DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
immigrant visas kısmında IV document delivery registration kısmına geliyorum ancak sayfa bomboş? -
apply for an immigrant visa olmuyor zaten çünkü tarihimiz belli ama diğerini de yapamıyorum
-
@ucangeyik o dediğinizden yaptım ancak adress registration sayfası açılmıyor. ilk başta o zannedip apply for a visa appointment yapıyormuşum şimdi farkettim ancak IV document delivery registration kısmına geldiğimde birkaç önceki paylaşımlarımda yaptığım gibi sayfa açılmıyor nasıl devam etmem gerek?
-
@Ege-Bey visa login tiklayip kaydinizi olusturmaniz gerekiyor
-
@ucangeyik az önce oluşturmuştum ama bir daha deneyim hemen
-
@ucangeyik
visa logine basınca karşıma az önce giriş yaptığım hesap ve bu sayfa çıkıyor -
çıkış yapa bastım ve bir daha giriş yap seçeneğine tıklayınca karşıma bu sayfa çıkıyor ama I need an ... (immigran visa) seçeneğine tıkladığımda apply for an immigrant visa kısmı geliyor. @ucangeyik -
@aysegul selamlar Bangkok konsolosluğu için kendi kaydımı yapmaya çalışırken ''KCC veya NVC tarafından bir randevu tarihi aldınız mı?'' sorusuna 'evet' seçeneğini işaretledikten sonra next diyince karşıma ''eğer belirli bir mülakat tarihiniz varsa yeni bir randevu tarihi oluşturmazsınız o tarih geçmeden'' vs. diye bir cevap veriyor ve forumda ilerlememi engelliyor. (birkaç post önce paylaştım. Yardımcı olur musunuz acaba yanlış bir formu mu doldurmaya başladım?
-
E Ege Bey bu başlıktan bahsetti
-
@ozangules62 Merhaba, detayı paylaşımız için teşekkür eder, yeni maceranızda mutluluklar dilerim. USTRAVELDOCS nasil bir sıkıntı yaşadınız acaba paylaşma imkanınız var mı?
Acaba aynı sıkıntılarımı yaşıyoruz🥲 -
@Ege-Bey start application'a tiklayinca ne cikiyor?
-
merhabalar ben ds 260 formunu doldururken bilinen dillere ingilizce biliyorum yazdım ama ileri düzeyde bilmiyorum sıkıtı çıkar mı mülakatlardaa
-
@ATS16 Merhaba ben de lisemi eklemeyi unutmuşum üniversitem ekli problem olur mu?
-
@Ege-Bey kağıt dediğimiz bildiğiniz okul tarafından duzenlenmis mezuniyet belgesi. En son ihtimalle ben de öyle yaparım diyordum. Teşekkür ederim değerli cevabınız için.
-
@emreusa problem olmaz
-
-
@yasinaf hayır gerek yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum