DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhaba excel tablosuna baktığımda numarası benden daha yüksek kişilerin ankaradan mülakat aldığını görüyorum ama ben mail almadım mülakata dair, şuana kadar ankaradan kaçlar mülakat alabildi ?
-
Meraha, benden daha yüksek numaralar mülakat tarihi almış ankaradan ama ben herhangi bir mail almadım, ne yapmam gerekiyor kcc ye mail atmalımıyım?
-
@denizezgi merhaba hocam nasıl bir mail attın da dönüş yaptılar yardımcı olur musun
-
@melismisirli ben direk e mail atarak tasıttım kcc ye
-
Herkese günaydın. Green card için ödememiz gereken ücreti nerede ve nasıl ödeyeceğiz? Konsoloslukta mı online ödeme mi? Bir türlü bir ödeme sayfası bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@drbaykal Vizeyi aldıktan sonraki kart bedeli için diyorsanız . www.uscis.gov adresinden ödeme kısmı yapılıyor. Forumda ufak bir arama ile tüm detayları adım adım bulabilirsiniz.
-
@drbaykal Günaydın. Uscis anahtar kelimesini kullanıp bulabilirsiniz
-
@Emre-Kurtulmuş dün akşam mail atıım kccye şu şekilde
"I have not yet received any notification regarding my interview appointment.
Could you please inform me about the status of my case and the scheduled interview date if available? "otomatik cevaptan başka cevap alamadım gün içinde bekleyip tekrar atmak istiyorum case number,ad soyad,doğum tarihi , eklemiştim maile fakat mülakat yerini atlamışım tekrar ekleyip mail atayım mı sizce
-
Bu Hk konsolosluğumu yoksa Kccnin attigi mailmi?
-
@Furkan9037 "Başvuru sahibi, kendisine atanan konsolosluk bölgesi veya vatandaşı olduğu ülke dışında bir yerde mülakat talep ederse," kısmı ,Dosyası zaten şu anda Hong Kong’a atanmış durumda olanları etkilemeyebilir anlamı da çıkıyor aslında.
Yani mülakatı Hong Kong’da talep etmiyoruz, sistem zaten dosyamızı zaten Hong Kong’daki konsolosluk bölgesine atamış.
Bu durumda dosyasını zaten taşımış olanlar, yukarıdaki metindeki "atanan konsolosluk bölgesi dışında bir yer talep eden başvuru sahibi" tanımına girmiyor. Bu maddede, atanmış konsolosluk dışında başka bir yer talep edenleri ilgilendiriyor manası çıkıyor gibi...Umarım o şekildedir..
-
@drbaykal başlığın ilk iletisini lütfen okuyun, sizin faydanıza.
mülakat deneyimleri başlığının ilk iletisini lütfen okuyun, sizin faydanıza.
Sürecinizi doğru yönetebilmek istiyorsanız, en başından gerekli bilgilere hakim olmak işinizi kolaylaştırır. Burada hazır kaynak var, kullanın.
Kolay gelsin. -
@efemu35 Sizin de vize tarihiniz yakınmış.Kolay gelsin.
-
@aysegul 4) If you have a disease in your history if you have a chronic disease or if you ever had any important operation, translation of your medical documents and treatment plan, or if you have a psychiatric disease, if you use any medicine for psychotic treatment, if you use sedatives or relaxants your physicians’ treatment plan will be useful for the panel physician.
aşı kartında turkish or english yazıyo tamam ama epikrizde böyle bir seçenek yok sadece tercümesi yazıyor -
Ayrıca unganlara muayeneye giden yüzlerce deneyim okumuşumdur, hiç kimseden epikriz raporunun tercümesinin istendiğini görmedim. Yine de para ve zaman harcamak istiyorum diyorsanız tercih sizin :) kolaylıklar dilerim.
-
@Damlaybars Kasım ayı için Bangkok' dan mülakat tarihi alanlar için durum ne acaba? Ankara mülakatları bu ara gündem ama dosya taşıyanların özellikle Kasım ayındaki süreçleri bizim için fikir olacak...Son durum nedir bir gelişme oldu mu?
-
@aysegul https://yesilkartforum.com/forum/topic/74/arşiv-dv2017-mülakat-deneyimleri/12?_=1759475489459
Bahsettiğim bu iletide konsoloslukta verilen 330$’lık ücret. Sanırım bu forumda mülakat deneyimlerini okumadığım yıl yok. Kafamda oturmayan tek nokta bu.
-
@nsercan https://yesilkartforum.com/forum/topic/74/arşiv-dv2017-mülakat-deneyimleri/12?_=1759475489459
Hayır konsoloslukta verdiğinden bahsettiği 330$’dan bahsediyorum. Uscıs’dan değil.
-
@aysegul tabi ki para ve zaman harcamak istemem ama epikriz raporunu götürüp tercümesini götürmeyen oldu mu olmadı mı geçmiş deneyimlerde ben göremedim açıkçası ama teşekkür ederim ,bilgilendirme için gelen mailde bu attığınız görseldeki gibi yazmıyor , covid-19 aşı kartı yazmıyor, ingilzicesi yoksa türkçesi de olur sıkıntı olmaz diye bir şey de yazmıyor tercümesini getirin yazıyor, boş yere para ve zaman harcamak tabi ki ben de istemem sadece sizin kadar emin olamıyorum , bu konuda deneyim sahibi birisi yarıdmcı olabilir mi

-
@drbaykal mülakata gittiğinizde, mülakattan hemen önce vezneden ödeyeceğiniz kişi başı 330$, vize ücreti.
Greencardınızın basıma geçmesinin 2 şartından biri olan ve ödenmesi gereken uscis fee ise 235$. (bir diğer şart abd ye giriş yapmak, genelde gitmeden bu ücret ödenir, ki girişinizle birlikte kartınızın basımı için işlemler başlasın)
Yine de kafanızda oturmayan birşey varsa yazın lütfen. -
Kışı başı (yetişkin veya çocuk fark etmeksizin) $330 konsolosluk içerisindeki vezneye USD cinsinden ödeniyor. Yanınızda nakit ve para üstüne gerek olmayacakmış gibi tam para götürün lütfen.
Süreçte ödenen bir diğer ücret olan uscis fee $235 kişi başı ücret vizeniz onaylanırsa ABD’ye ilk giriş yapılmadan ödenen ücret. Bunun nasıl ödeneceği pasaportlarınız ile size verilecek olan sarı zarfın üzerindeki kağıtta veya forumdaki USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) konu başlığında anlatılıyor. Bol şans 🍀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum