DV2025 Sohbet Odası
-
hadi son tahminleri alalım ....
-
@omerko 29.500
-
Bu ileti silindi! -
@omerko Minimum 29.500, ortalama beklentim 30.000-35.000 arası. Artık herkesin içini rahatlatacak bir bülten açıklansın da nefes alalım. Neredeyse 14 ay oldu bu kadar uzun süredir bekliyoruz. Umuyorum ki tüm bu stres, sabır ve emek güzel bir sonuçla taçlanır. Bu süreç boşa gitmesin.
-
@dogan28 forumdaki bütün arkadaşlar mutlu olsun diye umut ediyorum.
-
@omerko 26500 gibi tahmin ediyorum en düşük.
-
Tahminim; 29550 hadi bakalim.
-
30+ umarımm
-
@dodofast bu sene çok kısır bir sene oldu sanırım bir arkadaşımda talihli ama numarasının aktif olmasını bekliyor aslında bende onla birlikte bekliyorum sürecini ikimiz yürütüyoruz talihli olmak için beklerken yaşanılan stresden daha zor numaranın aktif olacağını beklemek
-
@T-C-Kubilay-Dikici current olursam 2. Kez greencard kazanmış kadar sevineceğim
-
@dogan28 Çok bunaldım ne olacaksa olsun hayatıma devam edeyim diye düşünüyorum .
-
senin numara yine fena değil benim 29 k @dogan28 😂😂
-
Dv24 25 26 bana gülmedi umutlar dv27 oldu kazandık sıra kaç olacak stresi var işin ucunda
-
Her bildirimde kalbim ağzıma geliyor 😂 bitsin artıkk bu süreç.. ziyan olduk ziyadesiyle.
-
@dodofast inşallah hepimiz iyi haberler alacağız bu saatten sonra birbirimizi teselli etmekten başka çaremiz yok
-
Bu ileti silindi! -
@omerko eğer olmazsa yalan yok 1 2 ay canım sıkılır, sonra mecburen normale dönmek zorundayız hepimiz.
-
Dile kolay 14 aydır bekliyoruz. Kazandığımız da iki kişiydik , üç kişilik aile olduk, dört bile olunurmus bu beklemeye 😊
-
@Mehmet-Fatih-Aslan Rabbım anali babalı güvenle huzurla büyütmeyi nasip etsin .
-
@omerko Allah razı olsun, hepimizinkini ins. Tüm yurttaşlarımızın yolu da açık olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum