Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Önlisans ve Lisans Eğitimi, Başvurular, SAT ve ACT sınavları

• @Mayki, içinde söyledi: FAFSA ve Üniversite Eğitimi için diğer burs ve kredi olanakları

F1 vizesi ile "Uluslararası Öğrenci" statüsünde lisansa başlamayı düşünüyorum ancak okul ücretleri çok yüksek. Okul harcı için neler yapabilirim? Başarılı öğrencilere okuldan burs verilir mi? Bizdeki üniversiteler gibi %25, %50 burs seçenekleri var mı?

@crazycells ???

• Merhaba, Amerika’da college, universite arastirmasi yaparken Amerika Kibris konsolosluguna bagli educationusacyprus ile karsilastim. Kibris’da yasayanlar icin ucretsiz danismanlik sagliyorlar. Turkiye icin boyle bir servis var mi bilemiyorum ama buraya yazmak istememin sebebi , simdiye kadar bir webinara birde online fuara katildim. Bu katilimlarda da universitelerin gorevlileri sartlari anlattiktan sonra sorularinizi yanitliyorlar. Ucretsiz online sat kurslari organize ediyorlar. Web sayfasini yada instagram sayfasini takip ederseniz kafaniza takilan sorularin cevaplarini belki bulabilirsiniz. Bol sans.

• Merhabalar,

Community College'lere kabul almak zor mudur? Liseden iyi bir ortalama ile mezunum. Üniversite ve yüksek lisans eğitimim de var. Ancak hem meslek değiştirmek hem de ABD'ye göç için community college düşünüyorum. Mantıklı bir seçim olur mu sizce?

• Amerikada egitim ile ilgili aklinizda sorular var ise bu webinara katilip , sorularına cevap bulabilirsiniz. Sorularinizi onceden de gonderebilirsiniz. Katilim ucretsizdir.
    Söyleşi: Yurtdışı Üniversite Hazırlıklarında Kafa Karıştıran Konular
    Söyleşi: Yurtdışı Üniversite Hazırlıklarında Kafa Karıştıran Konular
    Yurtdışı üniversite başvurularında merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulabileceğiniz bir webinar

Ask us your questions and join us on March 15th to discuss them!
    ASK HERE: https://forms.gle/Y6MTxrNoAQLgNuyw9

• crazycellsC crazycells bu başlıktan bahsetti
  • crazycellsC crazycells bu başlıktan bahsetti

• Üniversiteyi Amerika'da Okumak İçin Ne Yapmam Gerek?

Lise 2'ye yeni geçtim. İngilizcem iyi, geliştirmeye devam ediyorum. YKS'ye çalışıyorum. Fakat Amerika'da okumak için ne yapmam gerek bilmiyorum. Atıyorum 1000 sıralama mı yapmam gerek, farklı bir sınava mı girmem gerek, bilmiyorum. Bu işler ücretsiz olmuyor, bunun da farkındayım. Maddi olarak aşırı yüksek olmadıkça sıkıntı yok. Şu an ne yapmalıyım? Bu işler nasıl işliyor? Ana amacım Üniversiteyi orada okuyup 4-5 sene civarı yaşamak. Tavsiyeleriniz olursa çok çok mutlu olurum.

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Selamlar herkese,

Digital SAT hakkında bilgi sahibi olan, sınavına girmiş olan kişiler var mıdır acaba?

Sınav hakkında yeşillendirebilirseniz sevinirim.

• Merhaba,

Bir üniversitede mühendislik öğrencisiyim fakat okulum çeşitli sebeplerden dolayı uzadı ve ben de ailemle konuşup community college'a başvurmaya karar verdim. Bu yüzden bu konu hakkında sizlere birkaç sorum olacak:

1-Buradaki eğitimimi yarıda bırakıp abd'de bir eğitim almaya çalışmam f-1 vize başvurumu riske atar mı?

2- Hayatım boyunca hiç yurtdışına çıkmadım, Avrupadaki bir ülkeye schengen alıp birkaç gün kalmam vize sürecimde avantaj sağlar mı?

3- Community College'a gitmek için yapılan vize başvurularında red oranları hakkında herhangi bir duyumunuz mevcut mu?

Genç bir kardeşiniz olarak sizlerden yardım beklemekteyim.

• İyi günler, biliyorsunuz ki lisans eğitimi için ABD'deki çoğu okul kabul için sınav skorunun yanında resmî transkriptler, referans mektupları vs. istiyor.
    Peki gerçekten sadece lise ders transkripti ve SAT Skoru ile ABD'de Lisans öğrenci kabul eden var mıdır yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler

• Merhaba,
    Umarım doğru yere soruyorumdur. Lise diplomamin kayıp olduğu kesinleşti sadece bir fotokopisine ulasabiliyorum. Geldiğimde community college ya da üniversiteye kaydolmak istersem lise diplomam olmadan bunu yapmam mümkün oluyor mu? Okuldan transkript alsam ya da elimdeki fotokopiye bir işlem yaptırsam olabiliyor mu böyle bir şey? Daha çok var ama merak ettim 🙂 tecrübe eden varsa beni aydınlatabilirse mutlu olurum. Lisans diplomam var.

• @emels genelde burada transkript e bakiyorlar. gitmeyi dusundugunuz community collega ya da universitenin admission ofisine direk mail atip sorabilirsiniz, yardimci olurlar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k