DV2027 Sohbet Odası
-
@ihavedreamed, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@USA, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@ihavedreamed bu haberler yapılırken bunun senatodada rahat geçeceğini, senatörlerin bu ücretlere çok sıcak baktığını okumuştum.
En az 60 oya ihtiyaç var artık geçmesi için ama senatoda 53 cumhuriyetçi var. Demokratlar genel olarak karşı.
Hay Allah yazık oldu. Vallahi sadece 50 dolarlık ücreti olsa gereksiz başvuruların %80’i elenir giderdi. Kart çıkıyor ben zaten gitmeyecektim öylesine başvurmuştum diyorlar. Bu tipler elenirdi.
-
@falsepoet Ankaranın ne kadar yavaş dosya işlediği malumunuz, dv2025 de düşük cnli bir bir sürü insan dosyasını taşımasa ankaranın dv2025 de 6xxx leri geçebileceğini ben düşünmüyorum, senın cn ise ankaradan mülakat alamayacağı cok belli olduğu için en azından senı strese sokmadan aksiyon alabileceğin bir cn, hem de current olana kadar hangi adımları izleyebileceğini düzgün öğrenebilirsin.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar birkaç güne askere gidiyorum. Burada üzüp, kırdığım olduysa hakkınızı helal edin
-
@Atlantis00 hayırlı tezkereler.
-
@Atlantis00 hayırlı tezkereler, güç sizinle olsun 💪🏽
-
-
@Atlantis00 hayırlı tezkereler diliyorum sizinle beraber allah tüm askerlerimize kolaylık versin şu dönemden sonra da sabır versin.
-
@ari-luli Allah razı olsun çok teşekkür ederim :)
-
@Atlantis00 hayırlı teskereler nereye çıktı ? kısa dönem mi ?
-
@T-C-Kubilay-Dikici Kısa uzun artik 6 ay
-
@rnc bedelli mi anlamında sordum :)
-
@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@rnc bedelli mi anlamında sordum :)
ona kısa dönem denmiyor ya:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@T-C-Kubilay-Dikici Amin çok teşekkür ederim Isparta çıktı hocam :)
-
@Atlantis00 Sazan dolmasını tavsiye ederim :) görsel olarak seni cezbetmezse sazan balığını tavsiye ederim kılçıklı olur ama harika bir tadı var
-
@T-C-Kubilay-Dikici Teşekkürler hocam inşallah terhis günü hava aşırı sıcak olmazsa mutlaka deneyeceğim :)
-
Yine ve yeniden kazanamayınca burdayım. Acaba gerçekten bir gün çıkacak mı bu green card?
-
@iremgk, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
Yine ve yeniden kazanamayınca burdayım. Acaba gerçekten bir gün çıkacak mı bu green card?
Umutlar o yönde. Forumda 2 kere üst üste çıkanlar var neden olmasin? Belki birgün.
-
Bu ileti silindi! -
@iremgk umutsuz olmamak gerek, yaşınız benden büyük değildir, bir gün mutlaka çıkar, önemli olan çıkıp da gidemeyenlerden olmamak🍀☀️♾️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum