Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

Sabitlendi Yolculuk
263 119 44.6k 128

• Merhabalar. 23kgX2 valiz hakkı almayı düşünüyorum ve birisine tamamen sinemayla alakalı kitaplarımı koymak istiyorum. Girişte bununla alakalı bir sorun yaşar mıyım acaba?

• @aliaytac41 Bende aynı şeyi düşündüm. bu arada vizeniz hayırlı olsun hocam.

• @mertq Bilen birisi bizi aydınlatır mutlaka. Çok teşekkür ederim

• @Selma-Bozer 🙏kabin bagaji hakki yerine mi geciyor gitar? H3rgangi bir bilsirimde bulunmam veya kayit yaptirmam gerekir mi?

• @aliaytac41, içinde söyledi: Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

Merhabalar. 23kgX2 valiz hakkı almayı düşünüyorum ve birisine tamamen sinemayla alakalı kitaplarımı koymak istiyorum. Girişte bununla alakalı bir sorun yaşar mıyım acaba?

Hayır. Neden sorun yaşayasınız ki? Amerika’ya kitap getirmek serbest.

• @EzgiLera Bilmem? Bilsem buraya sormam zaten.

• ⭐⭐⭐⭐

@aliaytac41, içinde söyledi: Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

@EzgiLera Bilmem? Bilsem buraya sormam zaten.

Neden sorun yaşayabileceğinizi düşündünüz? Siyasi bir söylem falan mı var ki içlerinde? Ya da çok mu değerliler? Koleksiyonluk falan şeyler mi?

Normal düz sinema kitaplarıysa sorun yaşayacağınız bir şey yok.

• @EzgiLera Tamamen normal sinema kitapları. Teorik kitaplar. Absürt kaçar mı veya ne bileyim belki kitapta da sınır vardır vs. Genel anlamda bilgi almak istedim.

• @aliaytac41, içinde söyledi: Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

@EzgiLera Tamamen normal sinema kitapları. Teorik kitaplar. Absürt kaçar mı veya ne bileyim belki kitapta da sınır vardır vs. Genel anlamda bilgi almak istedim.

Siz göçmen olarak geleceğiniz için sıkıntı olmaz. Turist olarak gelseydiniz dikkat çekerdi çünkü o zaman gezmeye değil çalışmaya mı, okumaya mı geldiniz diye düşünülebilirdi. Ama siz zaten göçmen olarak geliyorsunuz. İstediğinizi getirir (yasaklı ürünler olmadığı sürece), istediğiniz kadar kalır, istediğiniz işte çalışabilirsiniz. O yüzden sorun olmaz.

• @aliaytac41 dedikleri gibi sorun olmaz , ptt yer adi posta fiyatina bakmanizi oneririm. Eskiden ucuz oluyordu. Bir fikir olarak yazmis olayim.

• A aysegul bu başlıktan bahsetti

• Ben valiz konusunda iç içe geçen 3 lü valizlerden almanızı tavsiye ediyorum kullanmadıklarınızı iç içe koyup o şekilde muhafaza etmek daha kolay. Hem de orta boy valizi de büyük valiz gibi doldurabilirsiniz.

• merhaba,
    forumda biraz dolaşırken bu başlığa denk geldim.
    17 aydır amerikada olan birisi olarak belki bunlar faydalı olabilir diye düşündüm.
    öncelikle kesinlikle antibiyotik ve burada reçetesiz satılmayan ilaçları (chatgptye sorabilirsiniz) depolayın. hatta bence gerekiyorsa 10 kutu falan. ben ilk girişimde epey getirdim ama amerikaya ilk geldiğinizde baya sık hasta olacaksınız o yüzden en önemlisi bu. burda doktora gittiğimde ölürken hastalıktan bol sıvı iç dinlen dediği için en elzemi bu.
    ikincisi biraz lükse kaçar başlangıçta bavula koymak için ama burada yorgan nevresim kılıfları içiçe geçmeli değil ve en aradığım şeylerden biri bu oldu düzenimi oturttuktan sonra. nevresim ve çarşaf takımı eğer kalabalık olarak geliyorsanız ve bavul hakkınız varsa bence koyulabilir.
    üçüncüsü havlu. evet burda el yüz havluları türkiyedeki gibi olmuyor asla ben bu gidişimde bol bol koydum bavula.
    türk marketi varsa peynir zeytin bulacaksınız mutlaka bence onlara gerek yok cok da risk almaya gerek yok gittiğiniz yerde türk marketi varsa.
    elektronikleri de getirmenizi önermem cünkü dönüştürücü ile bazıları çalışmayabiliyor ya da bozulabiliyor.
    ama türk kahvesi makinesi epey pahalı amazonda onu getiririm derseniz getirebilirsiniz.
    ben ilk geldiğimde saç kremi krem ve şampuan vs getirmiştim keşke getirmeseydim :)
    bir de espresso bardağı kullanabilirsiniz ama belki türk kahvesi fincan takımını almak bir tık daha uyguna gelebilir türkiyede ama bana kalırsa çok elzem değil.
    şimdilik aklıma gelenler bu kadar türkiyede olup burada olmayan tek şey türk lezzetleri onu da bavula koyamıyoruz maalesef.
    tavsiyem gıda getirmeyin çünkü her girişte çantada snacks var mı diye soruyolar ve hayır dediğimde bende hiç kontrol etmiyorlar ama kontrol ettiklerinde çıkarsa ne oluyor bir bilgim yok.

• @mlsscu atistirmaliklar paket icerisindeyse birsey demezler.

Benzer Başlıklar

• Eski Türk Kimliği İle Türkiye'ye Seyahat Etmek

Taşındı Yolculuk
    7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    gucarslanG
    @patriot, içinde söyledi: Eski Türk Kimliği İle Türkiye'ye Seyahat Etmek @gucarslan cok tesekkur ederim. Simdi baktim, uzerinde tc kimlik no yaziyor. 11 sayidan olusan bir numara, dogru mu? Oldukca eski birsey. Bu resimdeki gibi. https://ipfs.io/ipfs/QmQP99yW82xNKPxXLroxj1rMYMGF6Grwjj2o4svsdmGh7S/out/I/m/Nufus_cuzdani.gif Bunu kabul ederler mi? Ucaga binerken sorun olur mu? üzerinde TC kimlik numaranız varsa kabul edileceğini düşünüyorum. yerinizde olsam vizemi hazır eder, bununla girmeyi dener, olmazsa hemen abd pasaportu ve vize ile giriş yapardım.
  • Sınırdan veya Havalimanından TR'ye geri gönderilmek

Yolculuk
    4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    cyilmazC
    @gucarslan kesinlikle katılıyorum. Araçla Yunanistan sınırından geçerken Yunan görevli ile yaşadığımız ufak bir sürtüşmede o şengen umrumda değil seni istersem burdan geri gönderirim demişti. Tabi orada tartışma son bulmuştu :)
  • ABD'ye giriş yaparken pasaporta vurulan damga problemi

Yolculuk greencard pasaport
    3
    1
    1 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    S
    Teşekkür ederim.
  • Uçuslara İlişkin Yeni Kurallar (AC Covid19)

Yolculuk
    160
    5 Oy
    160 İleti
    8k Bakış
    orhanozbekkO
    @Dilaraciftci Yakin zamanda , 1 kisi green cardli, 2 kisi turist vizesi, 2 kisi J1 vizesi ve 10 dan fazla H vize turu yani calisma vizesinde giris yapan arkadaslarim var. Hicbirinden asi ile ilgili bir soru ile karsilasmadilar. Bilginiz olsun
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k