DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ATS16 Ben zaten navigatöre girerek yardımcı oldum, ilgili konu başlığını bulup ona göre hazırladım.
-
@SKUKAAN Biraz daha bekleyin geç de olsa cevap gelecektir diye düşünüyorum
-
-
Merhabalar
Tayland’ da ki hastane sağlık kontrolü için Türkiye den alınmış antikor testi sonucu istiyor mu? Kan verme ve aşı fobim bulunuyor Tayland da antikor testi vermek şartsa burada hiç elletmek istemiyorum. Polio+tdap+influenza aşılarını yaptırıp haftaya uçacağım.
-
Merhaba arkadaşlar , daha önce böyle bir yorum görmüştüm bir arkadaşımız yazmıştı ama kontrol etmek istediğimde o mesajı bulamadım o yüzden sormak istedim emin olmak için.. Sağlık randevusundan sonra almamız gereken kağıdı randevumuzdan 1 gün önce gidip alsak herhangi bir sorun teşkil eder mi ? Şimdiden cevap için teşekkür ederim.
-
@onuronair sağlık raporunuzu mulakatınızdan 1 gün önce alabilirsiniz.
-
@uck cevabınız için teşekkür ederim.
-
@bakarmisin100, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar
Tayland’ da ki hastane sağlık kontrolü için Türkiye den alınmış antikor testi sonucu istiyor mu? Kan verme ve aşı fobim bulunuyor Tayland da antikor testi vermek şartsa burada hiç elletmek istemiyorum. Polio+tdap+influenza aşılarını yaptırıp haftaya uçacağım.
Antikor testi istenmiyor. Bunun gitmeden yaptırılmasını önermemizin sebebi antikor testinizi göstererek orada daha az aşı ve daha az masraf yapmak için. Hiç bir şekilde mecburiyet yok. Gittiğinizde orada antikor testi de yapılmayacak sadece aşı yapacaklar. Kolay gelsin iyi yolculuklar
-
@onuronair Merhaba, benim de sağlık kontrolü sonrasında ertesi gün 4-5 gibi raporu gelip alabileceğimi söylediler. 2 kişinin de gelmesine gerek olmadığı 1 kişi gelse yeterli olacağını belirttiler. Ben de sizin gibi mülakattan 1 gün önce gelip alsam olur mu sorusunu sordum ve olabileceğini söylediler. Ama 1 gün sonra unganlardan mail geldi raporumun elektronik olarak konsolosluğa teslim edildiği, gidip almam gerekmediği belirtildi. Aşı kartı ve durum raporu adında iki pdf dosyası geldi. Konsolosluk isterse diye durum raporunun çıktısının alınması istendi.
-
Herkese merhaba
Biraz önce mulakkattan cıktık ve vizemiz onaylandı. Gercekten ben aldıysam herkes vizesini alabilir diye dusunuyorum yardım edeb etmeyen herkese cok tesekkur ederim. Umarım en kısa zamanda vizelerinize kavusursunuz. Sormak istediginiz herhangi birşey için bana yazabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım. Bu foruma vesile olup kuran arkadaslarıma da tesekkuru ayrıca borc biliyorum. Herkese sevgiler -
Merhabalar herkese,
Biz de az önce mülakatımızdan çıktık. Vizemiz onaylandı 🥳. Desteklerini esirgemeyen, forumda emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederim. Gerçekten forum sayesinde eksiksiz, güzel bir mülakat geçirdik. Detaylarını en kısa zamanda paylaşıyor olacağım. Vizelerini alan herkese hayırlısı olsun, alacak arkadaşlarımız için de şimdiden başarılar. -
@eceslc Öncelikle vizeniz için kutluyorum, bundan sonrasında her şey gönlünüzce olur. Usatraveldocs da kendinizi ve eşinizi ayrı ayrı kaydetmeniz ile ilgili bir sorun çıktı mı?
-
Merhabalar benim bir sorum olacak. Bize kapalı zarf teslim etmediler. Kapalı zarfı aldılar ve açıp dosyamıza koydular. Elimizde kalan cd li kısım açık şekilde. Bugün mülakata girenlerde süreç nasıl oldu? Kapalı zarf alan var mı?
-
@eceslc mülakat sonrası kapalı zarf verilmiyor. o kapalı zarfı pasaport tesliminde alacağız. O zarfı da açmayın.
-
@eceslc, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar benim bir sorum olacak. Bize kapalı zarf teslim etmediler. Kapalı zarfı aldılar ve açıp dosyamıza koydular. Elimizde kalan cd li kısım açık şekilde. Bugün mülakata girenlerde süreç nasıl oldu? Kapalı zarf alan var mı?
Ankaradan bizde şimdi çıktık bizde vermediler pasaportlar ile kargo ile gelcek sanırım
-
Bizim de vizemiz onaylandı,geniş vakitte deneyimlere yazacağım ama lise diploması ile ilgili endişesi olanlar için önden yazayım.biz liseden diploma kayıp olduğu için diploma yerine geçen belge almıştık.onu almadılar bile sadece baktılar.e devletten çıkardığımız mezuniyet belgesi yeterli oldu
-
Biz de çıktık saat 10da 🤩 herşey çok kolaydı, istanbula döndüğümde ilk fırsatta yazacağım, kapalı bir zarf pasaportlarımızla birlikte gelecek. Bu zarf onlara verilecekti zaten, yani sorun yok, bitti, hallettik 👍🏻🤣🤣
-
Sabah çevrimdışı olduğunuzu fark ettim, hemen aklıma geldi: bugün @aysegul hanımın mülakat günü!
Vizeniz hayırlı olsun! Bu süreçte gösterdiğiniz sabır, desteğiniz ve herkesle paylaştığınız yardımlar gerçekten çok kıymetliydi.
Şimdi sıra sizin hayallerinizi gerçeğe dönüştürmekte — yolunuz açık, şansınız bol olsun! 🇺🇸✨ -
@zakaria yaa çok teşekkür ederim, çok incesiniz, hepimiz bildiklerimizi paylaşıyoruz, mutlu sona hep birlikte ulaşıyoruz, ulaşacağız, bu forum çok kıymetli, o yüzden de ilk fırsatta hepimiz gelip buraya haber veriyoruz, ne mutlu hepimize 🥰🥰 sıra peyderpey sizlerden gelecek güzel haberlerde 😇😇
-
@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Biz de çıktık saat 10da 🤩 herşey çok kolaydı, istanbula döndüğümde ilk fırsatta yazacağım, kapalı bir zarf pasaportlarımızla birlikte gelecek. Bu zarf onlara verilecekti zaten, yani sorun yok, bitti, hallettik 👍🏻🤣🤣
Büyük bir rahatlama olmuştur, şimdi keyfini çıkarma vakti 😊tebrikler Ayşegül hanım.
Bugün mülakata girip vizesini alan herkesi tebrik ederim🎉🌸
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum