DV2020 bekleme odası
-
@hınzır-velet Hoşgeldin hocam. Size de bol şanslar dilerim.
-
@n0ne benim size karşı bir eleştirim olmamıştı sevgili dostum yaşadığım bir olayı paylaştım sadece saygılar...
-
@Hınzır-velet hoşgeldiniz dv2020 için bol şans.
-
@labrador Bekleme Odasi 'nda arada sirada geyik yapmaniz uygundur. Bu konudaki konusmalarin sadece DV2020 ile ilgili olmasi en ideali olur. Eger yapacaginiz yorumun daha ilgili oldugunu dusunuyorsaniz, su konulari da kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/90/amerika-da-green-cardla-yaşayanların-tecrübeleri
https://yesilkartforum.com/forum/topic/275/sayılarla-green-card-lotosu-diversity-visa-sürecine-bakış
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1944/amerika-da-tutunamayıp-geri-dönenler-var-mı
Ayrica gocmenlik konusunda sadece sohbet etmek amaciyla olusturdugumuz su bolumumuz de var forumda:
https://yesilkartforum.com/forum/category/112/göçmenlik-sohbetleri
-
@n0ne DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Ben en iyisi biraz ara vereyim foruma. geri döndüğümde umarım engelleme butonu gelmiş olur..:)
Sayin @n0ne , lutfen kirici ya da kiskirtici olabilecek ifadelerden kacinin.
-
@daydreamer DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@n0ne benim için mi 😂 çok yazıyorum diye
Çok olduğundan değil ama, konuyla alakasız, gereksiz, kimseyi ilgilendirmeyen, forumun amacıyla alakası olmayan filan denebilir belki
Forumun amaciyla alakasiz demeyelim bence, sonucta birileri foruma aktarmak istiyorsa konu da ABD'yi ilgilendirdiginden, yazilacaklar forumun amacina uygun demektir :)
Onemli olan, herkesin bilgi, yorum veya sorularini dogru baslik ve bolumleri kullanarak foruma aktarmasi.
Bekleme odasi'nda yapilacak yorumlara tahammul etmek lazim :) nitekim bu baslik altinda sadece resmi ve ciddi konular konusulmayacaktir; eger yazilanlarin bu konuyla ilgili olmadigini dusunuyorsaniz arkadasi ilgili konuya yonlendirmeniz en uygunu olur.
-
@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@daydreamer DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@n0ne benim için mi 😂 çok yazıyorum diye
Çok olduğundan değil ama, konuyla alakasız, gereksiz, kimseyi ilgilendirmeyen, forumun amacıyla alakası olmayan filan denebilir belki
Forumun amaciyla alakasiz demeyelim bence, sonucta birileri foruma aktarmak istiyorsa konu da ABD'yi ilgilendirdiginden, yazilacaklar forumun amacina uygun demektir :)
Onemli olan, herkesin bilgi, yorum veya sorularini dogru baslik ve bolumleri kullanarak foruma aktarmasi.
Bekleme odasi'nda yapilacak yorumlara tahammul etmek lazim :) nitekim bu baslik altinda sadece resmi ve ciddi konular konusulmayacaktir; eger yazilanlarin bu konuyla ilgili olmadigini dusunuyorsaniz arkadasi ilgili konuya yonlendirmeniz en uygunu olur.
👍
-
@ayvalik10 siz yine de arkadaslari yonlendirirken kiskirtici olabilecek ifadelerden kacinin sayin @ayvalik10
-
@hınzır-velet hosgeldiniz, siz dahil herkese bol sanslar! :)
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells ben kırıcı olduğumu düşünmüyorum ama böyle söylüyorsanız dikkat ederim tabii ki. selamlar.
-
iyi forumlar ben 2018 yılında başvuruda bulundum fakat sonuçları öğrenmemiz için verilen kodu kaybettim bir aksilik yüzünden unuttum dediğim zaman hata veriyor şuanda 2019 7 mayıstan sonra açıklandığında tekrar unuttum desem acaba bilgilerimi mail adresime gönderirmi ayrıca soyadımda ğ var fakat ğ kabul etmiyor kodu unuttum dediğimde g yapıyor sizce nasıl bi yol izlemeliyim...
-
@kadirkaracaoglu DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
iyi forumlar ben 2018 yılında başvuruda bulundum fakat sonuçları öğrenmemiz için verilen kodu kaybettim bir aksilik yüzünden unuttum dediğim zaman hata veriyor şuanda 2019 7 mayıstan sonra açıklandığında tekrar unuttum desem acaba bilgilerimi mail adresime gönderirmi ayrıca soyadımda ğ var fakat ğ kabul etmiyor kodu unuttum dediğimde g yapıyor sizce nasıl bi yol izlemeliyim...
2018 başvurunuzun sorgusunu şuan veya 7 mayıs tan sonra yapamazsınız, çünkü o dönem kapandı. Yani sorduğunuz şey sadece 2018 başvurunuz içinse zaten artık sorgulamanız da gereksiz çünkü o mali dönem 30 eylül 2018 itibariyle kapandı, nitekim tekrar belirteyim 2018 için sorgulayabileceğiniz bir bölüm de yok artık. Check status te aktif olan sadece dv2019. Zaten sorgulama linki aktif olduğunda da mail ile göndermiyorlar bildiğim kadarıyla bilgilerinizi, yine o ekrandan kazanıp kazanmadığınızı görüntüleme durumu oluyordur.
-
@aysegul yanlış anladınız sanırım 2018 ekim civarında sanırım kayıt oldum bu sene yani 2019 un mayıs 7 sinde belli olacak sonuçlar fakat şuanda dw kodumu göremiyorum bu normalmidir yani mayıs ayından sonra sorgulasam sorunum düzelip bana dw kodumu verirmi
-
@aysegul yanlış anladınız sanırım 2018 ekim civarında sanırım kayıt oldum bu sene yani 2019 un mayıs 7 sinde belli olacak sonuçlar fakat şuanda dw kodumu göremiyorum bu normalmidir yani mayıs ayından sonra sorgulasam sorunum düzelip bana dw kodumu verirmi
Evet pardon, ben dv2018 gibi algılamışım, o zaman dv2020 için başvurdunuz, doğru mu?
Evet şuan göremezsiniz çünkü dv2020 için check status çalışmıyor, o yüzden 7 mayıstan sonra sorgulama yapabilirsiniz. İstediği bilgileri girdiğinizde(isim e-mail vs) tabiki conf.number ı verir, sorgunuza devam edip kazanıp kazanamadığınızı görüntülersiniz 👍🏻 -
@aysegul soyadımda ğ var fakat conf.number i isterken ğ kabul etmiyor g kabul ediyor acaba bu sorun oluştururmu bu konu hakkında bilginiz varmıdır
-
@kadirkaracaoglu ğ kabul etmemesi çok normal çünkü ingiliz alfabesinde ğ yok ğ yerine g yazmış olmalısınız o şekilde deneyin numaramı unuttum dediğinizde mail adresinizi girip bakabiliyordunuz sanırım
-
@aysegul soyadımda ğ var fakat conf.number i isterken ğ kabul etmiyor g kabul ediyor acaba bu sorun oluştururmu bu konu hakkında bilginiz varmıdır
@gözde Hanım ın bahsettiği gibi formlarda türkçe karakter kullanmadık diye hatırlıyorum ben de. O yüzden ğ kabul etmez. Yani siz de başvururken ğ yerine g kullanmışsınızdır, yoksa formu submit edemezdiniz bence de. 7 mayısa kadar rahat olun, bir sorun yoktur.
-
@n0ne @crazycells @Gokhanc hoşbuldum. Teşekkür ederim. :)
-
Eveet günaydın arkadaşlar saymaya devam, şunun şurasında 58 Gün kaldı 😉
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum