[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
Gözünüz aydın @katre bundan sonraki hayatınızda başarılar.
-
Çok teşekkür ediyorum sayın @sefa mutluluğumuz daim olsun inşallah.
-
Merhaba arkadaşlar bugün olan mülakatımızda çok şükür vizemiz onaylandı. Unganlardan randevuyu 12 Mart’ta almıştık, ertesi güne sağlık raporlarımızı verdiler. Bu sabah saat 07:45 te randevumuz vardı. Saat 7:30 oraya vardık bebekli aile olduğumuz için sağolsunlar öncelik verdiler bize 0001 numarayı verdiler. Sırasıyla evrakları vize harcını ve görüşmeye gittik. Kısa ve her zamanki sorulan soruları sordular nereye gideceksiniz ne iş yapacaksınız tarzında. Vizeniz 5 iş günü içerisinde elinize ulaşacak dediler. Bu süreçte bize paha biçilmez tecrübelerini aktaran başta Ali cihan bey @crazycells olmak üzere tüm arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Numarasının current olmasını bekleyen ve randevu gününü bekleyen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
@ecz-mikail hayırlı olsun darısı başımıza
-
@katre hiç boyle tatlı anlatan biri görmemiştim 😊 bahtınız acık olsun. Bol sans.
-
Çok teşekkür ederim sayın @hockeyumpire2 mutluluğumuz daim olsun(hep beraber). Bu arada numaranız aktif olmuş. Ayrıca tebrik ederim.
-
Değerli Dv 2019 ailesi. Mayıs ayı aktif numaraları açıklandı.((21900)). Numarası aktif olan talihli arkadaşları tebrik ederim. Darısı bekleyenlerin başına.
-
Arkadaşlar mülakat için gerekli evraklar da kkc ye gönderdiğimiz evraklar mı yoksa yenisini mi çıkarıp götürelim hangisi oluyor acaba teşekkürler
-
Sayın @yılmaz ben 12 martta mülakata girdim. Görevli KCC ye yolladığınız evraklarımı getirdiniz diye sordu. Bende güncel olanı getirdiğimi söyledim. Bir sıkıntı olmadı.
-
@katre teşekkürler tekrardan hayırlı olsun yeni süreçte iyi şanslar
-
Mayıs ayı aktif numaralar herkese hayırlı olsun arkadaşlar
-
@ecz-mikail tebrikler, sonraki surecte bol sanslar.
-
Sayın @ecz-mikail tebrik ederim. Bundan sonraki süreçte başarılar dilerim.
-
mülakatta istenen hesap dökümü nasıl bir evrak. Hesap cüzdanımı yoksa dekont mu isteniyor. Bankanın şube müdürü v.s kişilerinden extra imza attırmalımıyım yoksa sıradan bildiğimiz vezneden alınan döküman yeterlimi
-
@cemil-yaman bankanıza gidip konsolosluğa verilmek üzere hesap dökümü istiyorum deyin onlar size hesap hareketlerini gösteren A4 kağıda basılmış kaşe imzalı ekstre verecekler ve imzalayanların imza sirkülerlerini ekleyecekler.
-
ben hesabi subat ayinda actim sorun olurmu 3 aylik hesap dokumu .19xxx
-
@nahya123 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
ben hesabi subat ayinda actim sorun olurmu 3 aylik hesap dokumu .19xxx
boyle seyleri genelde problem etmiyorlar.
-
cevap icin tsk ederim crazycells ins sorun olmaz.
-
@the-black-eagle mülakattan 1 ay önce hesaba para yatirsam 10 bin dolar sonra dökumanı alsam olurmu, mulakata yakın tarihtemi bu dökumanı almam gerek. Hesapta göstermelik borç bulacağım için hemen yatırıp hemen iade etmem lazim
-
@cemil-yaman hemen yatırıp yine aynı tarihte alınmış hesap dökümü sorun olur mu bilmiyorum. @crazycells bir yorum yapacaktır muhakkak. Ben ing hesaplarımın tamamını enparaya taşıdım ve çıkardığım ekstreler 2 3 aylık. Sorun olmaz deniyo. Ancak ing vadeli hesabını kapamadan cüzdan aldım ve araç satış sözleşmesini de götürücem. Çünkü hesaba araç satışından 2 gün sonra dolar girişi var. Sıkıntı olursa gösterecem. İşte bu paranın kaynağı diye. Yani ne biliyim ekstre 3 aylık bu para senin mi çakallık mı yapıyon derler falan diye diyorum :) Sonuçta para bende ama talihli eşim. Sorun olmuyo diyolar. Umarım sıkıntı olmaz. Şırda kaldı 2 hafta bişi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum