DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
merhabalar greencard sürecinde olmam j1 vizesi almamı etkiler mi
-
Son bülten açıklandıktan sonra mülakat randevusu alan olmadı mı, yoksa ben mi kaçırdım? Excel’e bakıyorum ne Ankara’daki ne de yurtdışındaki dosyalarda herhangi bir değişiklik var.
-
@zakaria henüz buraya yazılmış bir geri bildirim yok. Ankara için normal ve beklediğimiz birşeydi aslında 😏 taşınmış dosyalarla da ilgili durumlar malum, flu..
-
@wizzie dv sürecinde olmanız, farklı bir vize türünde başvuru yapmanızı ektelemez.
aynı anda birden çok vize türünde başvuru yapabilirsiniz. ancak bu başvurularınızın onaylanacağı anlamına elbette gelmez.
trump dönemi ile birlikte, en çok tepki çeken ve engellenmek istenen vize türü F1 vizeleri.
bu yüzden şansınızı denerken reddedilme olasılığının yüksek olacağını unutmayın.alacağınız herhangi bir vize reddi, dv başvurunuzu kesinlikle etkilemez.
-
@aysegul onun için soruyorum teyit maili atanlara dosyanız taşıdığınız yerdedir diye cevap almışlar, ama henüz onlara mülakat dağıtımı yapılamamış.
-
@Emirhan-1 geçmişte vize alan da oldu, ret alan da.
bu yüzden net olarak bir şey söylemek mümkün değil. -
@Fer-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@aysegul Arkadaşım yazıyı hazırladı attı forum onayı bekliyor.
onayda bekleyen bir ileti yok bu konu ile ilgili.
arkadaşınız kimse bana özelden de ulaşabilir. -
Arkadaşlar herkese günaydın. Bugun 2Nl mailini aldım ve mülakatımın 9 Ekim tarihinde Viyana’da yapılacağını öğrenmiş bulunmaktayım. Sistemde de nihayet Viyana olarak görünüyor. Umarım herkes için bu zorlu ve stresli bekleyiş müjdeler ile sonuçlanır.
-
@gucarslan Düştü ekrana tesekkürler.
-
@joseph-universe sizin adınıza çok sevindim dosyası taşınmış kasımdan sonra randevu alacaklara bakalım nasıl dönüş olacak ?? umarım 1 kasımdan önceki randevuları ankaraya cekmedıklerı gıbı 1 kasımdan sonrakı onceden tasınmıs dosyalarıda ellemezler
-
@joseph-universe güzel haber, darisi basimiza.
-
Bu ileti silindi! -
@joseph-universe simdiden hayırlı olsun, umarım sorunsuz bir surec olur
-
Güzel haberler gelmeye başladı inşallah devamı gelir, fakat bir sonraki bülten çok önemli sürecin kırılma noktası gibi görünüyor, umarız ki hiç olmazsa dosyasını daha önce taşımış olanlara dokunmazlarsa geri kalan talihlilerimiz de Ankara’dan mülakat alma şansları artar bu vesileyle .
-
@joseph-universe Harika haber tebrik ederim. Umarım sorunsuz bir mülakat olur
-
Herkese selamlar. Ben dün sabah kcc ye bir dosya taşıma maili attım hong kong için. bana dönüş olarak şöyle bir mail yolladılar.
Thank you for your inquiry.
We are currently reviewing your request.
For additional information, please refer to the following websites:
Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.htmlsizce bunun anlamı nedir. orda yaşayıp yaşamadığımı mı inceliyecekler sizce.
-
Hayirlisi olsun size bir sorum var sizin tasimaniz ne zaman yapildi ve ilk viana size randevu verip iptal edip tekrar yeni verilenlerdenmisiniz ? Ayrica oturum vs sorudumu mailde ? Cevabiniz cok kiymetli saygilar
-
Merhaba, bize de Viyana Konsolosluğu ndan mail geldi. Randevu tarihimizde bir değişiklik yok. İstenilen evrakların dökümü yapılmış. Biz daha önce randevu alıp iptal edilen ve daha sonra yeniden randevu verilen grubun içindeyiz.
-
@fume merhaba, istenen belgelerde oturum veya vatandaşlık talebi var mı ?
-
@yunustg hayır, bu konuyla ilgili bir talepte bulunmamışlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum