DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Fer-0 cevap olarak yazsa direkt, o sekilde onaya sunulmuyor sanirim daha cabuk yayinlanabilir
-
@koray2831 2026 Green card tahlillerine corona aşısı soruyorlar mı?
-
@ecear Evet aynısını söyledim telefondan ss almış maile
-
Biz de bugün teyit için mail attık kcc ye, bir iki saat içinde cevapladılar. Cevabı aşağıda bırakıyorum.
Thank you for your inquiry.
Your interview location is Bangkok and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].
Please continue to monitor Adjudicating Applicants in Their Country of Residence - August 28, 2025, for any changes regarding interview locations.
Visit https://dvprogram.state.gov/ for any updates regarding your case.For additional information, please refer to the following websites:
Şimdi şöyle bir soru oluştu bizde, bangkok mülakat tarihi verdi diyelim fakat istenen evraklar listesinde vatandaşlık veya oturum talep ederse ne yapacağız?
-
@Kamile-1 Sanirim bunu netlestirecek tek sey, 1 Kasım’dan sonra oturumu olmadan Bangkok/Hong Kong gibi önceden oturum istemeyen yerlerde mülakata gidenlerin deneyimleri olacaktır
-
@Kardelen-Serin-0 Sanırım haberi sizden bekliyorduk. Son duruma göre acik acik hk vatandaslik veya oturum izni istiycek gözüküyor. Ancak gene net olmamakla birlikte dosya taşıması yapanlardan da istenicek mi yoksa 1 Kasım ve sonrasına mülakat verilen herkesten koşulsuz mu istenicek muallak.
Göndermiş oldugunuz yaziyida paylasabilir misiniz?
-
@B_E_L_G_I_N Belgin hanım ben @restwell için yazdım o mesajı maili o atmıştı.
-
@Kardelen-Serin-0 Siz mülakat almamışsınız sanırım ve oturum ile ilgili genel bir soru göndermişsiniz. Dolayısıyla yeni duyuruya refer etmeleri anlaşılabilir ve bu durum bildiğimizin dışında bir şey söylemez bize.
-
@Emre-Işık-0 Oturum olmadan 1 Kasım' dan sonra mülakata girebilen ve vize alabilen olursa eğer ; bir sorundan bahsedemeyiz sanırım...
-
Turist vizesi randevulari Turk vatandaslar icin 20 ay askiya alinmis. Acaba daha hizli ilerlermi simdi Ankara?
-
@earslann bunun bilgisine nerden ulastiniz acaba?
-
@earslann En erken randevu 20 ay sonrasına alınabiliyor dersek daha doğru bir tabir olur.
-
@iibrahimd butun haber sitelerinde var. X de arama yaparak bulabilirsiniz. Hali hazirda randevusu olanlari degil ama bundan sonra yeni randevu alacaklar 20 ay sonraya verilcekmis
-
@yasinaf Evet sanirim oyle. Haberde 20 ay askiya alindi yaziyor yani zaten 20 ay sonraya mi alabiliyordu insanlar, bizim haber siteleri click bait mi yapiyor onu anlayamadim
-
@earslann her sene ayni yalan haber :face_with_tears_of_joy: bide ankarada bayadir gocmen olamayan vize turleri islenmiyor bi farki olmaz
-
Merhaba,
Haberin detaylarını okumanızı tavsiye ederek şunu belirtmek isterim:
Mevzubahis haberde durum biraz etkileşim almak açısından farklı bir yere çekilmiş.Zaten elçilik ve konsoloslukların yoğun olduğunu bizler yakından biliyoruz. Bu haberin asıl içeriği de bu durumu anlatıyor; ancak etkileşim almak için başlığı değiştirmişler ve farklı bir yorum katmışlar.
Ayrıca haberde şöyle bir ibare var:
"Halihazırda randevusu olanların dışında, yeni başvuru yapacak vatandaşlar için en erken tarih 2027 Haziran olarak belirlendi. Sözcü'nün haberine göre bu durum, ABD’de ailesi bulunan çok sayıda vatandaşın ciddi mağduriyetler yaşamasına yol açıyor."
Yani eğer başlığın ve yorumun doğru olduğunu bile düşünsek, mevcut randevuların baki kalacağından ötürü bu durum bizi etkilemezdi.
Saygılarımla.
-
@earslann şuan randevu alanlar kaç aya alabiliyorlarmış ki zaten? Veya 1 ay önce başvuranlar kaç ay sonrasına randevu bulabiliyorlarmış ki? diye sorardım size ama sormuyorum çünkü turist vizesi için ayrı başlığımız var :) Bir de her duyduğumuza her gördüğümüze inanmayalım, okuyalım araştıralım, yani bence :)
-
Kusura bakmayin arkadaslar haber click bait bir habermis oltaya geldik :)
-
Arkadaşlar sizden rica ediyorum. Bu başlığı gereksiz meşgul etmeyelim. Sadece gerekli bilgilendirmeleri yapmak için kullanalım. Yani bazen çok gereksiz konuları okumak zorunda kalıyoruz. Evvelce yazılan, sorulan, cevaplanan konular hakkında yeniden soru soranlarda var. Lütfen herkesin bu mesajları okuyacak vakti olamayabiliyor.
-
@Alpaslan-Alp 2026 talihlilerinden bugüne kadar sadece 1 kişi sağlık muayenesine girdi, o da bükreşte, deneyimlerde okuyabilirsiniz. Örnek olması açısından 2025 mülakat deneyimlerini de okuyabilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum