DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@eceslc Bu haber harika sizin adınıza çok sevindim, kendi adıma da bir ümit ışığı oluştu geçen yıl sizinkine benzer numaralara çok daha sonra mülakat verilmiş, öte yandan kasımın başında çağırılmış olmanız kasım ayında acaba çok mülakat verirler mi sorusunu da düşündürüyor, umarım bu sene Ankara çok iyi bir performans sergiler, herkesin sürecinde kolaylıklar diliyorum.
-
@eceslc Mülakat verildiyse At KCC olarak görünmemesi gerekir. İlginç bir durum.
-
İyi akşamlar herkese, randevularını alanlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum inşallah kolaylıkla bayraklarınızı alırsınız. ilk gelen mail ile bir şeyler mi istiyor da mail ile göderim mi yapıyoruz. Bir arkadaş buna benzer bir şey yazmıştı kafam karıştı. Yoksa 2NL maili ile birlikte mi istedikleri belgeleri hazırlayıp mülakata gidiyoruz.
-
@meral bende ayni sekil dusunuyorum ankara bu sene guzel ilerleyecek gibi duruyor boyle devam ederse
-
@Peyk74 hong kong genelde diploma bilgisi istiyor. Sonrasında evrak 2nl geliyor. Ama evrak listesini beklemeden önceki mülakat deneyimlerine göre hazırlıyoruz.
-
@eceslc hımm at kcc görünüyorsa hala, demekki sistem henüz güncellenmedi, tamamdır 👍🏻
-
@ucangeyik Aynı şekilde bende mail yolladım ertesi gün yollamıştım hemen formu belki almışızdır hahaha..
-
Hayırlı olsun. 32xx cn ile bende mail atmalımıyım arkadaşlar sizce?
-
@lumos teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Zaten nicolson dan gelen mailde 10 ekimde görüşmeyi onaylamışlar. Bazı yorumlarda 2NL maili gelmesi gerektiği belirtildiği için maili bekledik.
-
@swadze bence gonderin, hangi araliklara mulakat verdiklerini anlamamiz icin yardimci olur. zaten KCC'ye gonderildigi icin bir problem yaratmayacagini dusunuyorum, tabi daha deneyimli/yetkili kisiler daha iyi bilir yine de
-
@aysegul
ayşegül hanım şuan kontrol ettiğimde EU 9109 ready 10839 ıssued gözüküyor Ankara konsolosluğu için, ve eylül için son 2 gün, eğer kota dolmadan bu case numaraları vizelerini almayı başarırlarsa Ankara EU 10839 la kapatmış olur, sayfa yöneticileri de bunu teyit edebilirlerse çok sevinirim -
Bende az önce mail attım arkadaşlar hayırlısı şimdiden
-
@meral bahsettiğiniz doğru bir mantıklı işleyiş değil çünkü ankara 10k seviyelerine ulaşmış olmaz olağandışı bir case numbera vize verdiği için, önemli olan seri sıralı halde en son verdiği numara ne. Kaldı ki ceacda baktığımda hali hazırda 18-20k arası bandda bir tane eu dosyası var issued olan ancak bu ankara 20k seviyelerine ulaştı anlamına gelmez
-
@meral sayfa yöneticilerine gerek yok, bilenler söylüyor işte, 8368 üzerindeki caseleri check statusten kontrol ederseniz ankaranın direk mülakat verdiği normal caseler olmadığını görebilirsiniz, viyana bağlantılı bu caseler diyeyim kısaca.
Ankaranın kendisinin direk mülakat verdiği son cn 8368. -
Arkadaşlar kkcye mail attım fakat do not reply olan recived maili gelmedi. Gönderdiğim adresde problem yok. Artık alındı diye mail gelmiyor mu? @aysegul hanım siz naptınız sizin CN en düşüklerden malum gelen giden birşey var mı size :)
-
@aysegul tamda bu sayfadan kontrol ettim yeniden bakarsanız görürsünüz sonuçta her kazanan bu sayfada olmayabilir, tabloyu koymaya çalıştım ama sayfada yeniyim yapamadım söylediğim rakamlar ready ve issued gözüküyor
-
@swadze giden gelen olsa emin olun hemen yazarım 😁 kccye email atıcam şimdi ama hafta sonu girecek araya yine 2-3 saat kaldı bakalım 🤪
-
@meral, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@aysegul tamda bu sayfadan kontrol ettim yeniden bakarsanız görürsünüz sonuçta her kazanan bu sayfada olmayabilir, tabloyu koymaya çalıştım ama sayfada yeniyim yapamadım söylediğim rakamlar ready ve issued gözüküyor
Ankara'nın 2025 sürecinde direk olarak mülakat verdiği son numara 8368'dir.
Kontrol ettiğiniz sayfa ve numaralar doğru fakat şöyle bir durum var; asıl talihli eşi ile vizesini Viyana'dan aldı, bebeğini olağanüstü bir durumdan dolayı mülakata götüremedi, sonra Ankara'dan talepte bulundu ve bebeğin vizesi Ankara'da basıldı. Bu iki yüksek numaranın biri böyle bir durumdan diğeri benzer başka bir durumdan dolayı issued olarak görünmektedir.
Gönül ister ki bu yıl Ankara 10 binlere hatta daha üstüne mülakat versin. Umalım, dileyelim... -
@meral Meral Hanım tabloyu koymanıza gerek yok, 2025in excelleri bilgisayarımda kayıtlı, 8368den sonraki 4 eu dosyasını da iyi biliyorum. Viyana bağlantılı farklı durumları olan dosyalar demiştim zaten, Serap Hanım da detaylandırmış sağolsun, hatta 7binlerde de var aylar öncesinden benzer şekilde ankaranın issued listesine girmiş. Velhasılı, 8368 diyorum ve konuyu benim açımdan kapatıyorum :)
-
@Scythep ekledim ekran görüntüsü 😅
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum