Sayılarla DV2025
-
@ahmetgokaya neredeyse her dakika burdayim , vakit geçmiyor
-
Aylardır burada araştıran, birbirine desek olan tüm forumdaşlar olarak hepimiz alalım vizemizi inşallah yeni bültenle :)
-
@omerko Sabrın sonu selamet, güzel günler göreceğiz, inanmaya devam 😁
-
@zekiye-kahveci emek veren herkesin vizeyi sorunsuz bir şekilde alması dileğiyle
-
@ahmetgokaya biter hocam biter ümidi kesmeyin eylülde viyanada sorunsuz alırsınız umarım
-
@mks Deseydin de seni ortaya alıverselerdi 😆 Boşver usta mevzuya gerek yok, en iyisini yapmışsın.
-
@mks konuşulan banlar 60 günlük sanırsam
-
@Murat-Dündar formu erken göndermek de fayda etmiyor demek ki sizin dosya numaranıza bakılırsa🙄 Sizden 20 gün sonra göndermişim formu. Randomly kelimesi ne kadar geçerli acaba❓Dosya taşıyamayacakların şansı Ankara’da yok olacak, batsın böyle randomly kelimesi😉 Benim saçmalamama siz de ek yapabilirsiniz😉🇺🇸
-
@Murat-Dündar 60 gün değil de galiba 60 gün içinde bu ülkeler aksiyon almazsa ban riskleri var gibi. Eğer doğru anladıysam bu şekilde bu seneye bir etkisi olmaz zaten. En azından bültene olmaz, aksiyon almayan ülke olur da banlanırsa Eylül'de ne olacaksa olur artık.
-
Arkadaşlar ne diyorsunuz aşıları falan olalım mı yoksa doğmamış çocuğa don bakılmaz mı çünkü kısıtlı zaman var yetşemezsek gg
-
@istalin once antijor testing yaptir
-
@omerko süresi ne onun eylüle kadar güncel mi olur
-
@istalin süresi yok onun
-
Arkadaşlar ben babamın doğum yerini ückilise yazmak yerine bağlı olduğu ilçeyi yazdım . Çünkü kimlikte görünmüyor artık ,bir de lise diploma mezuniyet ,başlangıç , bitiş tarihlerinde yanlışlık yapmışım sanırım gün farkı olarak , bu mülakatta çok büyük bir sorun yaratır mı ?
-
@Kenshin-himura selamlar, sorularinizi dv25 asamalari basliginda sormaniz gerekiyor. Ilgili linki asagiya ekliyorum. Ek olarak bu cn ile ankarayi bekliyorsaniz, malesef mulakat alamayacaksiniz. Bol sanslar.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/17897
-
@onuru teşekkürler uyarı için
-
@istalin ben riski alıp aos için tam hazır olmayı düşünüyorum mesela. Diğer aos yapacak arkadaşlar ne düşünüyor yazabilirlerse güzel olur
-
@istalin Bunu düşünüyordum bir süredir, antikor testine de bir türlü fırsat bulup gidemedik. Açıklanana kadar bekleyeceğiz, kısmet olur mülakat alabilirsek yetişmeyenleri en kötü doktor kontrolünde oluruz diye düşünüyorum. Biraz maliyetli olacak ama yapacak bir şey yok
-
@boredeng sağolun hocam, inanmaya devam 🥳😁
-
@ahmetgokaya sonuna kadar inanmaya devam inşallah current olacağız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum