Dolar Çıldırdı
-
$1 = 41.95 TL
-
@mahmutceliker Bence su anda hic kimse ne altin nede gumus de nereye kadar gidecegini tahmin edemiyor. Herkes ikisi de yukselecek diyor ama bakalim neler olacak.
-
Eski isyerinden ayrilirken, bir arkadasim 1oz gumus para hediye etmisti. O zaman $33 civarindaydi. Simdi $53 oldu.
-
@MySea Bekarken Ankara metro carsisinda bir kuyumcudan 1 kg 995 ayar gumus almistim, annemin evinde bir yerde, insallah bulunur :)
-
ABD de altin ve gumus almak icin asagidaki site guvenli. Priority mail ile gonderiyorlar ve free shipping.
-
Bu tavsiyenize ilave bir de kasa tavsiyesi rica etsek güvenle saklamak için? Hırsıza kilit olmaz da, yine de duymak isterim 🙏🏻
-
@ATS16 Yastik alti!!
-
“Yastık altı altınlar enflasyonla mücadeleyi zayıflatıyor” 😂
-
@ATS16 Ekonomiye ve yonetime guven olmazsa, o yastik altindakiler hep orada kalmaya devam eder.
Bu arada, burayi bilmiyorum ama ben olsam, Turkiye'deki banka kasalarina fazla guvenmezdim.
Gecenlerde bir haber vardi, Avrupa'daki gurbetcilerden birisi Turkiye'deki bir kamu bankasinin kasasina altin birakmis ve 1 yildir kayipmis. Kimse sorumluluk almiyormus. Olay gercek mi degil mi bilemem ama yine de oldukca supheli bir durum.
-
Bu arada $1 = 42.02 TL
-
Kasa içeriğinden banka sorumlu değildir, belli bir kıymeti aşan kasa için kiralayan kişinin bankanın sunduğu ilave sigortalama hizmetinden yararlanması gerekmektedir ne yazık ki. Bankalardaki kiralık kasasının mevcut güvenlik önlemleri doğrultusunda sadece caydırıcılığı söz konusu, kiralık kasa sözleşmesinde de ilave sigorta durumu ve bankanın sorumluluk alanı belirtiliyor.
-
@MySea Kamu bankalarını bende kullanmamaya özen gösteriyorum bu tarz sebeplerden dolayı. Varlıklarım genel olarak fiziki altın ve arsada. Ya GC'yi kazandıktan sonra bozarım ya da evlenirken artık :D
-
@ATS16 Florida'da apartman dairesi.
-
@MySea Is ekonomi ve yonetime guven meselesinden ziyade biraz da gecmis tecrubelerden kaynaklanan her daim hayat kurtaracak bir miktarda varligi gizleme ihtiyacindan kaynaklaniyor. 2010'lu yillarin basinda ekonomi gorece iyi olsa da surekli ceyrek altin alip zulaladik. Tum arkadaslarim evlenecek altin lazim olur diye 220 ceyrek altin almisim ( Ortalama 140 TL ).
-
@EasternStar Ceyrek altin su anda 10 bin TL civarinda.
-
@MySea Ben 2.000de biraktim. Bireysel emeklilikte az bir miktar para altina endeksli olarak kaldi. O da artsin dursun :)
-
@MySea Bozmak istedigimizde nasil yapiyoruz, hic denediniz mi?
-
@vartorian JM bullion altin ve gumus bozma islemi de yapiyor ama onlarin adrese posta ile gondermeniz gerekiyor. Hic denemedim.
Ayrica, local jewelry store'lar da altin ve gumus aliyorlar ama makas ne kadar, nasil oluyor hic denemedim. Eve yakin bir store var, unutmazsam gecerken ugrayip sorayim.
-
@MySea Altinda %10-15 gumuste de %20 civari kesiyorlar.
-
@EasternStar alım satımda en az kesen borsada altıns1 sertifikası inceleyiniz. Ytd
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum