Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türk Avukat Arıyorum

• Los Angeles bölgesinde Türk avukat tanıdığı, bildiği olan var mı? Konu göçmenlik değil. Başka bir konuda bilgi almam gerekiyor.

• Merhaba,

Türkiye’de yaşıyorum. Amerika’da, özellikle dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik gibi konularda uzman bir avukata ihtiyacım var. Birisi bir yakınım, Türkiye’de Amerika’daki bir franchise şirketinin ismi kullanılarak yatırım yapma vaadiyle para almış, ancak bu parayı iade etmemiştir.

Kendisi bize bazı belgeler verdi; fakat bu belgelerin gerçekten resmi (orijinal ve geçerli) olup olmadığını teyit etmemiz gerekiyor. Bu nedenle, bizim adımıza ilgili şirkete başvurarak belgelerin doğruluğunu sorgulayabilecek bir avukata ihtiyacımız var. Avukatın California eyaletinde olması bizim için büyük bir avantaj olacaktır.

İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• San Francisco’da güvenilir tamirci arıyoruz

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    1 Oy
    1 İleti
    80 Bakış
    FourayF
    Merhabalar, Bu forumun ne kadar faydalı olduğunu bildiğim için ilk aklıma gelen burada konu açmak oldu. Eski konuları aradım ama her hangi bir konu ile karşılaşmadım. O yüzden yeni açmak durumunda kaldım. Bir kız arkadaşım San Francisco’da yaşıyor. Hem yüksek lisans yapıp hemde çalışmak durumunda olduğu için pek zamanı yok. Arabası geçen gün arıza yaptı. Maddi anlamda zorluk çekse de mecbur bir tamirciye gitmiş ama sorunu çözememişler ve gereksiz yere bir parça ücreti de almışlar. Sizden ricam tanıdığınız bildiğiniz güvenli tamirci varsa bizi yönlendirip arkadaşıma yardımcı olmanız. Ben farklı eyalette olduğum için california’ya hakim değilim. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Umarım iyi bir tamirci bulup, en azından kızın başındaki bu belayı uzaklaştırırız.
  • Houston'a Yerleşeceğim Arkadaş Arıyorum

Taşındı İlan ve Duyuru emlak konaklama yardım işealım çevre edinme
    1
    0 Oy
    1 İleti
    356 Bakış
    Yaban Göksu 0Y
    Dostlar merhabalar, 8 ocakta vize görüşmemi gerçekleştirdim. 13 Ocakta vizem pasaportum sarı zarfım her şey elimdeydi elimi çabuk tutmaya çalışıyorum mayıs ila haziran arasında houston'a uçacağım oda kiralayacam gibi eğer orda grupça kalanlar varsa veyahut başka bir yere tanıdık vasıtasıyla yönlendirebilecek olan çok sevinirim. 22 yaşındayım sorular için mesaj atabilirsiniz. İnstagram adresim @yabangks
  • Austin'de iş arıyorum

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    273 Bakış
    ayvalik10A
    @Meursault günaydın iş arıyorsun da sen kimsin necisin hangi iş kolunda arıyorsun. Hangi işlerden anlarsın. Bunu da açıklarsan ozaman sana yardımcı oluruz. Fakat bu şekilde ne iş olsa yaparım kafasında amerika da iş bulamazsın. Ayrıca sen türk toplulukları var sosyal medya da onlara üye oldun mu önce sen hangi adımları attın ona göre sana yol gösteririz. Ancak damdan düşer gibi ben iş arıyorum dersen kusura bakma kimse dönüp bakmaz. Elinde hangi evrakların var ssn yok mu - çalışma vizen yada oturum iznin. Forumu 3 yıldır kullanıyorsun. Hiç mi bu forumdan insanlarla irtibat kurmadın. Anlatmak istediğim sen adımlar atmadığın sürece senin önüne kimse hazır bir şey koymaz. Türkiye de amca - dayı ilişkileri ile hayat sürdüysen yada ailen herşeyi önüne koyduysa ozaman geçmiş olsun amerika da bunlar işlemez.
  • NY ta oda arıyorum.

İlan ve Duyuru
    2
    1 Oy
    2 İleti
    198 Bakış
    mahmut yıldırımM
    Merhaba , ny brooklyn deki flatemate odadan ay sonunda ayrılacağız. Brooklyn BayRidge'te Aralık başı itibariyle kalmak isterseniz burayı tavsiye edebilirim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k