DV2026 Sohbet Odası
-
@betülkya O Nasıl bir case numarası ya gözlerim beni mi yanıltıyor yoksa 1k dan bile düşük bir case numarası mı okudum az önce ben eğer öyleyse hayatınızdaki tüm şansınızı bunun için mu kullandınız yoksa özel bir sırrınız mı var
Harbi çok iyi numara ya yemin ederim şaşırdım :))
-
@Ekto-Oktan çok manifest yaptık sanırım ondan tuttu maşşallah diyelim sıkıntı çıkmasın :)
-
Yeni bülten ne zaman artık ya heyecanla bekliyorum
-
@Eyupp bekliyoruz bakalım, şuandan pazartesiye kadar yolu var, inşallah çok bekletmezler :)
Biran önce açıklansın ki kasımda kim mülakat verecek, ne kadar verecek, ankara mülakat verecek mi kasıma, dosya taşımış olanlara taşıdıkları yerlerde mülakat tanımlanacak mı vs vs.. bülten açıklansa da bunların hepsinin cevap bulması hızlansa artık.. -
Bu ileti silindi! -
@betülkya 🧿🧿
-
bu başlıkta süreç ile alakalı soru sorup, soru cevaplayanlar için hazırladığımız sürprizler ile yakında karşınızdayız..
"sohbet" kelimesinin anlamını idrak konusunda yaşanan sıkıntılar için de tdk ile yakın dirsek temasımız sürmekte.
ısrarla "DV2026 süreçlerindeki soruları / bilgiler / gelişmeler için bu başlığı kullanmayın" dememize rağmen kullanılması; bizleri de hayrete düşürmekte, sebeplerini araştırmaya itmektedir.bu çabaların karşılığı olarak da, her sene yaptığımız gibi ısrarla bu başlığı kullanan arkadaşlarımıza güzel sürprizlerimiz olacak.
içlerinden şanslı arkadaşlarımızı 30 eylül 2026'ya kadar forumdan uzaklaştırıp, süreçlerini forum kurallarının olmadığı daha yalnız bir yerde geçirmelerini sağlayacağız.işin en güzel tarafı da, bunun için hiçbir ücret talep etmeyeceğiz!!
sevgilerimizle
yeşilkartforum üyelik ve yan haklar birimi -
@betülkya Yok zate şu numara ile sizin mülakat alma şansınız %100 diye düşünüyorum ben harbi sizin dosyanızda bir sorun çıkıcağına ben inanmıyorum ankara bi zahmet 1000 altı numaraya versin mülakatı ya ::D:
Yani Tüm sene uyumayı düşünmüyorsa vermeliler :grinning_face_with_sweat:
-
@Ekto-Oktan umarım bekliyoruz heyecanlıyız :)) umarım herkes en kısa zaman da alır
-
Şimdi hayatımın en kritik kararını almak üzereyim. Asya ülkelerinden birinden 1 yıllık öğrenci oturumu alırsam bu süre içerisinde de gerçekten dil okuluna gidip eğitim alacağım yani 1 yıl orada yaşayacağım bu süre zarfında case number’ım cut of olursa mülakata orada girmek için gerekli mailleri atacağım bu şekil şansım nasıl olur? Cevaplayabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
-
@Murat-Dündar oturum alma koşullarını sagliyor musunu? ögrenci/dil kursu oturumu yeterli olur mu mulakat icin?
Mantikli gibi ama arastirmalarinizi cok iyi yapmanizi oneririm. -
Bu ileti silindi! -
Yüreğinde Amerika sevdası olan herkese günaydın
https://youtu.be/KALvrIuZ3yM?list=RDKALvrIuZ3yM -
@MKA yani chat gpt den biraz araştırdım gerçekten de eğitime katılırsan göstermelik oturum alıp ülkeden ayrılırsan olmaz ama derslere katılırsan devamsızlık sorunun olmazsa yani onları gerçekten dil öğrenmeye geldiğini ikna edebilirim gibi.
-
@mertq abartma hacım sende😂
-
@Murat-Dündar Manifest yapıyorum hocam 😂
-
Bu ileti silindi! -
@mertq Mert , senin bu mesajın bugünlerde tamda bana çok uygun. Sabah sabah çok gülümsettin. Memlekete İstanbul'dan selamlar.
-
@redsat2000 Eyvallah abi, aleykümselam.
-
Selamlar herkese mutlu pazarlar dilerim neşeniz daim olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum