkü illk yurt dışına 2024 çıktım 2024 evimi satın aldım konsolos bana sormadan 2024 mart ayında evimizi yeni aldık bu yüzden kutlmak istiyoruzz dedim evin için sizi tebrik ederim dedi işimle ilgili bir kaç soru sorduktan sonra vizemi onayladı 2024 benim için güzel bbir sene oldu
Özetle hiç yurt dışı deneyimiz yoksa bence yakın ülkeleri deneyin derim.
Birde tur şirketlerine sadece vize almak için ekstra para vermenizi tavsiye etmem gitmeden önce bende tur şirketleri ile gitmek istedim bu yüzden çok araştırdım inanın hiç bir artısı olmuyor tek artısı türkçe rehber olması eşimle benim ingilizcem yok bu forumda herkes hiç gerek olmadığını çeviri programların yeteceğini söylemişlerdi inanın yetti artı bile bir kaç kelime bilmeniz bile yetiyor.
Newyork için tura gerek yok toplu taşıma metro ağı harika cadde sokaklar çok nizami bu yüzden kaybolma olasılığınız yok her yere yürüyerek gittim uzzak yerlere metro gittim yürüyerek gezdim turla gitseniz size saat sınırı koyacaklar gerek yok siz vizenizi aldıktan sonra bu foruma yazın ilgili konu başlıklarına inanın çok daha güzel tatil planı hazırlarsınız herkes yardım etmek için can atıyor en ince ayrıntısına kadar plan çiziyorlar alışveriş yapacağım yerden içeceğim suyu nerden alacağıma kadar
-
@T-C-Kubilay-Dikici Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim hocam. Benim japonya + abd hariç başka ülke gezme hevesim açıkçası pek yok. Hani pasaportu doldurmak için bile olsa avrupa görmeyi vs. hiç istemiyorum aslında ama sanırım başka çare yok gibi duruyor. İtalya turu alsak shengen başvurusu yapsak daha mantıklı gibi şu an o zaman
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum