DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Olası bir pasaport değişikliğinde dosya açtırmaya gerek varmı? Yoksa Eski ve yeni pasaportla mülakata gitmemiz yeterlimi?
-
@zero, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaslar selamlar, bu sabah vizemiz onaylandi. Detaylari ilgili yere yazacagim ama eski tecrubelere aksi bir durum olmadi. Daha once paylasim yapan herkese tesekkur ederiz.
Tebrikler , yolunuz daima açık olsun , sağlıcakla
-
Ustraveldocs ta barkot aşaması bendede olmadı. sadece ben ve aile bireylerim oluşmuş durumda. birtürlü ilerlemedi. KCC numarası sorgusunda numarayıda kabul etmedi. anlayamadım birtürlü. belirli aralıklara kontrole devam etmeyi düşünüyorum. yada komple iptal edip tekrardan baştan yenileyeceğim. ama eğer Ustraveldocs a kayıt yapabilmek için aşamaları görselli olarak paylaşabilecek bir arkadaşımız varsa çok müteşekkir olurum. tekrardan herkese hayırlı olsun süreçleri.
-
çalışma geçmişimi güncellemek için
bunun için hiç gerek yok, önemsiz bir detay.
5 yıl içinde başka bir ülkeye seyahat ettiniz mi sorusu cevaplanmamış gözüküyor
forumda defalarca yazdım, bunun sebebi DS260'daki teknik bir hata. siz baktığınızda cevaplanmamış görünüyor ama normalde cevaplanmış, sadece görüntülerken çıkmıyor.
konsolosluk görevlisi cevaplarınızı görebiliyor merak etmeyin. -
@zero tebrikler. deneyimlerinizi bekliyoruz.
-
Cevap: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar mülakata gireceğimiz adres tam olarak neresi? Mailde ayrı bir adres yazıyor bir de ais çıktısında yazan bir adres var. Biz nerede mülakata gireceğiz?
-
@zero
2026 talihlilerimizden ilk vizesine kavuşanlardan biri olarak tebrik ediyorum, hayırlı olsun. -
İmzanızda belirttiğiniz ANK’nın DV2025 döneminde son mülakat verdiği CN hususundaki bilgi hatalı, yanıltıcı olabilir. Sorumlulukla kontrolünüz ricadır.
-
@zero Hayırlı olsun :)başarılar
Gss kaydı yaptınız mı ? -
@zero hayırlı olsun, tebrikler. Bangkok'ta yapılacak şeyler için yazdığım deneyimin son kısmını okuyabilirsiniz. Oranın da tadını çıkarın. :)
-
@gucarslan benim de düzeltmem gereken çok önemli bir bilgi yok ama sayıca fazla oldukları için formu açtırıp açtırmamaya kararsız kaldım. En önemli düzeltme, “Do you hold a passport from another country?” sorusuna eski pasaportumun süresi bittiği için “No” yazmıştım, onu eklemem gerekiyor sanırım.
Diğer küçük hatalar ise: Present Address, Previous Address, Social Media, Secondary Phone Number, Previous Employment, Foreign Language, High School Start Date (yıl yanlış) ve annemin kızlık soyadında küçük bir yazım hatası. Açmışken de ABD adresi de ekleyeceğim.
Tavsiyenizi alabilir miyim? -
Ankaradan ustravel için bir cevap geldi :) onlarla iletişimw geçin denildi mailde. Komik olan ustravel da ankaraya topu atmıştı bakalım neler olucak yarın mülakatta :)
-
B betülkya bu başlıktan bahsetti
-
@Utku-Pehlivan
Merhaba, mulakat tarihinizi bekleyerek bosuna surecinizi son anlara sikistirmis olacaksiniz. Mulakat tarihinizi aldiktan sonra esinizi surece dahil etmek icin konsolosluk ile iletisime gecmeniz gerekecek, bu durumda ise konsoloslugun talebinize gec cevap verme ihtimali bir hayli yuksek. Mulakat tarihinizi almadan once siz DS260 formuzu doldurdugunuz sitede “add applicant” olarak esinizi ekleyebiliyorsunuz ve mulakat tarihizi aldiktan sonra asil talihlinin dosyasini actirma talebinde bulunarak medeni durum degisikligi yapmani yeterli oluyor.
Size daha once nasil bir yol izlemeniz gerektigine dair bu cevabi vermistim. Yani sira sizin referans vermis oldugunuz gonderi ise DV2021 yilina ait bir deneyim, o zamanlar Ankara bir is gunu icerisinde benzer taleplere cevap veriyordu ancak su an icin boyle bir durum soz konusu degil, sizlerin daha guncel mulakat deneyimlerini referans almanizi tavsiye ederim. Her DV yili ayni ilerlermiyor maalesef, bunu forumda biraz vakit gecirerek rahatlikla gorebilirsiniz.
Yine de surec sizin sureciniz, nasil yonetmek istediginiz sizlere kalmis. Kolayliklar. -
Merhabalar herkese mülakat evrakları hakkında her yerde karışık bilgiler var mesela resmi sitede 4-5 belge isteniyorsa insanlar ekstra da götürüyor mesela lise diplomasını apostil+tercüme ettirin diyorlar tam olarak evrak listesi olan var mı elinde lütfen yardımcı olur musunuz ne yapacağımı bilmiyorum
-
@gucarslan merhaba cn farketmeksizin dosyalarını taşıdıkları viyana konsolosluğu'nda işlem görecek. demiştiniz bu bilgiyi nereden teyit edebiliriz veya bilgi nereden geldi?
-
@yasinkoç iki pasaportu da yanında götürsün eşiniz, pasaportu yenilediginizi belirtin, yeterli.
-
Merhaba, 24 Ekim sağlık randevum bulunuyor. Pasaportum, DS260 onay formum, 2 adet 5x5 Fotoğraf ve Aşı kartlarımı yanıma alacağım ekstra belge götürmeye gerek olmadığını düşünüyorum ayrıca DS260 Formunu yollarken adresimi not available yet olarak doldurmuştum ekstra kağıtta adresimi çıkartıp götürmeme gerek var mı?
-
@Hasan-Sevinç hayır ilgisi yok, eski ais kaydında da olabiliyormuş böyle şeyler.
-
@Selimdiskaya52 sağlık randevunuzda fotoğrafa gerek yok, orada çekiyorlar. Genelde pasaport ve varsa aşı kartını istiyorlar. Yazdıklarınızdan başka bir evraka gerek yok.
-
@aysegul Teşekkür ederim, bilgiler için
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum