Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türk Avukat Arıyorum

• Los Angeles bölgesinde Türk avukat tanıdığı, bildiği olan var mı? Konu göçmenlik değil. Başka bir konuda bilgi almam gerekiyor.

• Merhaba,

Türkiye’de yaşıyorum. Amerika’da, özellikle dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik gibi konularda uzman bir avukata ihtiyacım var. Birisi bir yakınım, Türkiye’de Amerika’daki bir franchise şirketinin ismi kullanılarak yatırım yapma vaadiyle para almış, ancak bu parayı iade etmemiştir.

Kendisi bize bazı belgeler verdi; fakat bu belgelerin gerçekten resmi (orijinal ve geçerli) olup olmadığını teyit etmemiz gerekiyor. Bu nedenle, bizim adımıza ilgili şirkete başvurarak belgelerin doğruluğunu sorgulayabilecek bir avukata ihtiyacımız var. Avukatın California eyaletinde olması bizim için büyük bir avantaj olacaktır.

İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• San Francisco’da güvenilir tamirci arıyoruz

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    1 Oy
    1 İleti
    80 Bakış
    FourayF
    Merhabalar, Bu forumun ne kadar faydalı olduğunu bildiğim için ilk aklıma gelen burada konu açmak oldu. Eski konuları aradım ama her hangi bir konu ile karşılaşmadım. O yüzden yeni açmak durumunda kaldım. Bir kız arkadaşım San Francisco’da yaşıyor. Hem yüksek lisans yapıp hemde çalışmak durumunda olduğu için pek zamanı yok. Arabası geçen gün arıza yaptı. Maddi anlamda zorluk çekse de mecbur bir tamirciye gitmiş ama sorunu çözememişler ve gereksiz yere bir parça ücreti de almışlar. Sizden ricam tanıdığınız bildiğiniz güvenli tamirci varsa bizi yönlendirip arkadaşıma yardımcı olmanız. Ben farklı eyalette olduğum için california’ya hakim değilim. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Umarım iyi bir tamirci bulup, en azından kızın başındaki bu belayı uzaklaştırırız.
  • Nashville TN de Türk Restaurantı için aşçı ilanı

İlan ve Duyuru
    2
    1 Oy
    2 İleti
    222 Bakış
    L
    selamlar çalışma izni konusundaki durum nedir?
  • Los Angeles'ta kiralık oda arıyorum.

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    141 Bakış
    D
    İlk etapta aile dostumun yanında kalacağım fakat çok yük olmamak adına ayrı bir oda kiralamayı planlıyorum.Eğer kasım ayının ortasında yada sonuna doğru odası müsait olan olur ise bana ulaşabilir.Teşekkürler. (Green card mülakatım olumlu geçti ilk girişimi ekim sonunda yapacağım)
  • Ev Arkadaşı Aile arıyorum..

İlan ve Duyuru
    2
    2 Oy
    2 İleti
    675 Bakış
    T
    İyi günler Erdal Bey. Ben eşim ve 2 çocuğumla birlikte 2021 lotosuna başvurduk,Şimdi 5 mayıstaki açıklama gününü bekliyoruz. Sizin ilanınız için şimdi değil ama green card alıp gelebilirsek bende Atlanta ya da Agusta civarlarını düşünüyorum. Daha sonrası için bilgi olabilmesi için bana biraz Atlantadaki deneyimlerinizden bahsedebilir misiniz rica etsem? Ben mesela otelde resepsiyonda çalışıyorum. Orada da böyle bir iş bulabilme olasılığım ne olur acaba? Şimdiden teşekkür ederim. İsmail ÇOBAN
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k