YeşilkartForum kurucumuz Ali Cihan bey, Çocukluk Çağı Kemik Kanserine Karşı Geliştirdiği Tedaviyle “OutSmarting Osteosarcoma 2025 Hero Award” Ödülünü Aldı!
-
Crazycells adını hep merak etmiştim🤗Bugün bu ismi neden seçtiğinizi net olarak anladım🤗
-
Tebrikler Ali Cihan @crazycells Basarilarinin devamini dilerim...
-
Tebrikler @crazycells Ali Cihan bey, başarılarınızın devamını dilerim.
-
Harika bir haber, tebrikler @crazycells !!
-
.cok gurur duydum basarilarinizin devamini dilerim, sag olunuz var olunuz.
-
Tebrikler. Türklerden ve Anadoudan Çıkan Güce İnanıyoruz :)
-
Tebrik ve teşekkürler @crazycells iyi ki varsınız
-
Tebrikler @crazycells Ali Cihan Bey . Basarilarinizin devamini dilerim.
-
Tebrikler.
-
Bravo.
İnşallah çocuklardaki tüm kanser türlerinin tedavisine ilham olur
Böyle başarılı insanlarla gurur duyuyorum, Biz böyle şeyleri haber olarak okuyoruz ama çaresizce tedavi olmayı bekleyen masum yavrucaklardın acısını ve ailelerinin perişanlığını hayal edince böyle haberler çok anlam kazanıyor -
Tebrikler @crazycells . Basarilarinizin devamini dilerim .
-
başarılarınızın devamını dilerim, bilim insanlarına minnettarız
-
Nobel TIP odulunu de bekliyoruz Sayin @crazycells ☺️
-
Tebrikler ve teşekkürler..
-
@crazycells Ali bey ne kadar gurur verici bir başarı🙏🏻 tebrik ediyorum yolunuz hep açık olsun daha nicelerine umud olasınız🙏🏻
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: YeşilkartForum kurucumuz Ali Cihan bey, Çocukluk Çağı Kemik Kanserine Karşı Geliştirdiği Tedaviyle “OutSmarting Osteosarcoma 2025 Hero Award” Ödülünü Aldı!
Değerli Ali Cihan Bey kardeşimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. ABD’ye giden Türklerden bu tür başarılar duymak çok gurur verici. Bu da gösteriyor ki oraya giden Türkler sadece 'Lyft', 'DoorDash', 'Uber Eats' yapmıyor. Böyleleri de var. Dolayısıyla enseyi karartmaya gerek yok!
-
Kutlarım @crazycells ! Gurur verici nice başarılar dilerim.
-
@crazycells tebrikler
Kanseri tamamen bitirecek bir şey gelecekte olacak mı?
Var olacaksa eğer ( umut ışığı vs ) buna izin verir mi ilaç şirketleri? -
Vay be bravo forum da bir kahraman da varmış. 😇✌️
-
Çok gurur verici. Daha büyük başarılara imza atmanız temennisi ile tebrikler @crazycells .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum