Sayılarla DV2025
-
@ipekc İyi niyetli ama yemez maalesef... AOS için cutoff beklemek zaten saçmalık en başından beri. Öyle ya da böyle F, M, J, H gibi yasal statüsü olan adamları zaten ülkene almışsın, bırak yollasın belgelerini, varsa bir falsosu zaten reddedersin. Cutoff'a takılmak büyük sıkıntı.
-
@mks aynen öyle, adamları tam yasallaştırmak için fırsat. O insanla cut off suz greencard ver ekonomiye dahil olsunlar. Ben 4-5 ay önce de öneri maili atmıştım. Aos için sıra kalksın diye. Özellikle aos için ülkete gelmeyi önlemek için de 1 yıl kuralı koyulabilir. Bence seneye kaldırırlar :)
-
En son 2025EU8368'e mülakat vermiş ve 2025'i kapatmış...
@ramazantopdas, içinde söyledi: Sayılarla DV2025
Ankara kaç binde
en güncel rakami bilen varmı değerli arkadaslar -
@mks Merhabalar, ben de sizin gibi DV2025 Green card talihlisi olarak Amerika icerisinde Houston TX`da AOS basvurusu yaptim.
Case No: 2025EU12XXX. 10 Nisan 2025 tarihinde de parmak izi randevumuz vardi. Bu tarihten beri mulakat bekliyoruz. Benimle ayni durumda olan kisilerle, sizin gibi durum karsilastirmasi yapmak isterim. Bahsettigim gibi mulakat tarihi almadik hala, senatorlere mail attim. Bekliyorum. Mulakat tarihi alma konusunda yapabilecegim baska neler olabilir? 30 Eylul 2025 tarihine kadar Green Card alabilme sansim nedir? Siz ya da mesajimi goren arkadaslar bu konuda fikirlerini paylasabilirlerse cok sevinirim. Herkesin bu yolda emeklerinin olumlu sonuclanmasini temenni ederim -
güncel ceac verilerine baktım ve vize onaylarının geçen senenin bu zamanına göre daha az olduğunu gördüm işin en üzücü olayı az vize basılacakken bültenin çok az açılması oldu alacağımız vize varken alamadık 2023 yılı gibi kota sorunu olsaydı bültene anlam verebilirdik ve bu kadar üzülmezdik ama maalesef kota sorunu yok basılacak daha çok vize varken bülten az açıldı hala üzüntü var içimde
-
@Erdem-Yıldız Banada en çok koyan bu oldu zaten. Vallahi üzüntüm bu yüzden. Kota sıkıntısı olsa, vize bitse, ellerimizden geleni yaptık kota doldu yapacak birşey yok deseler eyvallah. Kesip attılar bıçak gibi, hiçbir şansımız kalmadı.
Sizlerde okadar emek verip, veri paylaşımları yaptınız. Emeğinize sağlık, keşke sonu böyle olmasaydı. -
arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti göbek adım hxxi bende hxxi fxxxh ve soy ismim şeklinde yazmısım pasaportumda da hxxi fxxh ve soy ismim olarak geçiyor fakat dvstatus check maili geldi orada fxxh hxxi diye geçiyor problem yaratır mı ds 260 a baktım sıralama doğru anlamadım neden böyle
-
Ilk green card çekilişe başvururken fxxh hxxi olarak yazmış olabilir misiniz kimlik bilgilerinizi?
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığında konu konuşulmuştu, sizde o başlıkta sorabilirsiniz. Geçmiş yıl deneyimlerinde Ankara bahsi geçen hatalarda göz arda etmişti benzer durumu, yurtdışı konsoloslukların konuya yaklaşımını bilmiyorum.
-
@Suha-Bacalan
Öncelikle bol şans!
Sorunuz ile ilgili forumda AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak konu başlığı var. Sizinle aynı süreçten geçen bu yıl ve geçmiş yıl talihlilerin paylaşımları ve deneyimleri var bu başlıkta, kendilerinin paylaşımlarından bundan sonra sizin için geriye kalan kısa sürede (süreç 09/30/25 tarihinde bitecek) neler yapabileceğiniz hususunda bilgi edinebilirsiniz.
Ne yazık ki forumda süreci takip eden talihlilerden bazıları son bültende DV2025 için mülakat verilebilecek en yüksek numaranın 23.000 olarak yayınlanmasına istinaden ve dosya numaraları 23.000’den yüksek olan talihler için süreç olumsuz bitti. Sizin dosya numaranız 12xxx olması nedeniyle süreç sizin için devam ediyor.
-
Iyi dilekleriniz ve cevabiniz icin cok tesekkur ederim.
Kusurabakmayin lutfen, Foruma yeni uye oldum. Acemisiyim.
Hemen AOS konu basligi altinda, oncelikle okuma yapip, sorularimi soracagim.
Bu surecte emek veren herkese kolayliklar dilerim... -
@Erdem-Yıldız Ben dosyasını taşıyıp mülakata bile gitmeyen insanlar yüzünden başımıza bu olayın geldiğini düşünüyorum, malum bu sene uğraşmadan kolayca cok fazla dosya taşıma oldu, birisi ready durumuna geçince mülakata gitmese de Ready de kalıyor ''Bence'' bizim sonumuzu bu getirdi...
-
@ATS16 hiç hatırlamıyorum ama ds 260 formunu baz almiyorlar mi acaba formda doğru çünkü
-
@Suha-Bacalan sadece bilmedigim icin sizi ilgilendiren ancak bilen tecrubeli arkadaslara bisey sormak istiyorum. Amerikada birisi AOS baslatmasina muteakip surecin yavas gitmesi nedeniyle dosyasini elcikliklerden birine tasisa ve mulakat alsa daha kolay ve kesin olmaz mi? Yada daha oncesinden bi cutoffa girmeden viyana/bangok vs mulakat alip, aos ile paralel islemler yurutulemez mi? Biri olmassa oburu olsun mantigiyla?
-
@BlueGeostar Benim ogrendigim kadariyla AOS baslatan birisi, artik dosyasi iceride oldugu icin, yurtdisi elciliklere dosya tasima islemi yapamiyor.
-
Buralar pek bir sessiz... Atlatmaya mı çalışıyorsunuz, ne yapıyorsunuz? Ara ara hatırlayıp yutkunamama durumu sizde de oluyor mu? :/
Xarthisius'a baktım uzun süre sonra. 15 küsür bin vize verip bırakacaklar. Haftada 200 vize falan basıyor Avrupa. 5700 ready var, zaten 3000 küsürü mülakata katılmayan geçmiş numaralar. Millet mülakata gitmiyor sırası yüzlerde binlerde olup, biz rezil bir karar sonrası kaçırdık hakkımızı. Çöp ettiler bizim hayalleri vallahi. El kol bağlı, itiraz bile edememek çok kötüymüş.
-
@mks genel kota göz önüne alındığında yıl başı belirlenen rakama ulaşacaklarmış gibi gözüküyor boşta vize kalmış olacağını pek sanmıyorum
-
@Emre-Kurtulmuş Ulaşamayacaklar hocam. Ready olanların çok büyük kısmı ready kalmaya devam edecek, onların mülakatı geçti gitti. 221g olanların hepsi alsa bile dolmayacak. 16 bin bile göreceğinden şüpheliyim.
-
@mks 35.5bin vize zaten issued olmuş durumda, bunun üstüne daha APden son ay issueda dönenler eklenecek, aos yapanlar eklenecek ve readyden buraya kayacak olan mülakatı halihazırda planlanan kişiler olacak, dünya genelinde bazı konsolosluklar ay içinde boşlukları olduğunu farkettikçe mülakat maili göndermeyede devam edecek zaten 51bin civarına düşürülmüş bir dönemde bunlarıda hesaba katınca boşta çok bir vizeleri kalacağını ben düşünmüyorum bakalım süreç sonunda göreceğiz
-
garez 2025 e mi diye soruyorum. Ekim vize bülteni açıklandı 7.750. hikaye bu kadar.
-
@Ozan-Melen-Aslan 2025 döneminin cutoffuda önceki senelere göre bakınca rekor cutoffdu. Yani ilk ayın yüksek açıklanmış olması her zaman iyiye işaret değildir tam tersi bültenin bir kaç ay sabit kalabileceğini gösterir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum