DV2020 bekleme odası
-
Sonuçlar açıklandığı zaman heyecandan bilgisayar faresini kontrol edememiştim geçen sene :) Şimdi gene vakit yaklaştıkça insanın heyecan düzeyi artıyor. Geçen senelerde eski başlıkları incelediğim kadarıyla forumdan hep 1-2 kişiye vurmuş talih kuşu. Umarım bu sene daha çok kişiye çıkar da buralar matem yerine dönmez. Bir vursa valla şans, piyangolardan çekilişlerden amorti dışında bir şey kazanamadım. Belki şansımı bu zamana saklamışımdır kim bilir?
-
Bu seneye kadar hiçbir bilgim yoktu bu konularda. Bir hayalin peşine son güne yetişerek bu başvuruyu yapabildiğimi umuyorum inşaAllah. Başvuru sırasında meslek kısmını sanırım Türkçe Teknisyen olarak doldurdum bu da bir sıkıntı teşkil edermi bilmiyorum. Aslında pasaport numarası istediğini düşünerek kasım 5de pasaport başvurusu yaptım, 6 kasımda çıkan pasaportu ptt'den almaya çalışıyordum ve alamadım. Ümitsiz şekilde başvuru için girdim siteye. Bilgileri vs doldurdum gönderdim başvurum alındığına dair mailler vs geldi. Şaşkınlık içerisinde araştırma yaptığımda pasaport numarası istemediğini öğrenemiş oldum. 7 Kasımda da pasaport geldi 😊 Bu şansımın lotonun çıkmasından Kartı alabileceğim zamana kadar devam etmesini ümit ediyorum. Herkese bol şanslar.
-
@oradaki şansınız bol olsun ancak başvuru sonrası herhangi bir mail gelmiyor.
Bir ekran çıkıyor ve oradaki numarayı kaydediyorsunuz bu kadar.
Doğru yerden başvuru yaptığınıza emin misiniz? -
-
@VolkanU 😊 haklısınız mail gelmiyor. İlgili ekran görüntüsünü kaybetmemek için pdfleri indirerek kendime mail atmıştım.
Onlarıda mail geldi olarak yazdım🙈 -
@sametyavuz Ben meslek bilgisi sorduğunu ve doldurduğumu hatırlıyorum.
İlgili ekran çıktısını paylaşabilirsem paylaşacağım. -
https://i.hizliresim.com/lqDjoE.jpg
Başvuru sonrası aldığım çıktı. Umarım bir yanlışlık yoktur. -
@oradaki Bu çıktı yetersiz Confirmation Number ve İsim Soyisim yazan bi çıktı olması gerekmekte üstad.
-
@likable Bu çıktıyı düzenlediğim için onlar görünmemekte. Tamamını paylaşmadım yani.
-
@oradaki doğru galibada meslek girdiğini yanlış hatırlıyor olabilir misin? Bende youtube'dan forum doldurma videolarına tekrar baktımda öğrenim var. Sende bir bak istersen.
-
Herkese selam olsun.
İnternette gc ile ilgili araştırma yaparken konuyla ilgili tesadüfen bulduğum sitenize üye oldum.
Hala (zaman buldukça) eski gönderileri okumakla meşgulüm.
Forum gerçekten çok seviyeli arkadaşlardan oluşmakta. Paylaşılan bilgiler çok değerli ve bilgilendirici. Herkesin emeğine sağlık. Umarım hepimiz Austin, TX da karşılaşır ve bir kahve içeriz.
Görüşmek dileğiyle 👋 -
@sametyavuz Baktım bende 2019 başvuruna öyle bir seçenek çıkmadı lakin ben emin olduğumu düşünüyorum.
Birde fotoğraf süresi 6aydan fazlaysa sorun yaşanır mı acaba ben tam bilmiyorum ne zaman çekindiğimi. -
Dostum bende meslek yazdığımı hatırlamıyorum. Eğitim Durumu falan yazdık ama meslek yoktu
-
@oradaki merhaba ben başvurumun tamamını indirmiştim. oradan şimdi kontrol ettim türkçe karşılığı olarak şu soruyu sormuşlar.
'' Bugüne kadar elde ettiğiniz en yüksek eğitim seviyesi nedir '' karıştıyor olabilir misiniz -
@oradaki valla bende 1-1.5 yıllık foto koydum bilmiyorum :)
-
@nilfersev Meslek lisesi mezunu olduğum için farklı bir seçenek çıkmış olabilir mi bende? Ben Teknisyen yazdığımı çok iyi hatırlıyorum hatta Türkçe yazdığım için problem olur mu demiştim kendimce. @sametyavuz inşallah bir sorun olmaz 🙄 kuşkuya ve ümitsizliğe düştüm fotoğraf olayından dolayı.
-
İki ihtimal var fotoğraf konusunda;
- Lottery çekilişlerinde sisteme entegre bir exif bilgisi mevcutsa tarih bazlı eleme olabilir.
- Boyuttan veya diğer istenen fotoğraf özelliklerinden eleme.
-
@mehmet-js hosgeldiniz. Bol sanslar.
-
Merhaba bende forumu uzun süredir takip etmeme rağmen yeni aranıza katıldım.Umarım talihlilerden biri olurum :)
-
@oradaki mezuniyetiniz meslek lisesi ise farklılık ondan gösteriyor olabilir. Kendimden örnek verecek olursam ben m.y.o mezunu olarak bölüm girmedim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum