Göçmen Olmayan Vize Başvurularındaki Mülakatsız Vize Yenileme İşlemlerinde Değişiklik (Ağustos 2025)
-
@gucarslan 🙈 teşekkürler😊
-
-
22 Temmuzda ailecek posta yolu ile vize yenileme başvurusu yapmıştık. Kardeşimin dosyası 28 temmuzda açıldı ve vizesi 1 gün sonra red yedi annein ve babamın vizesi dün yenilendi. Kardeşimin vizesi 3 gün önce geldi ve pasaportunun arasındaki kağıtta posta yolu ile yenileme şartlarını taşımadığını randevu almamız gerektiği yazıyordu. Benim vizem ise bugün red yedi. vizemizin dolmasına 1 ay kalmıştı. Benim anlamadığım 15 ağustos demişler kardeşim ve benim vizem bu kararın öncesinde red yedi. Şimdi normal randevu alıp mı gitmemiz lazım? Nasıl bir yol izlememiz lazım yardımcı olur musunuz?
-
şimdi yapılan açıklamaya göre;
15 ağustos önceki yapılan başvurular eski sisteme göre işleme alınacaktır.
-
@beastwood kardeşiniz ve sizin yaşlarınız kaç, söyleyebilir misiniz?
-
@Muhtaradana evet bugün mülakatları iptal edip yeniden sistem bizi başa attı ve yeni sistemde muafiyet seçeneğini kaldırmışlar
IST8 Appointments to Submit the Interview Waiver Application Seçeneği yok

-
@gucarslan Açık ifadelerde bile bu kadar hata barındırmaları gerçekten düşündürücü. Bu konsoloslukta çalışanların Türkçe ile ilgili bir problemi mi var? Konsolsolukta çalışan Türk personellere sesleniyorum: Yetkinliğiniz konusunda ciddi şekilde endişe duyuyorum. İki kelimeyi bir araya getirip mantıklı bir açıklama yapmaktan aciz görünüyorsunuz.
-
Merhaba arkadaslar, 15 agustos sonrasi bazi degisimler olmus. Ben bu tarihten önce mulakatsiz vize yenileme icin basvurumu yapmistim ve IST8 secenegini secmistim. Randevumu daha erkene cektim ve teyit belgesinde bunun IST1 oldugunu gordum. Suanda IST8 sekilde bir secenek yokmus sanirim. Diger basliklar altinda bu sekilde yazilmis. Tekrardan bir basvuru yapmama gerek var mi? Yoksa randevu gunumde bu teyit dosyasi ile devam edebilir miyim?
Ayrica belgeleri teslim icin daha once iki secenek cikiyordu. Biri teslim etme biri teslim alma icin. Suan da sadece teslim alma icin secenek cikiyor. Sadece bununla odeme yapmak yeterli mi oluyor artik? Degisen sisteme gore nasil yol izlemeliyim? Simdiden cok tesekkur ederim. -
Merhabalar, yeni sistemde mülakatsız vize yenilemede premium teslim konumlarına(UPS) belgeleri teslim etme için ücret ödemesi yapan varsa yardımcı olabilir mi? Ödeme nereden yapılması gerekiyor? Nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor?
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
Mülakatsız vize yenileme sürecini kısaca açıklayabilirmisiniz. vize bittikten 12 ay içerisinde başvuru yapabiliyoruz. Ancak özetle ne gibi işlemler yapmalıyız. Örneğin ds160'ı yeniden doldurma vesaire var mı?
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum